LUNA000
|
IZVORNA PORUKA: Krky Ajme Luna što si me nasmijala...ja stvarno kukičam čarapice (dekice, kapice) dok moj lunja po virtualnom svijetu. I moj misli da su djeca uglavnom mamina briga, a nije sa sela...mislim da to ima više veze s onim u kakvom je okruženju odrastao...moj svekar se nikad nije bavio svojom djecom, nikad izlazio u šetnju, kao tinejđere ih je čak vrijeđao da su niš koristi (i MM i njegova sestra su vrijedni i odgovorni ljudi, oboje završili faks, skrbe za svoje obitelji, vjerni su i pouzdani, sestra iz takve "poticajne" sredine zbrisala u Ameriku s 19 g., udala se i pa-pa) MM još dobro ispao, othrvao se tim "komplimentima", al zato se kroz život non-stop dokazuje, na poslu sve mora bit savršeno, a nama ostaje umoran i iscrplen i bezvoljan. Ja hendlam troje malih Upravo na to sam mislila..okruženje u kojem je odrastao..naš odnos i odgoj naše djece s onim gdje je i kako on odrastao i živio se ne može usporediti...P.S: bez uvrede za kukičanje...to je samo slikovno napisano...ja volim kad se netko time bavi..podsječa me na moju mamu...ono što je nama gledanje tv..surfanje internetom ili odlazak na piče..njoj je bilo sjedenje i kukičanje i pletenje...