ninolina
|
Ozbiljno??? Ona je sada 7 cm i rođena je sa 1,5 a sada je 4,5 . Isto bi je operirali preko praznika. Reci, ako uhvatiš malo vremena da mi istražiš kako je mali to podnosio, mislim taj fiksator u nozi, dali ga je boljelo i dali mu sada noga normalno raste ili i dalje zaostaje? Molim te user posted image evo baš smo se čule....da sad mu je sve ok...nogica raste ali će vidjeti do puberteta tj dali će onda stati rast jer ima slučajeva gdje je kao djeci poslije ta nogica rasla...kaj nije čest slučaj ali kontrole ima redovno i baš se boji toga...jer je mali baš velik, visok...on je to dobro podnio...svaki dan su mu nosikali svega i svačega i njemu je to pasalo....bolilo ga je par dana ali kaže da ga je viš smetalo, žuljalo...sad je sve ok...e da i kaže da osjeti svaku promjenu vremena kaj joj je kao čudno jer je još kao mali...ali i mi nekad osjetimo bolove kad se vrijeme mjenja ako smo imali ozljede...bit će sve ok