|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gurnuli mi malog na radijator
26.4.2011 9:01:45   
Yoyo1
Tema je starija ,ali zapravo uvijek aktualna. Sve što je tu napisano zove se jednim imenom NASILJE i svaka škola ima protokol ponašanja u tom slučaju. Kada se dogodi nasilje bilo koje vrste kod dečkiju je to najviše fizičke naravi dok kod djevojčica više je verbalne naravi. Svako nasilje je i ono kada djevojčice drugu djevojčicu u razredu izoliraju, vriijeđaju,...
Kada razrednica ne reagira na pritužbu ili Vam možda odgovori škola tu ništa ne može ,a vi tužite privatno, to nije istina. Tražite protokol nasilja (mora ga imati svaka škola),ako ne žele dati obratite se u Ministarstvo na inspekciju za školsku djecu da vam uskraćuju u školi protokol nasilja, vjerujte mi ravnatelj će ga stvoriti u roku odmah protokol i uručiti vam ga.Nijedan ravnatelj ne želi inspekciju iz Ministarstva u svojoj školi. Svaka ozlijeda mora biti evidentirana kod pedijatra ili liječnika, pismeno se očitovati ravnatelju sa fotokopijama povijesti bolesti, ako nema pomaka, sa svime na policiju i radi se prijava protiv ravnatelja i same škole.Takva prijava više nema karakter prekršaja već ih se kaznenog prekršaja i prijava ide kaznena.
Samo sve morate imati napismeno.


_____________________________

Magdalena,09.11.1998.
Mihael-Sivestar,11.09.2010.
Moje dvije najveće ljubavi

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 76
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!