Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 13:48:41
|
|
|
|
Bebys
|
uzasno...
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 14:03:05
|
|
|
|
twitty
|
nisu normalni cvrle
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 14:07:34
|
|
|
|
mirna
|
Nisam skužila, da li su razbili vrata od vase kuce ili od zgrade? Prestrasno...
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 14:12:15
|
|
|
|
curice
|
prestršno
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 16:49:55
|
|
|
|
natalijax
|
užas,strašno
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.4.2010 17:38:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 17:42:57
|
|
|
|
mama mery
|
cvrcak mislim da za to "oruzje" moras imati dozvole nisam sigurna ali kad sam isla na faks dolazila sam kuci sama preko vrlo osmljenog mjesta i htjela sam onja sprej rekli su da i za njega moram imati dozvolu pa sam odustala
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 17:47:04
|
|
|
|
mama mery
|
ipak moze bez dozvole ovo cu sacuvati mozda nekad zatreba takvo sta
|
[Obrisani korisnik] 8.4.2010 17:49:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.4.2010 17:53:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 18:01:15
|
|
|
|
danery
|
bit će obračuna kod ok korala kako mi se čini
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 18:49:54
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Od naše kuće. Zalijepili smo kartone. Danas navečer opet sve ispočetka-četvrtak je,pa sutra opet. A među njima nitko punoljetan. Ne znam da li je u Hrvatskoj zakonom dozvoljeno kupiti električnu palicu ili pištolj ili tako nešto za samoobranu? Ima netko policajca u familiji ili među prijateljima da se raspita? da li ne mozete staviti ogradu? nam je MM prije odlaska dao instalirati sigurnosni sustav (kamere su vani oko kuce), osim toga u slucaju da se nesto dogadja mogu zvati zastitare... Mozda bi i vi trebali staviti kameru vani...
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 8.4.2010 18:55:16
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ajme draga uzas,ja bi poludila od straha i svega....nemos virovat kakvih sve idiota ima....kuda vodi ovo sve slažem se
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 9.4.2010 9:51:36
|
|
|
|
FIONA
|
..ti nisi čula za običan lak sprej...za njega ti ne treba nikakva dozvola samo prskaš i naprabiš dar-mar...posebno u kosi... ...inače imaš za kupit u "lovcu" sprej na bazi papra za kaj ti ne trebs niš osim luda pamet da nekog poprskaš jel je koma... ...no kaj ti vredi sprej kad ti je šajba razbijena, kaj ti vredi pas kad nemre do njih i na kraju bi ga trebala uspavat ak nekog gricne...kaj ti vredi oružje kad uporaba bilo kakve sile a kamo da upucaš nekog je kažnjiva... osobno smatram da treba bit dosadan sve do ministarstva i putem medija...kako Mirna kaže, postavi kamere i osiguraj u nekoj osiguravajučoj kući stan...mi smo ti napravili na našem stanu jel su meni klinci namrerno bacali nogometnu loptu na prozore...srećom još niš nije razbijeno...u slučaju bilo kakvom loma, kvara sve kaj je unutar ta četiri zida između ostalg prozori i vrata osiguranje pokriva a mjesečno na godinu mi je rata nekih 150kn... kad imaš od murje izvještaj i od osiguravajuće kuće lovu za popravak možeš nakon tih intervencija podnijeti tužbu prema MUP-u koji ne čini sve da zaštiti vas i vašu imovinu...bilo bi češće patrole na cesti i vozanja klinaca u marici po akadamu...al nažalost za svo mir treba vremena, novaca i strpljenja...a to nije život!... sorry malko sam se raspisala...al me pogode takve stvari jel sam i sama bila u sličnoj situaciji i znam kako ti je...posebno jel ti imaš djete a ja tada nisam imala još zverku! evo link za klovac http://www.lovactrgovina.hr/ponuda@g1=410&g2=16.html
< Poruku je uredio FIONA -- 9.4.2010 9:56:22 >
|
|
[Obrisani korisnik] 9.4.2010 10:07:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 9.4.2010 17:20:58
|
|
|
|
anuska08
|
Pa strašno!!!!!
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 9.4.2010 17:42:28
|
|
|
|
ines
|
Imali smo sličan problem s delikventima. Imamo kuću iza koje je školsko dvorište u kojemu je vočnjak jabuka. Prošle godine za vrijeme ferija tamo su se skupljali i kuću nam gađali jabukama. Muž je sve posliko i u jednoj građ. firmi napravio predračun za bojanje fasade na iznos preko 20000 kn. Ulovio je jednog od klinaca koji je odo još jednoga i sa svim podatcima sam otišla u policiju. Naravno da nije bilo ništa od toga ali je policija morala pisati tužiteljstvu centru za soc. rad obići roditelje.... bla bla ugl. hrpa posla za njih pa su odlučili da im se više isplati napraviti par zasjeda i redovno rastjerivati i upisivati dotičnu djecu nego se boriti sa silnom papirologijom. Nama je pomoglo jer nakon toga više nismo imali problema.
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 9.4.2010 18:39:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak U pravu si Fi. Prije par godina smo htjeli napraviti ugovor sa zaštitarskom tvrtkom,u principu ništa ne mijenja na stvari. Ugovor je bio jako loš. Oni podnose troškove ako ne dođu za više od pola sata i sli gluposti(kod nas za pola sata prijeđeš s kraja na kraj grada). Tako da ostaje jedino osiguranje kuće(plaćamo neko samo trebam pogledati da li uključuje i popravak vrata). Bilo bi idealno da imam love platiti dva tri mulca da se obuku u crno i lome noge svima koji naprave štetu na kući,ali na žalost nemam. evo ako smijem predložizi...mi smo iznimno zadovoljni..inače lom stakla se uračununava pa vjerume ak prihvačaju prozore da prihvačaju i vrata... http://www.allianz.hr/media/15599/deplijan_dkplus.pdf
|
|
[Obrisani korisnik] 9.4.2010 19:59:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 9.4.2010 20:07:14
|
|
|
|
FIONA
|
...ipak mislim da je osiguranje bolje zato kaj dobiš lovu ak ti je nekaj uništeno...ovak ne buš dobila niš....
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 9.4.2010 20:19:01
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Tnx Fi Išli smo danas razgovarati sa susjedima da ipak dogovorimo zaštitarsku tvrtku da montira kamere i ostalo. Prva susjeda je prodala kuću jer joj je dosta svega,pa čekamo za mjesec dana da dođu novi da čujemo što će reći,jedni su za ,drugi nemaju novaca i tako. Dok ih organiziram trebat će mi mjesec dana. neznam kaj bi ti savjetoval... ja sam svoje cure učil... i naučil... 1. miči se ak je frka... 2. svakak se makni, ak možeš... 3. kad nemreš... šakom među rogove... prva... bez obzira na sve... srećom... samo jednom isprobano... ispalo je vrlo efikasno... stalno povlačenje... ispaštanje... popuštanje... ne vredi... znam da nekad treba "okrenut i drugi obraz..." al isto tak... treba i pokazat zube... ponekad...
|
|
RE: Poludjet ću-opet nam razbijaju 9.4.2010 23:05:25
|
|
|
|
Ninaa
|
Nisam stigla napisati prije, žao mi je kaj imaš problema i nadam se da će ti delikventi biti kažnjeni. Joj poludim na takve stvari! Drži se!
|
|
[Obrisani korisnik] 11.4.2010 13:45:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!