|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najveće budalaštine o dojenju
12.5.2010 8:32:44   
Sagem
IZVORNA PORUKA: danery

meni frendica rekla kako joj je neki dan mala jako plakala i njoj mlijeko navalilo curiti u potocima user posted image user posted image user posted image

Sve što ste gore navele je jako smiješno i nebulozno, ali ova zadnja izjava je istinita.
Moja beba je patila od velikih grčeva i po danu i po noći i ja sam bila slomljena od tuge kad  mu nisam mogla pomoći i tad bi mi samo od sebe curkalo mlijeko user posted image   .  ne u potocima, ali bi mi navlažilo majicu.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 26
12.5.2010 8:32:58   
katy mama
ujna mi je rekla da djecake ne treba dugo dojiti,te me napala kako ja to ne znam iz skoleuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 27
12.5.2010 8:34:45   
danery
e ovo nisam znala,pa sam zato stavila user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 28
12.5.2010 8:49:46   
ninolina
IZVORNA PORUKA: danery

meni frendica rekla kako joj je neki dan mala jako plakala i njoj mlijeko navalilo curiti u potocima user posted image user posted image user posted image

Sve što ste gore navele je jako smiješno i nebulozno, ali ova zadnja izjava je istinita.
Moja beba je patila od velikih grčeva i po danu i po noći i ja sam bila slomljena od tuge kad mu nisam mogla pomoći i tad bi mi samo od sebe curkalo mlijeko user posted image . ne u potocima, ali bi mi navlažilo majicu.

potpisujem...meni je bilo najgore...mi kod doktora Iris vrišti a meni curi kroz jastučiće...i to stvarno je istina...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 29
12.5.2010 9:41:58   
minnie
IZVORNA PORUKA: anuska08

user posted image user posted image user posted image user posted image
Je,je baš sam pomislila da bih to trebala podijeliti s vama!!!
Jedna moja poznanica se bojala dojiti preko ljeta jer se bojala da joj se mlijeko ne pokvari...user posted image user posted image user posted image ja jedino što sam joj nat o mogla odgovoriti je da možda proba držati cice u frižideru....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  dobro si joj i rekla. bedastoća

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake

Sve najbolje!