|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   boja zida
20.9.2010 9:03:47   
luce5
može pitanje jedno?u koju boju da okrečim zidove u dnevnom boravku?kutna je plava,a laminat i namještaj od svjetlog drveta.do sad je bilo narančasto, ali mi je dosadila ta boja.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: boja zida
20.9.2010 9:13:49   
elle1
i ja planiram obojiti...ja cu najvjerojatnije u neoliko nijansi lila boje...s tim da mi je namjestaj crno bijeli pa mi super ide uz to

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 2
20.9.2010 9:36:50   
pincirotvajler
možda neku malo tamniju od namještaja

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 3
20.9.2010 11:30:35   
mikasb
moja je sestra nedavno krečila i obojila je dnevnu u žuto zelenu.... a plafon je bijeli. kad je ona meni bila pričala da će oni to tako napraviti ja sam mislila da će to biti ružno. a žene drage kak je to ispalo super, predobro izgleda, dalo je kući neku živost i veselje, prekrasno je. mene na proljeće čeka krečenje ali cijelog stana pa se možda eto odlučim za tu opciju...

a trenutno imam zidove u dnevnoj boju šampanjca, to mi je bilo ok prije 3 god. ali mi se više ne sviđa...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
20.9.2010 16:42:41   
zozo1
Ova žuto zelena ( pistacijo zelena ) nije loša i mislim da bi ti se super uklopilo uz namještaj i kutnu. Ja imam takve zidove u dječjoj sobi a namjeptaj plavi i svjetlozeleni u kombinaciji sa bojom bukve. Stvarno super izgleda, Ili da jedan zid iza kutne pofarbaš u tamnu naranđastu a ostale u bijelo. Evo neke slikice za primjer

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 5
20.9.2010 16:43:48   
zozo1

baš mi neće kopirati sliku

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!