|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljubomora, tuga, očaj, bijes.....
21.11.2011 10:08:27   
sina
dobro si napravila i toga se drži,nedaj se uvući u to. imaš svoje dijete,a drugo će doći kad se budeš najmanje nadala i bila toliko okupirana sa tim,samo,kao što ti je već netko rekao,otiđi u šumu,izviči se,izbaci te neg. osjećaje iz sebe i vidjet ćeš da i nije sve tako crno...

_____________________________

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu CICKA)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Ljubomora, tuga, očaj, bijes.....
21.11.2011 10:11:12   
mariola
Lijepo joj reci da se ne slažeš s tim da ona prešućuje to mužu i da ne želiš njemu iza leđa sudjelovati u tako nečemu i drži se na distanci da ne bi danas sutra ti isapala glavni krivac za sve.

_____________________________

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Ljubomora, tuga, očaj, bijes.....
21.11.2011 10:15:01   
CICKA
Isplakala sam se ovaj vikend i ne želim se više zamarati sa osobom kojoj je ab. "ništa" i "nije to još nikakvo dijete". Žao mi je samo što nakon toliko godina druženja, lijepih i manje lijepih trenutaka jednostavno ne prepoznajem više osobu ispred sebe, totalni stranac!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Ljubomora, tuga, očaj, bijes.....
22.11.2011 8:51:41   
elven

IZVORNA PORUKA: duck

S muške strane gledajući, dat ću ti jedan dobronamjeran savjet. Ne petljaj se gdje ti nije mjesto, odnosno ne govori ništa njenom mužu, jer ćeš samo ti na kraju pojesti govno. To što ona želi abortirati je njen problem i nitko je nema pravo osuđivati, a najmanje vi ovdje. Ako ti ta osoba smeta odmakni se od nje i to je to!



Ne bih se ovako "muški" izrazila ali u konačnici se slažem s duck-om...Njen život, njeno tijelo (ne ulazim kakva je osoba, odnose i moralne dileme oko čina)....pusti je neka napravi što hoće i ni pod razno se ne miješaj ma koliko to bilo teško...

Tebi u ovom trenutku ni najmanje ne trebaju takve situacije i osobe oko tebe pa se makni od nje štoooo dalje možeš....sigurno ima osoba oko tebe koje bi ti bolje odgovarale i davale ti pozitivnu podršku i ohrabrenja u tvojim nastojanjima .....ako nemaju, bolje ništa i forum nego ovakvo mučenje.....draga samo sebi škodiš...andydea je očito sličnu situaciju prošla i ono što ti ona veli iz osobnog iskustva je najbolja smjernica i savjet.


(Odgovor članu duck)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!