Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 7.11.2011 23:10:51
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: mamacita IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: zg_cinik ajde i jedan odgovor s muškog(mog) gledišta... nebi mogel reč koje rase...nacinalolnosti il kajjaznamčega mi se ženska sviđa... zato mogu reč... da biram tak - nebi znal izabrat... treba izabrat osobu... a to je puno više od izgleda... uostalom... ljepota je u oku promatrača... oujea! ciniče - like, +1! Come on... mariachi... kakvi tebe obaraju s nogu, nije fer ovako upasti, i podici palac na ovakav odgovor (glavna je osoba), ovdje se radi o izgledu... pa pucaj . znaš ti dobro ko mene može oboriti s nogu, i opet bitna je osobnost Visoki... markantan tip... prosijeda kosa... maaalo tamnija put, onako, ima mix am.+latino gene... slatkorječiv do bola jbg, jedini je bed kaj je na drugom kraju svijeta! E, takvu te volim... dakle, Julio Iglesias i drustvo .
|
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 7:43:17
|
|
|
|
kanader
|
dakle, mora biti žensko i nakon prvog dojma moram pronaći ono nešto(faktor x)da ju bolje upoznam ...a po pitanju vanjskog izgleda pa i nemam neki tip žene...za sada već godinama to je moja draga ,samostalna, poduzetna, (pre)glasna,sa malo krivim zubima i neukroćenom grivom na glavi....najbolja žena i majka ....oštra i nježna, i nikad ne znam koje će prevladati
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 10:05:12
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler jagodice ti si pravo osvježenje sa svojim temama jako me privlače nigeri iliti crnci,ali opet ne svi,nego kao i bijelci,ma bilo ko..meni muškarac nije ispod 100kg i prek 190cm jednostavno me neprivlače manji od toga i gotovo tak da žuta rasa vjerojatno kod mene nedolazi u obzir od nacionalnosti..nemam neke favorite.. meni se cini da si ti negdje pisala da gledas p.filmove sa crncima :) a vjetenamci i vjetnamke su ljep narod...
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 8.11.2011 10:08:32 >
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 10:18:39
|
|
|
|
Ira_
|
Sviđaju mi se muškarci tipa : Z.Zidane, je po mome oličenje muškarca. Ali kako već netko prije reče, ljepota je u oku promatrača!
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 10:41:45
|
|
|
|
anaxx
|
definitivno mm, crne kose s plavim očima... oči su mi bitne i tip se mora smijati očima... mora imati široka ramena, čvrste ruke... dubok glas... lagano neobrijan, nesavršene frizure da mu u svakom trenutku mogu prstima proći kroz kosu (nikako duga kosa, raif ili sl.)... sve to sam našla, a i puno više... to je što se tiće fizičkog izgleda, a naravno da mora imati i ono nešto osobno.... Andy Garcia je vlo blizu toga...
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 14:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ja kad njega vidim, uf, uskočila bi u ekran i zrušila ga na pod!!!! što se nisam rodila prije xy godina da ga smotam
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 14:13:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jagodice tako je mm i ja gledamo skupa samo di su plavušica i niger mariachi ja ni neznam ko je to
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 8.11.2011 14:14:18 >
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 14:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Pinci, pa to ti Placido Domingo, planetarno popularan operni pjevač!
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 17:05:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ah kultura mi nije na nivou
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 17:30:17
|
|
|
|
bubaMaja
|
hehehe fora tema ))) slažem se da svi imamo oči i iako volimo svoje i oni su ti koji su nas oborili zapravo s nogu (heheh pa i doslovce), gledati se smije ))) osobno nisam pretjerano nikad imala prezgodne frajere (par iznimki naravno) od kad sam počela izlaziti s tipovima (ono na tjedan dana početkom srednje) bili su crni, niži, ajmo reći latino tipovi... onda sam se prebacila na Dalmatince i imala duge veze s njima (jedan je bio prezgodan, jedan je bio ajmo reć običan s predivnim očima, a treći je bio visok ono pravi Dalmoš samo malo mršaviji) na kraju sam se udala za plavog, s plavim očima koje su me srušile na prvi pogled (u našem slučaju i doslovno).. u šali znamo i sami reći da je on neki nordijski tip, samo nije dva metra ko oni kad gledam ovako po poznatim likovima, zapravo ovisi o ulogama koje imaju : recimo Stephen Meyer (mislim da se tako zove vampir Bill mi je totalno sexy, ali kad vidim Erica iz iste serije odmah mi nešto bude ) oličenje seksualnosti mi je John Malkowich iako je on zapravo stvarno ružan.... Xavier Bardem e da mmmmmmmmmmmmm njemu bi dala hahahahahah čak i udata a bome i Gerard Butler uffffffffffffffffffffffff i tako iako meni i mom mužu nešto najljepše na svijetu oličenje sveg aod ljepote, senzualnosti, seksipila i sve sve sve u jednom je Monica Belluci i da ju zgrabimo u ruke mm i ja heheheheh
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 21:56:08
|
|
|
|
jagodicabobica
|
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:05:27
|
|
|
|
mamacita
|
O covjece, ta kud ste sada pocele stavljati slikice, ja cu podivljati jer ih nikako ne mogu zaljepiti... Ahhh... Kad smo kod zgodnjaka koje bih uvijek mogla pogledati: Sean Connery (neki ce reci, ah, prestar... ja cu reci, toliko sexi, a taj glas ).
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:12:11
|
|
|
|
bubaMaja
|
e da i Keanu Reeves jooooooooooooj sad sam gledala Šetnju u oblacima )))))))))) lepi dečko nema šta, a tek u Matrixu ))) u kožnjaku na super jurilici juhuuuuuu
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:12:20
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita O covjece, ta kud ste sada pocele stavljati slikice, ja cu podivljati jer ih nikako ne mogu zaljepiti... Ahhh... Kad smo kod zgodnjaka koje bih uvijek mogla pogledati: Sean Connery (neki ce reci, ah, prestar... ja cu reci, toliko sexi, a taj glas ). samo klikni desno dugme na misu i kopiraj pa zaljepi...probaj na mojoj slici to uraditi...
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 8.11.2011 22:13:07
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja e da i Keanu Reeves jooooooooooooj sad sam gledala Šetnju u oblacima )))))))))) lepi dečko nema šta, a tek u Matrixu ))) u kožnjaku na super jurilici juhuuuuuu
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 20:50:17
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: jagodicabobica Hrvati tamnosmedzi sa smedzim njeznim ocima.. pa meni je upalo u oci bas da hrvati imaju njezne oci(pogled)... ja im u ocima ne vidim njeznost mene je nekad davno Petar Graso obarao s nogu
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 20:51:26
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ja kad njega vidim, uf, uskočila bi u ekran i zrušila ga na pod!!!! što se nisam rodila prije xy godina da ga smotam za mene je prestar pa ga ne mogu tim ocima gledati
|
|
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 20:58:06
|
|
|
|
danery
|
mene hugh jackmann,a ni rowan atkinson mi nije za bacit
|
|
|
RE: RE:Tko vas obara s nogu? 22.12.2011 21:54:12
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: danery mene hugh jackmann,a ni rowan atkinson mi nije za bacit
|
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:44:04
|
|
|
|
Renata RR
|
Balkanci, pogotovo Hrvati... Sada imam svog i dovoljan je ... To je odgovor na početno pitanje...
|
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:47:03
|
|
|
|
Renata RR
|
Od poznatih: Rijetko tko me obara s nogu.. Oborio me tip iz prve sezone Spartaka, pa sam onda saznala da je umro. Taj je bio što se tiče izgleda stvarno pravi za moj ukus!
|
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:48:38
|
|
|
|
Ninaa
|
Bali beg iz Sulejmana trenutno naj jači
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:49:39
|
|
|
|
Tina 21
|
nemojte mi se smijati ali ja obožavam Ronaldinha
|
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:50:30
|
|
|
|
Tina 21
|
a tu su i talijani
|
|
|
|
|
RE: Tko vas obara s nogu? 14.3.2013 16:51:46
|
|
|
|
troubled
|
mene samo onaj cinik s prve strane
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!