|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Maženje
8.12.2008 14:03:27   
anne
Koliko se često mazite?
Onako slatko kao na početku veze.user posted image
Mi smo trenutno u fazi toga. Radije to nego seks. Manje je bućno, nekako mi je prisnije, možeš prekinuti kad djeca tule...user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Maženje
8.12.2008 15:14:48   
tikica_69
Svaki dan...ja sam veliki cendro i razmazenko i naprosto ne mogu zaspati bez toga. Uzasno mi treba ta vrsta fizickog dodira. Bez sex-a mogu neko vrijeme, bez mazenja nikako.
To naravno podrazumijeva da volim pomaziti i svoje kllince i volim ih fizicki osjetiti (tak jos uvijek fino mirisu), mada su oni sad vec u fazi predpubreteta pa nisu bas uvijek raspolozeni za moje "natezanje" user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
8.12.2008 16:02:49   
Kika83
pa dosta često je to kod nas,mogla bi reći svaki danuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
8.12.2008 20:28:51   
tonkica
Ne mazimo se baš prečesto, al se stalno dodirujemo, mm me voli škakljat, štipat, pa kad god ima priliku, iskoristi ju za to. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!