|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:26:04
|
|
|
|
piggy
|
danas ludnica u bolnici 11 trudnica rodilo,nisu stigli sve po redu porađati,samo su im govorili "prodišite prodišite" a one sve jadne spremne za porod. tak da je Fionici dan brzo prošao,sad trenutno gleda big brother,svi nalazi su uredu pa se nada da će u ponedjeljak doma (bar su joj tak rekli) jedino ak nam se curka ne požuri.
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:27:50
|
|
|
|
troubled
|
11 beba? kad sam rodila paulu bilo je 30 beba taj dan pa sad ti zamisli....nisu stigli govoriti da dišemo
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:29:39
|
|
|
|
piggy
|
ovo još nisam čula 30 beba strašno,pa trudnice su se same onda porađale,samo ne znam ko je lovio sve te bebe.
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:32:11
|
|
|
|
zg_cinik
|
kaj je komadi... znatiželja pere...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:34:23
|
|
|
|
piggy
|
ha ha kakva znatiželja pa gdje si se ti skrivao cjelo vrijeme? jel brojiš sate do glavnog zgoditka, više nebuš naš dragi
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:40:22
|
|
|
|
sanjalica
|
samo jedan večernji pozdrav od mene..... (bez klopice - dijetni pozdrav ) hej troubi... ne trebaš li ti vezati ruzmarine ?
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:41:39
|
|
|
|
troubled
|
ružmarin mi je danas spomenula jedna cvjećarka...prvui put sam to u životu čula...kod nas dolje ima ružmarina puno...ali su kitice drukčije...i ne veže ih "mlada"
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:41:48
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: piggy jel brojiš sate do glavnog zgoditka, više nebuš naš dragi kakvi sati... kakvi zgodici... sate...hmmm... ne brojim... a osvojil sam već kog sam trebal...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:42:11
|
|
|
|
božica
|
samo jedan večernji pozdrav od mene..... (bez klopice - dijetni pozdrav ) bok draga baš si me ugodno iznenadila šta dečke si zeznula kao da nešto vidiš na kompu veliki kiss
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:44:22
|
|
|
|
sanjalica
|
veliki zalego i gleda Vukovar, a male sam ubacila s igračkama u kadu troubi ... ruzmarini su lijep obicaj.... ali neka... vidim .... uzivas ti i ovako... nervozna ?
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:44:35
|
|
|
|
božica
|
ružmarin mi je danas spomenula jedna cvjećarka. a da al nemora biti ružmarin u današnje vrijeme svašta stavljaju ili ne stavljaju a mlada stavlja kao ružmarin roditeljima(koliko se ja sječam)mene su ubili u pojam kao moraš moraš moraš-a ja nisam htjela di ćeš u svoj strci pikati im ružmarin...ipak jesam da ih se riješimmmmmmm
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:45:33
|
|
|
|
božica
|
sanjalica onda si i ti zalegla pred komp hiihihihihih
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:45:52
|
|
|
|
troubled
|
kod nas svatove kite cure sa mladenkine strane....mislim, na jugu.... sutra ćemo malo drukčije
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:46:28
|
|
|
|
sanjalica
|
vraga zalegla... eno frka u kadi ... odoooooh.... pusa svima... laku noć
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:46:51
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica troubi ... ruzmarini su lijep obicaj.... ali neka... vidim .... uzivas ti i ovako... nervozna ? neće biti ružmarini, nego cvjetići
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:47:27
|
|
|
|
mirna
|
Bok ljudi... Trubled i Cinice kada je Dan D? Kod nas sve po starom... mali pjeva u kreveticu, a mama i tata za kompjuterom..
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:48:13
|
|
|
|
troubled
|
kako kad? sutra
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:48:59
|
|
|
|
mirna
|
ajoooj, pa onda ne smijeta skupa spavati...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:49:23
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna Trubled i Cinice kada je Dan D? pa iskrcavanje je već prošlo...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:50:01
|
|
|
|
troubled
|
da i ujutro mora vezati oči da me ne vidi
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:50:31
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna ajoooj, pa onda ne smijeta skupa spavati... normalno... i nema sexa prije...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:52:01
|
|
|
|
Indy
|
Hello! Curama kojima je sutr dan D želim sve najbolje u bračnom životu!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:52:35
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mirna ajoooj, pa onda ne smijeta skupa spavati... normalno... i nema sexa prije... koliko prije? 9 mjeseca...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:53:17
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Indy Hello! Curama kojima je sutr dan D želim sve najbolje u bračnom životu! cura je samo jedna, drugo je musko...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:56:18
|
|
|
|
Anoniman
|
ma vi ste svi ludi(u pozitivni naravno)
|
|
|
|
Anketa
Kako se riješiti dude?AdminMoja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?Dudu smo postupno skraćivali škarama dok se dijetetu nije zgadila. (
0%)

Samo smo jednog dan rekli da je netko uzeo dudu. (
0%)

Nešto treće - napišite u komentarima. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!