|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pahuljice i sl...
24.2.2012 11:43:37   
spongebob
nešto sam primijetila, možda se to samo meni čini? ne znam, ugl... kad skuham maloj žgance, rižine pahuljice i sl..., i stavim u to izdojeno mlijeko, to se sve razvodni za minutu i postane konzistencije samog mlijeka... zašto se to događa, ima netko ideju? user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 29.2.2012 15:14:25 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pahuljice i sl...
24.2.2012 12:00:26   
ikica84
nemam pojma user posted image al znam da i ja kad stavim rizine pahuljice u izdojeno kao da nista nisam stavila...a kao trebalo bi ga zgusnuti user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu spongebob)
Neposredna veza do poruke: 2
24.2.2012 12:00:36   
pincirotvajler
ja bi rekla jer nije masno,,
isto mi je tak bilo,d je liniće jeo na mom mlijeku do 10,11mj
kad radim u km sa više mlječne masti,dovoljno je malo linića stavit već je gusto,,kad mu radim na laganom jutro ili na kozjem opet ko i na mom mlijeku treba stavit puno lina da se zgusne

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 3
29.2.2012 12:07:52   
cocco
čitala sam negdje, to je zato što u našem mlijeku ima nekih enzima koji nekako djeluju pa se zbog toga ne zgušnjava. meni su se znale rižine pahuljice zgusnut pa opustit za koju sekundu.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
1.3.2012 9:25:02   
spongebob
pa da, meni se zgusne i onda za minutu opet razrijedi... sad joj radim žgance bez mlijeka, stavim malo voća, ili skuham pravu rižu pa je zgnječim vilicom i onda u to mlijeko, bude onak lijepo kremasto...

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 5
1.3.2012 12:18:30   
cocco
da, i ja sad radim pravu rižu, ili žgance ili gris na vodi pa dodam svoje mlijeko. rižine pahuljice više ni ne kupujem, to mi je bilo za početak dohrane.

Neposredna veza do poruke: 6
1.3.2012 12:26:09   
magdalenaa
da,da to je zbog enzima u našem mlijeku,,,,,,,,,
ja isto pravim na vodi a sinoć sa, se4bi napravila čokolino na kravljem mlijeku,,ono 2.8%,i malo joj dala,,,,inače obožava palentu najviše samu bez dodataka osim malo maslinovog ulja, dok griz jede sa svime,voćem, povrćem ma sve trpa u sebeuser posted image

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!