|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:40:00
|
|
|
|
tikica_69
|
bok gogule
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:40:38
|
|
|
|
cuba
|
Ćao Gogule Ja evo ok, R spava pa koristim situaciju Vidim da ste cili u ribi i brujetima , neka zdravo je to
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:41:06
|
|
|
|
cuba
|
Tiki, kako ti prolazi radni dan...
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:42:41
|
|
|
|
leilany
|
buuuuuuuu
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:46:15
|
|
|
|
Gogule
|
pozdrav svima. e je je koristimo ovu pravu ribu a ne onu iz KONZUMA uzgojenu Ove moje je danas ubilo sunce i more.... još spavaju, a šta će noćas raditi????? čula sam da je u Zg oblačno pred kišu? jel to patka ili??
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:47:18
|
|
|
|
ninolina
|
helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:47:25
|
|
|
|
cuba
|
Ćao lei Kako K, spava?
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:47:28
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: cuba Tiki, kako ti prolazi radni dan... krepavam od dosade
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:48:14
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica Ćao Ninice, baš sam jutros mislila di si? Kako si?
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:51:11
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica Ćao Ninice, baš sam jutros mislila di si? Kako si? a stalno nešto i nekud gibamo...pa hodamo po groblju, djeca na bazenu...stalno nešto...čekam curku sutra se vraća s mora napokon,...već smo ludi
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:51:18
|
|
|
|
tiha
|
bok samo sam kratko u prolazu....pasala bi mi kavica na suncu bas mi je brrrrr hladnjikavo....bye svimaaaa
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:52:32
|
|
|
|
Gogule
|
haj haj... odo ja sebi skuhat moju kavicu kad tui nitko ne nudi aja ostala bez love
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:52:34
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ćao lei Kako K, spava? evo sad maloprije zaspala... kak si ti cuba? tvoj T? ninockaaaa....kak si kaj? pusek
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:53:28
|
|
|
|
tikica_69
|
ma evo kava za sve...
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:54:51
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: ninolina helooou komadi...evo me na kratko kako ste...kako dječica Ćao Ninice, baš sam jutros mislila di si? Kako si? a stalno nešto i nekud gibamo...pa hodamo po groblju, djeca na bazenu...stalno nešto...čekam curku sutra se vraća s mora napokon,...već smo ludi Uau još je na moru?? Dugo je ostala onda...nek se lipo zabavila a i sad vas se zaželila!
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:55:19
|
|
|
|
danery
|
eto i mene opet... upravo smo popili kavu na dvorištu sa frendovima...meni se tako spaaaaaaavaaaaaaaaa dajte nešto za razbuđivanje
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:55:50
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cuba Ćao lei Kako K, spava? evo sad maloprije zaspala... kak si ti cuba? tvoj T? ninockaaaa....kak si kaj? pusek Ja sam ok, R je dobro, pajki
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 16:59:57
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cuba Ćao lei Kako K, spava? evo sad maloprije zaspala... kak si ti cuba? tvoj T? ninockaaaa....kak si kaj? pusek hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas a tjedan dana si na moru... a ne falimo joj puno već vidim sutra kad dođe...i kaže teti mogu sad kod tebe
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:00:58
|
|
|
|
tikica_69
|
joj...kad cu ja na moreeeeeeee
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:03:04
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 joj...kad cu ja na moreeeeeeee a jaaaa.....mene mm nagovara da idemo sad pocetkom 7mj..on mora nekaj u ri...a meni se tak nedaaaaa
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:04:07
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas meni si poslala poruku???
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:04:31
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas meni si poslala poruku??? hihi...sad vidla
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:06:26
|
|
|
|
tikica_69
|
joj lei, uopce mi nije tesko na jedan dan dole, samo da mi dupe vidi more i nos osjeti miris borova
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:07:07
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina hej micek...poslala sam ti poruku i jučer i danas meni si poslala poruku??? hihi...sad vidla ha ha da, da tebiiiii joj ja bi baš na more...nekako dobila želju...a onda splasne kad se sjetim koliko stvari moram spakirati
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 25.6.2010 17:09:25
|
|
|
|
tikica_69
|
ja sam se lani spakirala za 25 minuta....i onda smo se vracali po foto aparat, a vec smo kod tebe ninolina u Jaski bili
|
|
Anketa
Financije i bebacosakJe li pravo vrijeme?...
Imamo li dovoljno novaca za novog clana?... itd.
Samo su neka od pitanja buducih roditelja!
Koliko je na vasu odluku da imate bebu utjecalo vase financijsko stanje?Imamo manje od 3000 kn (
21%)

Imamo od 3000 do 4000 (
10%)

Imamo od 4000 do 5000 (
7%)

Imamo od 5000 do 6000 (
6%)

Imamo vise od 6000 kn (
56%)
Broj svih glasova: 89Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!