|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: B4
17.3.2010 10:46:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ZVRK

user posted image sve je superuser posted image
sada neka te svi mazeeeeeeeee puno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 226
17.3.2010 11:02:05   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim ti SINCINU JEDNOG...

Neka ti trudnoća bude zdrava i super beba
...

SRETNO Mariachi..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 29.3.2010 15:34:30 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 227
17.3.2010 11:02:44   
Tsmee
Hura za bebicu! Neka samo raste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak se ja nisam Vinceka sjetila... mmmm! Ali sad je kasno, moram čekat još par tjedana da mi prođu user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 228
17.3.2010 11:27:37   
Anoniman
hvala cure user posted image
Tsmee i meni je isto user posted image  al jučer mi je tak sve fino pasalo, njamaaa user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 229
17.3.2010 11:49:24   
Točkica28
jeeeeeeee supač, rodit ćemo u istom mjesecu :)  samo nek je bebača user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 230
17.3.2010 12:33:46   
Leva
Mariachi ja ti samo zelim zivu i zdravu bebicu, pol je krajnje nebitan user posted image
Reci cu ti ono sto govorim svim trudnicama: Budi dobra i cuvaj se, nema junacenja user posted image
Pusa

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 231
17.3.2010 13:10:48   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 232
17.3.2010 13:28:14   
L.P.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 233
19.3.2010 18:52:20   
Anoniman
človek koja komplikacija:

ginekolog mi rekao da idem vaditi krv u labos u koji me inače šalje dr. opće prakse.
mm zvao taj labos (Sesvete) i rekli mu da kaj je on bedast, da nek idem vaditi krv tamo gdje mi je ginekologuser posted image ... rekoh, ok... idem u St. polikliniku...
i sad - organizacijauser posted image : dignem svu djecu u 5h, spremim ih, uzmem urin u bočicu jer bi krepala da sam trpila do tam... mm me iskipao ispred st. poliklinike, odvezao djecu baki i dedi... dođem u St. polikliniku i kaže mi ženska da me ne može primiti, da je od 1.1.2009.g. Ugovor sa HZZO takav da se krv vadi tamo gdje ti je dr. opće prakse. Ja rekoh da me oni tamo nisu htjeli primiti, nego su rekli da idem tamo gdje mi je ginekolog. Kaže mi žena da mi ona može vadit krv, ali moram platiti, nek idem u Sesvete, jer imam uputnicu...
user posted image
a niš... idem u Sesvete... to je bilo u 7:10, u Sesvete sam došla u 8:10! (naš superbrzi ZET!)
u Sesvetama milijun ljudi u čekaoni! predala papire, žena me samo pitala koji mi je dr. opće prakse i primili me bez ikakvog problema user posted image - a jučer su mm-u na tel. rekli da ne može! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pa ko je tu blesav???

na red sam došla u 9:10! - znači, izgubila sam minimalno 2 sata na njihove nesporazume i to što ni sami ne znaju što rade i gdje!!! I rade li ili ne...
da se nisam doma popišala u čašicu, do 9:10 bi doslovno krepala, crkla, raspukla se... ne znam! user posted image user posted image user posted image user posted image
dok sam došla opet iz Sesveta do bake i dede, bilo je već 10:30 - opet superbrzim ZET-om...

ali zato mi je ostatak dana bio super! user posted image

(Odgovor članu L.P.)
  Neposredna veza do poruke: 234
19.3.2010 18:53:56   
leilany
mariachi...sve je dobro kaj se dobro svrsiuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 235
19.3.2010 18:54:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leilany

mariachi...sve je dobro kaj se dobro svrsiuser posted image user posted image

ma, nekak da je... samo naprave od tebe magarca ...

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 236
19.3.2010 18:55:24   
Ninaa
A draga moja tak je to s našim zdravstvenim uf,na kraju je glavno da si obavila makar je to bilo jako komplicirano. I jeste ostalima rekli lijepu vijest?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 237
19.3.2010 18:58:39   
Anoniman
Ninek, rekla sam svekrvi, ona je to primila ko dobar dan, onak čist ok.user posted image

Nikom drugom nisam, jer očekujem negativne reakcije od moje strane rodbine, pa onda mi se baš ne govori... user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 238
19.3.2010 19:02:17   
leilany
ma mariachi bitno da je tvojoj djecici,muzu i tebi ok.....i da ste sretni....
a za druge never minduser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 239
20.3.2010 10:43:23   
lidac0605
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Ninek, rekla sam svekrvi, ona je to primila ko dobar dan, onak čist ok.user posted image

Nikom drugom nisam, jer očekujem negativne reakcije od moje strane rodbine, pa onda mi se baš ne govori... user posted image

Ti si ko i ja...ja sam morala reć jer sam prokrvarila u 5. tjednu pa su me spitavali otkud sad odjednom bolovanje...a da nisam ne bi nikom odma rekla jer recimo moja stara kad je čula da sam 4. put trudna-prvo kakti čestita,a onda mi veli da mi nismo normalni,da si samo decu štancamouser posted image user posted image -ko da ih ona oblači,školuje i sve ostalo-a nije nijednog čuvala niti jedan sat kamoli jedan dan...popizdim na to user posted image user posted image user posted image
Kaj vas kuuser posted image briga kolko ću ih imat...grrrr...
Ili dobijem komentar tipa-a kak vam se to desilo,kaj se ne znate čuvat user posted image user posted image user posted image user posted image
Onda kad velim da je bilo planirano-ne znaju više kaj bi rekli...
Kak se ono veli-pusti selo neka priča...kaj te briga kaj bu ko rekel...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.3.2010 10:46:48 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 240
20.3.2010 10:51:34   
Ninaa
Ma bitno je da ste vi sretni a za ostale kaj te briga. Moji su isto bili sretni kad sam rekla da čekamo bebu,ali odmah sljedeće je bilo a kaj buš sad s faksom i poslom i to mi je zazvučalo u tom trenu e baš ti to i nije trebalo. Ali kaj možeš! Uglavnom uživajte i nadam se da je tm sad puno bolji i da ga ne moraš tužakati u tužonici.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 241
20.3.2010 10:51:50   
curice
pazi ti sebe i svoju obiteljuser posted image
,a jebuser posted image selo,neka pričaju i tako je to jedini posao kojeg znaju napravitiuser posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 242
20.3.2010 11:06:51   
anuska08
Ma ja sam, Mariachi, kao i ti, previše mislim što će drugi reći!! Ne bi trebalo misliti što će netko reći, al ne možeš protiv toga!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 243
20.3.2010 11:08:14   
lana 25 st
Mariachi, pusti ti njih nek pricaju, ja stvarno ne razumijem neke ljude, kako mogu tako nesto da kazu, svako dijete je najveci boziji blagoslov koji postoji! Samo se nadam da ce i mene uskoro blagoslovit! Drzi se i uzivaj u svojoj trudnoci!

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 244
20.3.2010 19:19:43   
Anoniman
hvala, cure...
nastojat ću šutjeti dok sami ne primijete...
makar ni to nije lako jer mi je jako muka i povraćam, a moram se praviti da sam ok... to nije lako...user posted image

mm je super, danas smo on, Paulina i ja sredili spavaću sobu i promijenili posteljine user posted image
dnevnu sobu sam malo pospremila, al za usisavanje sad nemam snage... user posted image
ma, vidite da me nema na RR, znači da nisam u stanju za niš user posted image

(Odgovor članu lana 25 st)
  Neposredna veza do poruke: 245
21.3.2010 0:29:02   
ninolina
mariachi vjerujem da ti je teška i sama pomisao kaj će tvoji reći... ali neka samo oni pričaju ako ti se neda slušati pokaži vrata i doviđenja... kod nas nije bilo takvih reakcija od rodbine al je zato svekrva mi nedavno napravila šou... kaj nam je trebalo i četvrto dijete, pa nama je teško (jer imamo kredite a njima je to nepojmljivo) pa kak ovo, ono, oni... ma daj ženo ohladi.. kad sam joj rekla nek nazove sina i nek njemu to veli više nije ni a rekla...
samo ti uživaj i lijepo muža zaposli maksimalno... drago mi je da se promjenio, eto nova beba vam nosi više razumjevanjauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 246
21.3.2010 8:07:08   
Bebys
sve ce to biti o.k. mariachi imas funu tvoju djecu i  tm...to je dovoljno...a ostalo briga te za sve..
nego izvini sto pitam a zasto svojima tako tesko nesto ...ne razumijem...jer nisu za klince ili sta...predpostavljam...grozno..jadna ti...
drzi se...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 247
   [Obrisani korisnik]
21.3.2010 8:12:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 248
21.3.2010 8:26:53   
Gianna
Ja se isto razmišljam kako ću svojima saopćiti vijesti, a da ne pošize user posted image Najgore od svega je što sam sa svojom mamom i bratom užasno bliska i ova šutnja me pojede, a silno bi htjela da se vesele sa mnom... Ja  znam da će u konačnici bit sretni, čako oduševljeni, ali svejedno... kao ono prvo trebam riješiti još ova tri ispita na faksu, zaposliti se, pa onda možda još jedno dijete, a to što je moja mam do 24 imala nas dvoje, to nema veze... Ali znaš šta reći ću im, a oni neka prihvate ili ne, njihova stvar ne želim se opterećivati, želim uživati u ovih narednih 9 mjeseci, a tako i ti draga - opusti se i uživaj!!!user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 249
21.3.2010 15:12:02   
adryosijek
ma sta vas briga ko ce sta rec ako vas oni nehrane i neoblace briga vas za njihovo misljenje . svak ima svoj zivot i kako ga napravi tako ce mu i bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image moj bratic eo sin mu 1 godinu i nest sitno a zena nevjencana opet rudna mjesec dana a ona ima jos 2 iz 1 braka pa sad kad se pohvalila da ga nece uklonit rodbina odma nesto kenjucka da sta ce im 4 djece nemaju ni za sebe... ja kazem mogu oni imat i 10 djece ako se znaju brinut za njihuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!