|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trebam vašu pomoć u odluci 9.8.2010 23:50:39
|
|
|
|
njanja
|
cvrki, gledaj samo sto dobivas sa samim putovanjem....ako mislis da bi vam dolje moglo biti lijepo, riskiraj i strahove i stajanja i sve i kreni....nema garancije za nista. A ti si pametna, snalazljiva i hrabra zenska, snaci ces se.....KRENI
|
|
|
RE: Trebam vašu pomoć u odluci 10.8.2010 0:50:12
|
|
|
|
Gogule
|
ponavljam i ja. ODI AUTOM.
|
|
|
RE: Trebam vašu pomoć u odluci 11.8.2010 11:11:03
|
|
|
|
uspavana
|
cvrčak, odi autom...bit će ti mobilnija, moći ćeš otići gdje hoćeš, kad hoćeš.... a i možeš putem stati gdje god te volja. Sigurna sam da će s autom biti sve ok. Ja bi se isto pridružila i rekla ako staneš negdje u blizini nas obavezno dođi na kavicu, ali ipak ti nisam na putu osim ako možda "malo" okreneš pa obiđeš Međimurje na putu do mora
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!