Munslow u 14:46
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj
i moram priznati da sam svake godine ja sve uzbuđenija. Psihički, fizički,a naravno i financijski
počnem se pripremati 20-ak dana ranije. Sva uzbuđena oko torte, uzvanika , uređenja, muzike.... naravno ja ne ona . Prošli tjedan odemo ja i frendica u šoping da kupim sve što nam treba i kupim joj predivnu jeans haljinicu za feštu . Kad sam stigla sve ona to ispregledava, iskopa, iskomentira. Kad sam rekla da pogleda u malu vrečicu šta ima ode ona uzme vrečicu pogleda unutra (nije izvadila haljinicu) i baci vrečicu : "neču ja to baš je ružno!!!"
Vjerojatno sam i ja bila u nekoj down fazi ali stvarno me to baš povrijedilo . Počela je ona šetati za mnom po kući i "Mama, mamice nemoj ...di mi je haljina...baš mi je lijepa... a ja je ignoriram . NAkon nekih 15-ak minuta ode ona, sva povrijeđena, u sobu slagati puzle . Nakon nekog vremena dođem i ja i legnem u svoji krevet i dalje ignorirajuči ju . Kako se iz sobe vidi dnevni u dnevnom je bio mrak i počne ona "Mamice jel ti mene čuvaš tamo je u mrau babaroga" uz objašnjenje da babaroge ne postoje govorim ja njoj da mama nju uvijek čuva , a ona meni "Ali ne možeš me čuvati kada si na putu!" , a ja još nakon svega prije toga i tih njenih riječi