Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:39:58
|
|
|
|
mariola
|
Danas imam peglati posteljinu od cijele kuće plus naše, ma bolje da ne znaš koliko je toga Alergična sam više i na ljeto i sezonu i goste U petak ću u Zd, točnije u H&M Možemo se još čuti za neku kavicu. Već vam je ostario auto? naš je 5 godina ali je ful očuvan tako da ćemo ga još koju godinicu a onda će obavezno neka mrcina od đipa u garažu
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:44:04
|
|
|
|
ikica84
|
nas auto je mnogoooo star,95godiste je.... aj mozda i ja navratim u petak,sve zavisi od ove moje bebice u cetvrtak idem na ctg pa da vidimo kako stvari stoje. uhh i ja treba da peglam kasnije mm majice za posao idem sad da se izvalim na kauc i da gledam tv u miru dok A spava. pusa!!!
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:47:29
|
|
|
|
mariola
|
Moram i ja ići,aj čujemo se, baj
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 13:48:33
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, jeste još tu Ja sam malo svratila dok čekam ručak. Danas smo kod mojih, Rokić mi spava. Jutros smo bili u jaslicama, ostavila sam ga na sat vremena, ma super je bio. Nije me niti pogledao kad je ušao i obukao papučice Ja sam napravila mali đir i popila kavicu. Poslije smo išli do mojih, kiša je padala, sad je opet sunčano. Javio mi mm da stiže sutra
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:38:12
|
|
|
|
BUMBI
|
večer,ima li koga?
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:41:43
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić bumbi ja malo u prolazu dok me malo puste klinci. kako ti i dino?akcija?
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:45:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga pa di si ti?nisam te dugo srela? Evo mi dobro,proslavili rođoš kako tvoji?
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:46:15
|
|
|
|
danery
|
ojla cure,i ja tu....gibam pod tuš i napravit mm-u voćnu salatu,pa se vratim ak bute tu.... kak ste provele dan?
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:48:16
|
|
|
|
ZVRK
|
bumbi lutam ja po temama i onda zbrišem kod nas sve 5. napokon krenuo vrtić pa je lakše meni
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 20:51:37
|
|
|
|
BUMBI
|
znači malo olakšnjek kad je vrtić počeo,i meni isto Danery večer i tebi,nadam se da češ se brzo vratiti
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:10:54
|
|
|
|
danery
|
eto mene natrag joj blago vama,klinci idu u vrtić.....bar malo mira imate i vremena za sebe ok,ukradem i ja koji sat za sebe,al ne sjećam se kako je to spavati do 9 sati i popiti kavicu na miru bez jurišanja...
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:15:39
|
|
|
|
ZVRK
|
niti ja neznam šta je to''vrijeme ta sebe''ali mi je lakše jer se zvrkić tamo izigra a doma nema kuda jer dok riješim dečke sa marendom on lud tako da ...... sada svi sretni. upravo ih spakirala u krpe. šefica je adnje vrijeme ranije u krevetu napokon.još da se manje budi po noći bilo bi super ali dobro je i ovo ranije spavanje. danery ja u subotu imala''vrijeme za sebe''ali sa klincima.mm bio cijeli dan na bajkerima a ja popodne sa klincima u pizzeriju na ručak i onda kod roda na''kavicu i vratili se doma oko 20sati.milina mi bilo
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:20:17
|
|
|
|
danery
|
ehheehehe,viš ti male zvrkice,počela surađivati sa spavanjem da mama može ranije na komp ja danas bila na noktićima,pa sam malo odmorila....bejb je postala strašno glasna u zadnje vrijeme i urla kao luda i cvili sve u 16 ako nešto nije po njenom i sad i odmah....počelo je,počelo.....borba za vlast
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:21:47
|
|
|
|
BUMBI
|
O,Danery brza si joj,ne pamtim ni ja kad sam spavala do 9,ali mi ovo baš dobro dođe,malo pospremim a i uvijek imama malo vremena za sebe Danas je frajer i u vrtiću slavio rođoš
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:22:24
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery ....počelo je,počelo.....borba za vlast hehehe ima puno šefica e da jučer sam dobila veeeeliku biciklu i šefica malu guralicu biciklu....mm se bacio u trošak za curke
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:23:20
|
|
|
|
ZVRK
|
dragi me zove... puse svima
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:23:32
|
|
|
|
danery
|
oho,viš ti d,fešta za doček u vrtiću super bome dobar početak nove vrtićke godine bumbi,jesi dobila kakvu novu ponudu za posao? ja se moram javiti na biro sve mi muka
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:24:32
|
|
|
|
danery
|
za tm,zvrk lkn,lijepo se odmorite svi
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:28:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Zvrk bravo za tm...ajde uživaj Jel ideš još kod one cure na nokte što si nedavno govorila? Da,da fešta i u vrtiću bila Od posla ništa više,a ko zna kada će opet biti... Ja prošli mjesec nisam ni bila na birou,uvijek idem krajem mjeseca a sada sam milsila da ću početi raditi ,pa nisam,ali nema veze,neće ništa za 1 mjesec što ne dođeš
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:33:12
|
|
|
|
danery
|
aha,bila sam opet kod nje....ma jesu mi se malo bili "navukli" zraka oni stari,ali nijedan nije otpao kako su mi znali pasti kad bi tu u os kod "majstorica" radila,a cijena bila dupla.... baš mi je lijepo napravila danas,zlatno-crveno-crne
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:35:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super ja imam sada plave s ljubičastim medama E,D dobio el četkicu za zube i danas je bar 4 puta prao zube ,a inače sam ga morala moliti da ih pere
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:38:10
|
|
|
|
danery
|
ajme zamišljam ga kako riflja kljovice i mi ih imali,pa nam brzo dojadile....više volim običnu četkicu...konzerva,šta'š aaaaaaajme,a šta li bi moja baka radila sa elektičnom četkicom onakva opaljena
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:40:42
|
|
|
|
BUMBI
|
A jesi luda Ja nisam nikada imala takvu,a mislim da ni neću Ovih dana ćemo mu izbaciti krevetić i staviti pravi krevet,nadam se da neće onda više biti prelaženja kod nas Dobio sad love,pa ćemo mu uzeti madrac i jastuk,a krevet ima još moj stari,a kasnije kad jednog dana bude imao svoju sobu dobit će i krevet novi
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 21:50:47
|
|
|
|
BUMBI
|
E idem ja pod tuš i malo pred tv...LN
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 5.9.2011 23:04:32
|
|
|
|
pticica
|
vecer, ima li koga???
|
|
|
|
Anketa
Biste li prihvatili ovu ponudu?ZvonkiDa vam se nudi posao u istom poduzeću ali drugi posao koji vam nije dobar, odnosno, znate da ne bi bili sretni na njemu, (s ovaj volite koji radite) biste li prihvatili ako bi vam se nudilo recimo 1,500-2,000 kn više? Da (
59%)

Ne (
41%)
Broj svih glasova: 49Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!