Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 27.5.2009 14:40:10
|
|
|
|
BEBA13
|
HVALA TIKICA
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 28.5.2009 15:41:40
|
|
|
|
Myra
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 http://www.thinkgeek.com/stuff/41/pteq.html Evo imas ovdje o tome Mislim da za sada nema kod nas, da mozes jedino preko net-a naruciti. Klikni na buy, izgleda da je to šala tipa 1.April...
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 28.5.2009 17:16:13
|
|
|
|
Ninaa
|
Curke jel mi netko može poslati taj link iz Canade, ja imam neredovite cikluse sad poslije poroda mi se sve još bolje smrdalo, a još jednu bebu ne želimo tak brzo jel jednostavno za to ne bi bila spremna još................
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 28.5.2009 20:15:11
|
|
|
|
tikica_69
|
martina imas PP
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 30.5.2009 17:46:06
|
|
|
|
Ellenora
|
Imam jedno pitanje. Prija mi je iz Njemacke donijela test marke Pregnafix na kojem piše test za otkrivanje trudnoce-ovulacije, a obzirom da je samo ta recenica na HR jeziku a sve ostalo na njemackom, kojeg ja nikako neznam, zanima me da li moze sluziti i kao test za trudnocu? Ako netko moze da mi rijesi problem bila bi jako zahvalna
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 30.5.2009 17:53:03
|
|
|
|
tikica_69
|
Moguće je, jer su LH i beta HCG hormon jako slični. Međutim, neke žene imaju uvijek povišen LH pa će im LH trakice probuditi lažnu nadu. Ipak ako malo prije očekivane menge dobijete izrazito pozitivan LH test vjerojatno je da se ipak radi o trudnoći, jer će LH reagirati na beta HCG prije pravog testa
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 30.5.2009 19:40:58
|
|
|
|
Ellenora
|
Hvala Tikice na odgovoru . mjesecnicu sam dobila 23..05. ali je isla tako slabo da nisam ni trebala nista osim dnevnog uloska. bolili su me jajnici pa sam predpostavila da imam ovulaciju i napravila test na toj napravi ali vec 5 dana zaredom mi se pojavljuju dvije crtice, a ovulacija traje 24 sata pa sam bila zbunjena. Znaci zna se dogoditi i da pogrijesi pa cu ja to protumaciti kao greska na testovima. Dobro je vec sam mislila da sam prolupala.
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.6.2009 17:28:08
|
|
|
|
Myra
|
Evo da vam kažem još ponešto dobro o trakicama za ovulaciju. Naručila sam preko kanadske stranice 20 ovulacijskih testova + 5 testova za trudnoću za 80-tak kuna i stiglo je za 10-tak dana. Inače imam redovite cikluse i već 2 mjeseca se držim toga da su mi plodni dani oni koje pokazuje ovaj naš kalendar na netu. Po kalendaru je meni danas zadnji plodni dan, znači da mi je ovulacija prošla i sada bi mi po njemu malo odmorili, odnosno apstinirali od maratona koji prakticiramo za vrijeme plodnih dana. Ali, po trakicama mi pokazuje da će ovulacija tek nastupiti i to kroz 12-48 sati! E sad, ako je to istina, znači da smo se držeći kalendara, prestali s akcijom taman kad je ona trebala biti najveća! Nadam se da sam u pravu i da ćemo uspjeti nešto napraviti ovaj mjesec... U svakom slučaju, moja preporuka je da iako imate redovite cikluse, nemojte se držati kalendara nego nabavite trakice!
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.6.2009 18:14:58
|
|
|
|
JUdy
|
Myra, ja imam redovite cikluse, nije se cak nista poremetilo nakon nekoliko punkcija.Sve funkcijonira kao svicarski sat i nikako zatrudnjeti. Molim te mozes li mi na pp posaljit ovu kanadsku stranicu ili nekoji kontakt gdje se naruciva?Dosta sam o ovima trakicama cula da su pouzdane ali nikako je nabavit.I cijena je odgovarajuca. Puno hvala.
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.6.2009 19:02:15
|
|
|
|
Myra
|
http://www.saveontests.com/ to je ta stranica. moraš biti kreditnu karticu, American, Visa... naruči još danas, da ti što prije dođe, a doći će za 10 dana.
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.6.2009 19:37:20
|
|
|
|
JUdy
|
Puno ti hvala, narucila sam. Pa cemo vidjeti.
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 20.6.2009 8:14:43
|
|
|
|
Myra
|
Evo da se nadovežem na svoj post gdje sam nahvalila trakice za ovulaciju. sad vam javljam iz prve ruke da mi se prvi mjesec nakon njihovih korištenja pojavio +! zato cure moje, pogotovo one kojima doktori kažu da je sve ok, nabavite trakice, možda samo ne ulovite vrijeme kad je ovulacija!
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 20.6.2009 8:40:23
|
|
|
|
ima nas još
|
dobro je uz trakice i mjeriti temperaturu, dan kada ti naglo padne je znak da se bliži ovulacija...samo što moja temp. raste i pada za malih 0.2 stupnja, pa me na neki način i to brine...u predovulacijskoj fazi mi bude jedva 36.3, onda padne mrvicu i u drugom dijelu ciklusa 36.5...i stvarno mislim da je to malo, čitajući po netu ženama raste i preko 37..Što bi mogla značiti ova moja niska temperatura?Help cure!
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 20.6.2009 9:23:29
|
|
|
|
Myra
|
ja nisam nikad mjerila temp, trakice su puno jednostavnije. a i zašto se mučiti i s temp, ako trakice pokažu da se ovulacija bliži, koga briga za temp
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 2.7.2009 18:15:42
|
|
|
|
Lucijana
|
http://www.saveontests.com/ Cure, ja sam nova nadam se buduća mama ovdje! Tek smo počeli pokušavati,i nikako da se primi,i iako svi kažu da budemo strpljivi... to je jače od mene Može mala pomoć?Koji test točno sa stranice da naručim? Hvala unaprijed
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 2.7.2009 18:40:53
|
|
|
|
Candy
|
Dobrodošla Lucijana !Ne znam za test,ali javiti će se cure koje su naručivale pa će ti dati savjet... Brzo nam otišla na trudnički forum !
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 15.7.2009 12:37:18
|
|
|
|
anaxx
|
cure koje su naručivale ove trakice preko: http://www.saveontests.com/ za koliko dana ste ih dobile? ja naručila 30.06. i još ih nisam dobila pa pitam....
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 15.7.2009 13:39:46
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: anaxx cure koje su naručivale ove trakice preko: http://www.saveontests.com/ za koliko dana ste ih dobile? ja naručila 30.06. i još ih nisam dobila pa pitam.... Ja sam ih dobila nakon 10 dana
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 15.7.2009 17:00:07
|
|
|
|
Lucijana
|
ja sam ih naručila 02.07. i još nisu došle!!! a po svim znakovima ovulacija je tu, ili??
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.8.2009 1:36:52
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo ja danas narucila 20 komada LH trakica i 5 pregnancy testova = 17 USD sa shippingom
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.8.2009 13:12:47
|
|
|
|
lavica81
|
ja sam naručila 50 LH trahica i 15 testova za trudnoću preko stranice amazon.uk i platila sa poštarinom 14 funti.
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.8.2009 13:19:31
|
|
|
|
lavica81
|
pardon!!!! stranica je amazon.co.uk, a možete i same birati osjetljivost testa. Ove moje su od kompanije One step. Ovo napominjem jer ima kompanija koje ne isporučuju u Hrvatsku ili su im poštarine veće nego vrijednost narudžbe
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 30.9.2009 21:11:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Nego, meni danas LH trakica pozitivna I tako mi proveli ugodno popodne....djeca u skoli.... A sutra jedno lagano ponavljanje gradiva
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 30.9.2009 21:30:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
samo se vi druzite ugodno i dalje
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 1.10.2009 13:02:47
|
|
|
|
Leptir5
|
ma šta sutra večeras utvrditi gradivo a sutra ponoviti još 2 puta
|
|
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!