njanja
|
IZVORNA PORUKA: xxl Ja osobno mislim i znam da mi na RR nisu svi jednako dragi(što je normalno)i onome ko mi je drag ću posvetiti više pažnje.Ne vidim zašto bi to nekoga vrijeđalo.Možeš biti ljubomoran,može te boljeti al daj nemoj to doživljavati toliko emotivno. Tikica je stalno na ovom forumu,nikad se nikom ne zamjera i nezna reći ne za niš,a Žaba ti si tiša povućenija osoba i neisi toliko često na RR,zašo onda ne toleriraš da se cure više naklanjaju TIkici?? Da se razumijemo bol je ista i nije ovaj forum mjerać koliko koga boli što nema bebicu .MISLIM DA tIKICA NIKADA NEBI BILA U STANJU OTVORITI OVAKVU TEMU DA JE NA TVOM MJESTU. miSLIM DA NISI ISKOMPLEKSIRANA OSOBA PA NEMOJ NI STVARATI TAKVU SLIKU O SEBI stanite malo!!!Zaba se izjadala i rekla što ju muči....Papir i ekran mogu podjnjeti svašta, ali očito da ljudi na ovoj raji ne mogu....Pustite svakoga da kaže što želi i što mu je na srcu i nemojte da ovo postane tko se kome više dopada...Nemojte me krivo shvatiti, ali da idemo na tko se kome više dopada-ja bi na raji pričala sa 10 osoba.... Žaba, imaš svako pravo što si se izrazila kako si osijećala!Još jednom napominjem, mislim da lady nije ništa loše mislila....