Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 12.5.2010 8:32:44
|
|
|
|
Sagem
|
IZVORNA PORUKA: danery meni frendica rekla kako joj je neki dan mala jako plakala i njoj mlijeko navalilo curiti u potocima Sve što ste gore navele je jako smiješno i nebulozno, ali ova zadnja izjava je istinita. Moja beba je patila od velikih grčeva i po danu i po noći i ja sam bila slomljena od tuge kad mu nisam mogla pomoći i tad bi mi samo od sebe curkalo mlijeko . ne u potocima, ali bi mi navlažilo majicu.
|
|
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 12.5.2010 8:32:58
|
|
|
|
katy mama
|
ujna mi je rekla da djecake ne treba dugo dojiti,te me napala kako ja to ne znam iz skole
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 12.5.2010 8:34:45
|
|
|
|
danery
|
e ovo nisam znala,pa sam zato stavila
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 12.5.2010 8:49:46
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: danery meni frendica rekla kako joj je neki dan mala jako plakala i njoj mlijeko navalilo curiti u potocima user posted image user posted image user posted image Sve što ste gore navele je jako smiješno i nebulozno, ali ova zadnja izjava je istinita. Moja beba je patila od velikih grčeva i po danu i po noći i ja sam bila slomljena od tuge kad mu nisam mogla pomoći i tad bi mi samo od sebe curkalo mlijeko user posted image . ne u potocima, ali bi mi navlažilo majicu. potpisujem...meni je bilo najgore...mi kod doktora Iris vrišti a meni curi kroz jastučiće...i to stvarno je istina...
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 12.5.2010 9:41:58
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Je,je baš sam pomislila da bih to trebala podijeliti s vama!!! Jedna moja poznanica se bojala dojiti preko ljeta jer se bojala da joj se mlijeko ne pokvari... ja jedino što sam joj nat o mogla odgovoriti je da možda proba držati cice u frižideru.... dobro si joj i rekla. bedastoća
|
|
|
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!