Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 14:50:53
|
|
|
|
osobno
|
meni je jedna rekla da će sad kad pristane dojit ić na dijet(skupila oko 20 kg viška), jer je dosad MORALA više jest... a ka to joj je teško palo...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 14:51:42
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: njanja Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive????
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 14:54:21
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: njanja Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive????
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 14:54:39
|
|
|
|
ninolina
|
stvarno ima svakakvih...a kaj ta žena stvrano nejde van mislim smješno je ali i tužno...bolesni um
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 14:58:34
|
|
|
|
cuba
|
svašta mi pada na pamet da pitam ili kažem al san u šoku pa neću ništa
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 15:17:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
i meni su babe na otoku kad sam rodila Tonija govorile da se ne kupam u moru jel je mora hladnije pa od šoka mi se moze povuc mliko naravno da ih nisam poslusala
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 15:23:35
|
|
|
|
ninolina
|
i meni su babe na otoku kad sam rodila Tonija govorile da se ne kupam u moru jel je mora hladnije pa od šoka mi se moze povuc mlikouser posted image naravno da ih nisam poslusalauser posted image da tak i meni i još da se ne kupam u moru jer će odbiti cicu kad bude slana...a moja tek onda vukla ko luda
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 15:33:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
a tih bapskih prica ko u prici,svaka ima neku svoju
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 16:24:40
|
|
|
|
Ruža
|
U već sam ih zaboravila. Ali bilo ih je stvarno svakakvih.
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 16:34:23
|
|
|
|
ikica84
|
hahaaaahahahaaa!!!!
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 17:22:20
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nemoj maziti bebu kad cica
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 10.5.2010 18:59:07
|
|
|
|
anonno17
|
ajme kojih nebuloza.
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 13:02:42
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler nemoj maziti bebu kad cica
|
|
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 17:32:20
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: njanja Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući Danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive???? vjerojatno se nije ni kupala 40 dana nakon poroda
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 17:36:45
|
|
|
|
ikica84
|
sigurno se nije ni kupala!! dobra si!!
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 19:19:11
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: njanja Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući Danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive???? Je,je baš sam pomislila da bih to trebala podijeliti s vama!!! Jedna moja poznanica se bojala dojiti preko ljeta jer se bojala da joj se mlijeko ne pokvari... ja jedino što sam joj nat o mogla odgovoriti je da možda proba držati cice u frižideru....
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 21:15:21
|
|
|
|
xxl
|
Ja neznam di čupaju te bisere
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 21:17:05
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Pa ovo je strašno
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 21:19:14
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: njanja Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući Danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive???? Je,je baš sam pomislila da bih to trebala podijeliti s vama!!! Jedna moja poznanica se bojala dojiti preko ljeta jer se bojala da joj se mlijeko ne pokvari... ja jedino što sam joj nat o mogla odgovoriti je da možda proba držati cice u frižideru.... odlično
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 21:31:05
|
|
|
|
MiniMama
|
meni je frendica rekla da moram prestati dojiti cim dobijem mengu jer je onda mlijeko "pokvareno". smijala sam se tri dana. a mama mi je rekla da ne glupiram i skacem u more ako osjecam da su mi prsi pune mlijeka. i na to sam se odvalila smijati i skocila sam fino na glavu. ahm. bolje da nisam. kad me pritegla sisa prepuna mlijeka, sve sam zvijezde izbrojala.
|
|
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 22:09:09
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: njanja Neki dan sam čula da susjeda od moje frendice ne želi šetati po vani jer doji pa bi tako ostala bez mlijeka jer bi se iscrpila šetajući Danas mi je Anuška isto rekla fora priču-nek ju sama ispriča... pa ja si mislim-gdje te žene žive???? Je,je baš sam pomislila da bih to trebala podijeliti s vama!!! Jedna moja poznanica se bojala dojiti preko ljeta jer se bojala da joj se mlijeko ne pokvari... ja jedino što sam joj nat o mogla odgovoriti je da možda proba držati cice u frižideru.... odlično
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 22:56:14
|
|
|
|
Ladina mama
|
Ha, ha, ha... Lude ste! A mojoj frendici svekrva (a tko bi drugi?!) rekla da joj beba slini zato što jede ribu i doji.
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 11.5.2010 23:02:27
|
|
|
|
gogillli
|
boze dragi, ja sam cula da nesmijem voziti sobni bicikl odnosno vjezbati zbog mlijeka...ahahhahah... isto sam se smijala narednih tjedan dana
|
|
|
|
RE: Najveće budalaštine o dojenju 12.5.2010 7:29:47
|
|
|
|
danery
|
meni frendica rekla kako joj je neki dan mala jako plakala i njoj mlijeko navalilo curiti u potocima
|
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!