|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:12:10
|
|
|
|
ejmama
|
Ja mislim da je ona sama postavila ovo pitanje,a predstavila se kao tatica. Ajde cure malo računajte koju trudnicu imamo, a da je trudna 24tj?
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:15:08
|
|
|
|
natalijax
|
misliš
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:17:08
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja mislim da je ona sama postavila ovo pitanje,a predstavila se kao tatica. Ajde cure malo računajte koju trudnicu imamo, a da je trudna 24tj? Mrs marple, dobra si, dobra :) Ali mislim da nije tako, pa ne bi se valjda odala da je u 24. Tjednu???? Minimama, si napravila kokice???
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:21:08
|
|
|
|
MiniMama
|
da kokice!?! bataci su mi u zraku, naoruzala sam se kokicama, gemištom, laptop je na punjacu, pepeljara i cigarete na dohvat ruke. ukoliko me ne stisne wc, pratim vas u stopu! koliko je ono nasa tockica trudna??
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:22:41
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama Ja mislim da je ona sama postavila ovo pitanje,a predstavila se kao tatica. Ajde cure malo računajte koju trudnicu imamo, a da je trudna 24tj? Mrs marple, dobra si, dobra :) Ali mislim da nije tako, pa ne bi se valjda odala da je u 24. Tjednu???? Minimama, si napravila kokice??? Nije ti sumnjivo da nečiji muž zna točno u kojem mu je žena tjednu? Moj je jedva termin zapamtio
< Poruku je uredio ejmama -- 29.6.2010 23:23:37 >
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:27:52
|
|
|
|
MiniMama
|
hm.. da sam na mirovanju, vjerojatno bi muzu ispila mozak i svaki dan bi mu 3756392 puta ponovila koliko sam tjedana, dana, sati i minuta trudna..
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:28:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
ovo se baš zahuktalo
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:30:19
|
|
|
|
ejmama
|
Ja se samo nadam da su sve riješili
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:32:05
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama da kokice!?! bataci su mi u zraku, naoruzala sam se kokicama, gemištom, laptop je na punjacu, pepeljara i cigarete na dohvat ruke. ukoliko me ne stisne wc, pratim vas u stopu! koliko je ono nasa tockica trudna?? Da i ja sam se pitala.... Ejmama, fakat si dobra :)
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:34:14
|
|
|
|
ejmama
|
Idem se ja istuširati, a vi pogledajte na temi Termin poroda tko bi mogao biti
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:34:54
|
|
|
|
MiniMama
|
viš viš, naša točkica je zbilja 24 tjedna trudna.... zanimljivo..
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:36:34
|
|
|
|
njanja
|
tockice, javi seeeeeee
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:47:35
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama viš viš, naša točkica je zbilja 24 tjedna trudna.... zanimljivo.. I tsmee je toliko
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:49:26
|
|
|
|
MiniMama
|
ali nisam sigurna da je tsmee na mirovanju.. ili je?
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:51:05
|
|
|
|
ejmama
|
Nemam pojma
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:53:39
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ali nisam sigurna da je tsmee na mirovanju.. ili je? Ali tsmee ima curicu doma, koliko sam shvatila ovaj par nema jos djece, osim one u trbuhu.... Ajme u sta se ovo pretvorilo, pretjerale smo, tatica ce zazalit sto je dosao, a taman smo jucer spominjali RR muske :) odoh ja, odustajem... Nadam se da se tatica i trudnica nece ljutiti sto smo se malo salili u ovaj kasni sat....
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:54:06
|
|
|
|
MiniMama
|
ja bi se ipak kladila na tockicu..
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 29.6.2010 23:59:43
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama naoruzala sam se kokicama Kroz sve zadnje postove u ovoj temi jedino što mi je upalo u oko su kokice Toliko me to zguštiralo da sam ih morala sada ići napraviti
< Poruku je uredio e_l_p_i -- 30.6.2010 0:00:03 >
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 0:02:34
|
|
|
|
MiniMama
|
Ajme u sta se ovo pretvorilo, pretjerale smo, tatica ce zazalit sto je dosao, a taman smo jucer spominjali RR muske :) odoh ja, odustajem... i ja. a i na kokice i gemist sam glupaca drmnula 4 marelice ma nece se naljutiti. imaju bebicu na putu, sigurno se sad negdje mire. gđa prek inerneta narucuje nove stapove za ribiciju za svog muzica, a muzic masira i ljubi natecena stopala.. ne se svađati oko gluposti.. bebica vas cuje i osjeti vasu nervozu.. sram vas bilo! ljubite i mazite bušicu, a ne se prepirati iz dosade. kako cete kad dođe bebica??
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 0:02:50
|
|
|
|
natalijax
|
sad sam protrčala na teme,obadvije su na cuvanju,curke dajte pustite muža na pecanje al smo ko kokoške
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 0:05:30
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: natalijax curke dajte pustite muža na pecanje al smo ko kokoške Tako je
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 0:08:57
|
|
|
|
MiniMama
|
elpi, budi pametnija od mene i zapamti.. kokice, gemist i marelice nisu dobra kombinacija. nikako nisu dobra kombinacija. ako se vise ne javim nakon ovog, znate gdje sam..
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 0:10:40
|
|
|
|
natalijax
|
< Poruku je uredio natalijax -- 30.6.2010 0:11:59 >
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 0:12:46
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama elpi, budi pametnija od mene i zapamti.. kokice, gemist i marelice nisu dobra kombinacija. nikako nisu dobra kombinacija. ako se vise ne javim nakon ovog, znate gdje sam.. 1. Ja ti se držim onoga - uz kokice samo pivce 2. Družiš se sa školjkom?!
|
|
|
|
|
RE: Pitanje i Vaše mišljenje? 30.6.2010 7:26:44
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ja bi se ipak kladila na tockicu.. no coment... čisto jer mi se neda uzrujavati... ove rr s kojima se svaki dan čujem sve znaju, a ne da mi se sad branit sebe ili njega nadugo i nasiroko... i bezveze mi je kaj pika u moj forum
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!