Pahuljice i sl... (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Uvođenje guste hrane

Poruka

spongebob -> Pahuljice i sl... (24.2.2012 11:43:37)

nešto sam primijetila, možda se to samo meni čini? ne znam, ugl... kad skuham maloj žgance, rižine pahuljice i sl..., i stavim u to izdojeno mlijeko, to se sve razvodni za minutu i postane konzistencije samog mlijeka... zašto se to događa, ima netko ideju? [sm=smiley24.gif]

ikica84 -> RE: pahuljice i sl... (24.2.2012 12:00:26)

nemam pojma [sm=smiley36.gif] al znam da i ja kad stavim rizine pahuljice u izdojeno kao da nista nisam stavila...a kao trebalo bi ga zgusnuti [sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]

pincirotvajler -> RE: pahuljice i sl... (24.2.2012 12:00:36)

ja bi rekla jer nije masno,,
isto mi je tak bilo,d je liniće jeo na mom mlijeku do 10,11mj
kad radim u km sa više mlječne masti,dovoljno je malo linića stavit već je gusto,,kad mu radim na laganom jutro ili na kozjem opet ko i na mom mlijeku treba stavit puno lina da se zgusne

cocco -> RE: pahuljice i sl... (29.2.2012 12:07:52)

čitala sam negdje, to je zato što u našem mlijeku ima nekih enzima koji nekako djeluju pa se zbog toga ne zgušnjava. meni su se znale rižine pahuljice zgusnut pa opustit za koju sekundu.

spongebob -> RE: pahuljice i sl... (1.3.2012 9:25:02)

pa da, meni se zgusne i onda za minutu opet razrijedi... sad joj radim žgance bez mlijeka, stavim malo voća, ili skuham pravu rižu pa je zgnječim vilicom i onda u to mlijeko, bude onak lijepo kremasto...

cocco -> RE: pahuljice i sl... (1.3.2012 12:18:30)

da, i ja sad radim pravu rižu, ili žgance ili gris na vodi pa dodam svoje mlijeko. rižine pahuljice više ni ne kupujem, to mi je bilo za početak dohrane.

magdalenaa -> RE: pahuljice i sl... (1.3.2012 12:26:09)

da,da to je zbog enzima u našem mlijeku,,,,,,,,,
ja isto pravim na vodi a sinoć sa, se4bi napravila čokolino na kravljem mlijeku,,ono 2.8%,i malo joj dala,,,,inače obožava palentu najviše samu bez dodataka osim malo maslinovog ulja, dok griz jede sa svime,voćem, povrćem ma sve trpa u sebe[sm=smiley36.gif]

Stranica: [1]