Indy
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Jednom sam tvorila anketu dali bi bili rob za dobru plaću,možda će netko reći da sam izbirljiva ili izbirljivi u ovoj krizi. Moja šogorica radi kod jednog poznatog mesara valjda tak mogu nazvat, čisti crjeva za 1800kn, uz to beru jabuke, kose voćnjake, čiste boksove od pasa ,vikendicu poslije tuluma, nabije ona 5000 i nešto al ode ujutro dođe kući oko 23h, ovo je meni čisto robijanje. Susjeda se trebala zaposliti u jednoj firmi gdje šivaju i išla ona na probu izdržala dva dana kad mi je pričala kak je,ja nebi nikom savjetovala takav posao da ti s oproštenjem moraš pitati jel smiješ na wc...,što vi kažete,jel bi mogle? tako radi i moj kum, osim na poslu jos je i osobni sluga svom sefu, ovaj ga nekad zna pozvati i nedjeljom da dodje mu njegovoj kuci nesto poradti. sve to za 4000kn. uzas, pristanu ljudi na sve samo da zadrze posao i dobiju placu.