Anoniman
|
Da, da dobro ste procitale...Drage moje, ja sam trudna !!! Kao sto mnoge znaju, mm i ja smo bili u velikoj krizi, ali nekako smo opet stali na noge...jos i pre te krize smo pricali da bi pocetkom sledece godine mogli na drugu bebu, mozda cak i krajem ove, a i prijavljena sam na listu buducih trudnica za 2011. Elem, on je bio na terenu do pocetka 8. meseca. KAd se vratio, u trenutku strasti smo dosli do toga da ne bude rikverc taj put za par dana sam trebala da dobijem, verovala sam da od jednog puta nece biti nista...realno, kolike su sanse? a i dok smo pricali o tome za vreme i posle "akcije" prvi put posle rodjena Sare nisam oset_ila paniku pri pomisli na to...to valjda znaci da smo spremni i tako, drage moje, ja nisam docekala ... od jednog jedinog puta dan posle kasnjena sam uradila test, crtica se doduse pojavila posle malo duze vremena, ali tu je trudna sam tacno 2 nedelje necu jos da idem kod dr, jer je jos rano, nikome jos nisam ni rekla osim roditeljima i naravno Vrtirepki nasoj. Tako da, cure koje ste na FB- nikakvi komentari molicu vas, dok ne objavim, aa to cu kad odem u Bg za par dana, zelim svima licno da kazem Neobicno sam mirna, srecna i mislim da je sad i pravo vreme za to, kad se rodi Sara ce imati 2,4 godine. Jedino o cemu sad razmisljam je kako je to kad dodje drugo dete, kakva je to ljubav, jer trenutno ne mogu ni da zamislim nekog drugog osim Sare i pazim da je sad u pocetku kad je jos sve najoset_ljivije, ne dizem cesto i naravno, ne skace mi vise po stomaku I svecano obecavam da se ovaj put necu ugojiti 25 kg
< Poruku je uredio Nellyca -- 16.8.2010 20:15:28 >
|