Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: Mariachi čuj, ti tadžekistanac! ja svog muža naljutim 46 puta dnevno, samim time što jesam (ergo sum )... pa kaj? da hopšem oko njega svakih 5 minuta? nisam blesava! ne trebaš hopsati prigorka... sam ne vidim razlog da uskratiš... i sebi i njemu... nekaj kaj volite oboje... (a on na kraju i nije ispal kriv...) kaj nije poštenije...ljepše...iskrenije... reči: "čuj, danas mi se neda"... a ne glumit uvređenu frajlu... a bogec ni nezna zakaj je kriv... il reči: "gle, meni je jednom tjedno(mjesečno...godišnje...il kajjaznam...) dosta" s tim da bi bilo lijepo i pristojno objasnit...zakaj je prije trebalo bar jednom dnevno... kao prvo, njemu nikad nije trebalo jednom dnevno, niti jednom tjedno... možda jednom mjesečno i to kad se njemu štelo/hoće... i kad mu je bilo po zakonu i propisima kad se štelo meni, njemu se nije, pa koga briga... ( ) čuj, cinik... ti zbiljam JESI posebna biljka... al MM ti je još gori.... on ti još k tome svemu ima "svetačko-monaški" prizvuk! Ubitačni!
|