|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sexat ču te
17.2.2010 23:40:55   
natalijax
prijateljica mi ima klinku staru tri godine i neki dan mala stavila bebu na pod digla joj noge i viće sexat ču teuser posted image user posted image kaže ona nit pričaju o tom pred njom ni sama nezna di je to čula
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sexat ču te
17.2.2010 23:53:53   
nancy
user posted image user posted image
a od moje prije mala,lani,kaze da ju je nasla kako se "trlja" od rub stolica u boravku.a isto oko 3 godine imala.nemos virovat danasnje djecice

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
18.2.2010 0:01:59   
natalijax

IZVORNA PORUKA: nancy

user posted image user posted image
a od moje prije mala,lani,kaze da ju je nasla kako se "trlja" od rub stolica u boravku.a isto oko 3 godine imala.nemos virovat danasnje djecice

to radi mala od moje sestre i nezna zašto to radi,kao pedijatar je rekao da istražuju

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 3
18.2.2010 8:40:27   
FIONA
navodno masturbacija kod tako malene djece je normalna...a ovo da ne pričaju pred malom...čuj ruku na srce al nije čul aod imaginarnog frenda...očito je negdje načula ili čak vidjela...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 4
18.2.2010 9:02:08   
ninolina
navodno masturbacija kod tako malene djece je normalna...a ovo da ne pričaju pred malom...čuj ruku na srce al nije čul aod imaginarnog frenda...očito je negdje načula ili čak vidjela...

potpisujem sve ok driječi do riječi... djete je negdje nešto vidlo, čulo... ja bi ju pitala ipak je ona mala da zna kaj ta riječ znaći a ona ju je u trenutku kad ju je rekla i pokazala... meni je to malo čudno, neko djete bi reklo jer je čulo a ovo je očito i vidlouser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
18.2.2010 9:12:38   
karoca
Očito je vidjela na TV-u! Moja Mara je tog doba i sve ponavlja i radi ko i mi (upija ko spužva!).treba dobro pazit što govoriš a i radiš! Evo moja Mara vidjela djeda kako dava sebi inekciju inzulina u stomak i sad stalno diže majicu i dava sebi "injeckiju"(kako ona kaže!) a da ne govorim grubih riječi kao " ajde u p.materinu" itd.....e to je pokupila od muževih roditelja!... to je kod njih česta uzrečica!

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
18.2.2010 9:15:10   
L.P.
Ajme svašta stvaraju ta djeca!!user posted image Hvala Bogu nisam primjetila ništa takvo kod moje,bar ne zasad.Pred njom ne radimo ništa tomu slično niti govorimo nešto takvo.Nadam se da neće baš tako rano počet s tim stvarima.user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
18.2.2010 9:18:16   
Bebys
negdje je vidila i cula to djeci NE PADA S KRUSKE...drugo su instinkti a ove radnje su KOPIRANE OD NEKUDA..user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
18.2.2010 9:23:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 9
18.2.2010 11:23:00   
Thea
Tako je u prvom razredu kod moje Klaudie jedna mala vikala drugima da su "Kučke"  i njena mama je isto tako rekla da to nije mogla doma ćuti.Pa se ispostavilo da je baš od mame čula kad se mama svađala sa susjedima.user posted image

Najlakše je reči do dijete doma nije moglo čuti takve stvari! Djeca su ko spužvice samo upijaju i slušaju i kad roditelji misle da ih se ne čuje...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
18.2.2010 11:28:22   
mirna
prestrasno, možda je to pokupila od nekoga u vrtiću. svakako bi trebali istražiti jer po meni to nije normalno za 3 godišnjakinju...user posted image

po drugoj strani moj mali je iz vrtica donesao: ubit ću te... Prestrašno user posted image user posted image user posted image Kod nas to nikada nije čuo, ali je vjerojatno neki drugi klinac iz vrtića takvo nešto čuo doma...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 11
18.2.2010 11:29:13   
pako
Djeca sve čuju i vide i kad mi mislimo da ne ona su tu negdje prisutna sa svojim okicama i ušima. Pogotovo kad se igraju u blizini odraslih pa kao svi misle da dijete nećuje jer se igra, joj to je samo maska, djeca su mudrija više nego mi mislimo, igraju se ali slušaju sve što se priča i gledaju sve što se radi oko njih!user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 12
18.2.2010 21:38:36   
ilda
user posted image   user posted image     user posted image

Prije braka imala sam šest teorija o odgoju djece.Sad imam šestero djece nijednu teoriju....

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 13
18.4.2010 12:24:01   
sig
Hallo??? pa to baš nije normalno!!
Ja znam da djeca te dobi sve ponavljaju... ali... imam i ja djevojčicu od 4 godine koja nikada nije rekla tako nešto... jednom je rekla u p.m. i onda smo joj mm i ja lijepo objasnili kako to nije lijepo i pristojno i kako to lijepa, dobra i pristojna djeca ne govore... i tako je i ostalo!!
Ali nije samo djete reklo to što je izreklo, već je i to slikovito prikazalo na lutki.. znači ili je to vidjela kod kuće ili na tv. Oprosti, ali ja za to krivim roditelje koji dopuštaju da djeca tog uzrasta svašta vide!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 14
18.4.2010 14:28:48   
adryosijek
da moje dijete tako sta radi bi odma dobila kaznu jel tonije nacin odgoja tako malog djeteta .... a pogotovo da vec zna pokazat kako se to radi e budale i roditelja da prostis kad dopustaju tako sta umjesto malo po guzi

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 15
18.4.2010 14:50:57   
xxl
Odvratno

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 16
18.4.2010 16:29:34   
leilany
ja znam da je moja necakinja jos kad je isla u vrtic jednom prilikom rekla mojoj seki svojoj mami da se s jednim deckom ljubila....i ovi zinuli doma,..pitaju je pa kak si se ljubila;a ona im je odgovorila;uvaljala sam mu jezik ko palacinkuuser posted image user posted image
pukli smo od smjeha....
e sad di je to vidla...kak se ljube...nemam pojma..mozda je vidla mamu i tatuuser posted image user posted image

a za ovu malu;e sad,bolje da je i to rekla,pa se djetetu proba objasnit nego da je uzela bebu pa neku agresivu ispoljavala na bebi...il tak neke sheme....
..deff napredno dijeteuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!