njanja
|
IZVORNA PORUKA: mrvaaa IZVORNA PORUKA: njanja i još jedna stvar: ako si sklona zaboravljanju, razgovaraj sa ginekologom pa da ti prepiše recept za kontracepcijske flastere-imaju isto djelovanje i učinak kao tablete, ali stavljauju se 1 put tjedno, znači 3 flastera na 3 tjedna i onda 7 dana pauza.... aaaaaa ovo je dobro.. ma mogu se ja sjetit.. al ovo ljepse zvuci.. sad iduci mj idem ginekologu pa cu vidjet.. zovu se EVRA, znači stavljaš ih 1 x tjedno na guzu, nadlakticu, preponu ili leđa...ja sma najćešće stavljala na leđa (lopatice) i nadlakticu....svaku nedjelju (to je bio moj dan) sam izmjenila flaster....nakon puna 3 tj je pauza za vrijeme koje dobiješ krvarenje....4. tj opet počinješ s flasterom.... ja sam odustala od njih jer mi je koža nakon 6 mj uzimanja bila totalno iziritirana, nisu baš mali, vratila sam se nakon toga tabletama