|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupovne ili "domaće" kašice
10.4.2012 16:40:37   
Tanjica Tanja
Ja imam tu sreću da mi sveki ima vrt pun povrća i koju voćkicu tako da znam podrijetlo hraneuser posted image ...ono što nemam uglavnom kupim na tržnici. Od bake sa sela uzimam puru i piliće i jaja, isto sve domaće od ljudi koje poznajem. Ja sam odlučila da svojoj bebi ne kupujem kašice, do sada nisam ni jednu kupila. Kad idem negdje sve pripremim unaprijed i ponesem. Mislim da je tako i jeftinije.user posted image

_____________________________

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu larousse)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Kupovne ili "domaće" kašice
14.5.2018 21:53:14   
AnitaZg
Ovo je odlična tema! Nadam se da će se malo reaktivirati jer mislim da je domaće uvijek bolje i zdravije i da ćemo uvijek zagovarati domaću hranu tkz homemade. E sad.. Oko toga se treba i informirati... Pa naiđoh na ovu temu i vidim da vas dosta domaće voćke (i povrće naravno) pripremate svojim mališanima. Imate li kakve upute na što paziti? Jasno, moji imaju vrt iz kojeg mogu "ukrast" ponešto za svoje mališane user posted image Šala mala... Naravno da će djedovi i bake s radošću svojim unucima dati sve a di ne nešto ovako... Kako spremate domaće kašice? Je li ova sprava namjenjena tome: https://smartmall.hr/trgovina/mikser-kuhalo-na-paru-baby-line/ ? Čini mi se povoljnom i možda nije loše rješenje za ovo? Ili to služi za nešto drugo (ako da - šta???).... PS Gdje ima kakvih ideja i da ne kažem recepata, dajte mame podijelite s drugim mamama koje svojima želimo raditi domaće kašice... user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!