Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 6:45:36
|
|
|
|
koka
|
Rosita, pa ja isto sam htijela proljetnu bebu, al ko da je mene netko pitao. Ovulacija ili ne jednostavno sam najplodnija na jesen . Šala sa strane, ja sam najviše gledala po mojoj sluzi, tada sam znala kada ovuliram.
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 9:32:31
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni do sada najucinkovitija metoda je ona sa LH trakicama...ta nemre fulat
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 9:35:38
|
|
|
|
FIONA
|
mali mikroskopček..baby maybe....meni je super...ja uz njega ostala trudna!
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 13:24:52
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Meni do sada najucinkovitija metoda je ona sa LH trakicama...ta nemre fulat Tikice,gdje se mogu kupiti te trakice?Koliko koštaju? Ja cijelo vrijeme mislim kako krivo određujem plodne dane... Baziram se na kalendaru jednog portala ... Može li to biti točno i kolike su šanse? Ciklus mi je uredan ( 27,28,29 dana ) ?
< Poruku je uredio Candy -- 9.12.2008 13:25:17 >
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 13:45:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa, ako su ti ciklusi redovni cca svakih 28 - 30 dana, onda se priblizno mozes po tome ravnati, ali ja nikada tome bas nisam pridavala veliku vaznost jer svaki organizam je individua. Ja ti trakice narucujem iz Kanade i to 20 komada za 80 kn u sto je vec ukljucena i postarina. Dobijes to fino u velikoj koverti i do sada su mi uvijek bile sasvim tocne. Naime, njima sam kontrolirala da li cu stici piknuti stopericu prije pucanja folikula i uvijek smo uhvatili folikul u prirodnom ciklusu, tako da sto se toga tice, meni su super pouzdane Ako si zainteresirana, poslati cu ti na PP link gdje ih mozes naruciti....
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 13:47:23
|
|
|
|
Candy
|
Može,Tikice... Hvala ti ...
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 13:47:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: tikica_69 Meni do sada najucinkovitija metoda je ona sa LH trakicama...ta nemre fulat Tikice,gdje se mogu kupiti te trakice?Koliko koštaju? Ja cijelo vrijeme mislim kako krivo određujem plodne dane... Baziram se na kalendaru jednog portala ... Može li to biti točno i kolike su šanse? Ciklus mi je uredan ( 27,28,29 dana ) ? draga pa skroz krivo delaš...nema te tabele da ti izračuna plodne dane!!! Kod mene ti je u 90% slučaja ovulacija bila tjedan dana pred mengu kaj nije dovoljno ako dođe do oplodnje da se plod primi! I to sam skužila baš sa baby maybe...mjesec kad sam ostala trudna ovulacija je bila ranije!!! Naravno bilo je i pokušaja kada bi imalo vremena da se primi pa nije...nije ni nama išlo glat!!! Kupi trakice, mjeri bazalnu temperaturu, promatraj sluz...ma bilo kaj samo se okani čorava posla...ti si svoj najtočniji program!!!
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 13:58:21
|
|
|
|
Candy
|
Fiona,tako si me nasmijala sad... Ma ne znam...baš i ne kužim to pretjerano... Ginekolog mi je rekao da s obzirom da imam uredan ciklus,da računam da je ovulacija 13,14,15 dan od početka ciklusa... E,sad...mene buni to što u tom kalendaru piše:Razdoblje plodnosti žene u jednom ciklusu je kratko (nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije ovulacije) ? Znači,po tome,najplodniji dani su PRIJE I POSLIJE ovulacije??? Totalno sam konfuzna i više niš ne kužim ... Sada ne znam što da radim...Da li da krenem doktorima ili da pokušam još malo ovako? A vrijeme curi i curi ....
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 13:58:32
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Može,Tikice... Hvala ti ... Imas PP!
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 21:17:02
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Candy E,sad...mene buni to što u tom kalendaru piše:Razdoblje plodnosti žene u jednom ciklusu je kratko (nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije ovulacije) ? Znači,po tome,najplodniji dani su PRIJE I POSLIJE ovulacije??? Totalno sam konfuzna i više niš ne kužim ... Sada ne znam što da radim...Da li da krenem doktorima ili da pokušam još malo ovako? A vrijeme curi i curi .... Od prijateljice mama je 2 x zatrudnila na prvi ili zadnji dan stvari (ne sijećam se koji točno)....Slažem se sa Fionom da smo si sami najtočniji programi....ali da medicina pomaže, pomaže.... Nego candy, ja bi ti preporučila da razgovaraš sa gin...dok te ona uputi dalje 8ako bude trebalo), i dalje ti ostaje pokušavanje ovako.....
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 9.12.2008 21:53:51
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: njanja ]Nego candy, ja bi ti preporučila da razgovaraš sa gin...dok te ona uputi dalje 8ako bude trebalo), i dalje ti ostaje pokušavanje ovako..... Njanja,baš sam tako i razmišljala...najvjerojatnije će i biti tako ...
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 6.2.2009 9:35:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, stranica je ok...ali to je stvarno visa umjetnost jer zene koje imaju redovite cikluse, znaju ovulirati prije ili poslije tog famoznog i eventualnog razdoblja i zato bi ja uvijek prije preporucila ili mjerenje temperature ili LH trakice. Mamika, drago mi je da si ti imala srece
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 23.5.2009 14:02:48
|
|
|
|
Myra
|
Bok cure, ima li tko od vas za prodati trakice za ovulacije?
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 23.5.2009 14:05:07
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja imam 4 komada ako ti je to dovoljno za pocetak...
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 23.5.2009 14:57:15
|
|
|
|
Myra
|
Evo bila sam jako nestrpljiva pa sam naručila preko neta! Čitala sam da je dosta cura naručivala preko te kanadske stranice pa sam i ja! A te trakice koji ti imaš, gdje si ih nabavila i kakva imaš iskustva s njima?
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 23.5.2009 15:02:29
|
|
|
|
ornela.nely
|
IZVORNA PORUKA: FIONA mali mikroskopček..baby maybe....meni je super...ja uz njega ostala trudna! a to ima u ljekarnama?
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 27.5.2009 10:09:15
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ornela.nely IZVORNA PORUKA: FIONA mali mikroskopček..baby maybe....meni je super...ja uz njega ostala trudna! a to ima u ljekarnama? Da
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 27.5.2009 12:37:35
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Myra Evo bila sam jako nestrpljiva pa sam naručila preko neta! Čitala sam da je dosta cura naručivala preko te kanadske stranice pa sam i ja! A te trakice koji ti imaš, gdje si ih nabavila i kakva imaš iskustva s njima? Isto sam ih narucila kao i ti iz Canade...bas i ne koristim kad idem na potpomognutu a nama i spermiogram nije bas sjajan tako da koliko god da su one pouzdane, nemam bas neke sanse u prirodnjaku
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 27.5.2009 14:25:36
|
|
|
|
BEBA13
|
zanima me dali je itko od vas kad vidio ili koristio onaj usb port za otkrivanje T i O?navodno se popiškiš na njega i onda ga staviš u komp i on ti sve očita!dali netko zna gdje se može nabaviti osim naručiti preko interneta?
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 27.5.2009 14:28:47
|
|
|
|
tikica_69
|
http://www.thinkgeek.com/stuff/41/pteq.html Evo imas ovdje o tome Mislim da za sada nema kod nas, da mozes jedino preko net-a naruciti.
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 27.5.2009 14:34:10
|
|
|
|
BEBA13
|
A ZANIMA ME KAD TAKO NARUČUJEŠ PREKO NETA KOJI JE NAČIN PLAČANJA I JEL IMA KAKVIH DODATNIH TROŠKOVA PIŠE DA JE CIJENA 18 DOLARA!
|
|
|
|
RE: Najbolja metoda za određivanje ovulacije 27.5.2009 14:35:22
|
|
|
|
tikica_69
|
Nema...sve je ukljuceno u cijenu. Ja sam narucivala LH trakice koje su dosle iz Canade, 20 komada sam platila 76kn. Kod nas je jedna trakica oko 40kn.
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!