|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kada prvi znaci trudnoće
29.1.2010 8:07:07   
ines
Držim palčeve da si trudna. Ja se ne bi složila sa tim da ne možeš napraviti test prije izostanka. Imaš na Plivinim stranicama ovulacijski kalendar. U njemu ti je navedeno da dva dana prije nego trebaš dobiti možeš napraviti test urinom, a četiri dana prije test krvi. Ako ne možeš čekati što mi je više nego razubljivo (i ja sam napravila test prije nego mi je kasnila) samo naprijed!user posted image user posted image user posted image

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 76
29.1.2010 15:27:22   
anastasija0702
danas me počelo boliti nekako u stomaku kao da imam m ali slabije. je li to od toga? još je prerano da me boli od pms a. i grudi me bole iako mi se čine da nisu otečene samo su tvrde i bole drugačije. bole me žile od pazuha prema grudima. mislim da je ovaj puta to to. brinem se hoće li biti sve ok. i dolazi mi loše kad sam gladna.

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 77
29.1.2010 17:48:06   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: anastasija0702

danas me počelo boliti nekako u stomaku kao da imam m ali slabije. je li to od toga? još je prerano da me boli od pms a. i grudi me bole iako mi se čine da nisu otečene samo su tvrde i bole drugačije. bole me žile od pazuha prema grudima. mislim da je ovaj puta to to. brinem se hoće li biti sve ok. i dolazi mi loše kad sam gladna.

Od cega?
Nemoj se ljutiti, ali mislim da trebas razgovarati sa nekim tko ce te malo umiriti.... Bio to ginekolog, bioenergeticar ili psihijatar. Pitanja su ti totalno konfuzna a u jednoj recenici postavljas pitanja i sama odmah na njih u drugoj dajes odgovor i ja te ne razumijem, osim sto osjecam totalnu paniku u tvom stilu pisanja user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 78
29.1.2010 22:28:23   
lavica81
draga anastazija, razumijem tvoju želju za bebom jer se i sama borim za nju već godinu i po dana sa sličnom dijagnozom kakvu tm ima.
htjela bi ti nešto dobronamjerno reći, nadam se da nećeš krivo shvatit. nemoj sebi to raditi vezano za simptome koje, i da jesi trudna ( a ja ti to od srca želim) ne možeš već osijećati. pa i sama si rekla da ti user posted image ima doći oko 8.2. tj za 10 dana. simptome koje si osijećala proteklih dana mogu biti simptomi ovulacije a kasnije, kad menstruacija kasni i simptomi trudnoće.

sretno i da što prije budešuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 79
30.1.2010 11:03:33   
Wukovarka
U prvoj trudnoći sam s drugim tjednom imala simptome, a ovu sam skužila sa već tjedan dana

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 80
30.1.2010 11:08:56   
lidac0605
Moj simptom je bio u svim trudnoćama da nema simptoma...user posted image user posted image user posted image Ni bolne cice,a inae mi pred mengu jesu ni niš drugo...mučnine nikad...da nisam radila test kad mi je izostala menga ne bi ni znala da sam trudna user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 81
30.1.2010 21:38:22   
anastasija0702
a, ja vam kažem da ovo nije ovulacija. da je beba. gotovo sam 90 posto sigurna. u to upoće ne sumnjam. netko to osjeti i dobije simptome odma neko ne. ja znam da ih nisam umislila a ni prije imala nikad. a ovulaciju sam točno ovaj mj osjetila jer su me jajnici uništavali par dana i onda stali. brinem se samo je li sve u redu. ipak, svakim danom sve manje se brinem. bila sam jako uplašena prvih tjedan dana sad sam se već navikla na sve. javit ću vam svakako što je. nemam namjeru praviti test prije 8.2.  a što se tiče da sam uspaničarena pa kako ne bi bila, nikad nismo uspjeli, muž mi ima loše nalaze spermiogr bar je dosad ima i naravno da se bojim je li sve u redu.

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 82
30.1.2010 21:40:27   
ninolina
a, ja vam kažem da ovo nije ovulacija. da je beba. gotovo sam 90 posto sigurna. u to upoće ne sumnjam. netko to osjeti i dobije simptome odma neko ne. ja znam da ih nisam umislila a ni prije imala nikad. a ovulaciju sam točno ovaj mj osjetila jer su me jajnici uništavali par dana i onda stali. brinem se samo je li sve u redu. ipak, svakim danom sve manje se brinem. bila sam jako uplašena prvih tjedan dana sad sam se već navikla na sve. javit ću vam svakako što je. nemam namjeru praviti test prije 8.2. a što se tiče da sam uspaničarena pa kako ne bi bila, nikad nismo uspjeli, muž mi ima loše nalaze spermiogr bar je dosad ima i naravno da se bojim je li sve u redu.

opusti se draga, nemoj se bojati ja se nadam da vam je ovaj put uspjelo i da ćete dobiti bebicu, ali nemoj se bedirati polako

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 83
31.1.2010 2:17:05   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: anastasija0702

a, ja vam kažem da ovo nije ovulacija. da je beba.

Cestitam!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 84
31.1.2010 21:18:38   
Kika83
Čitam tvoje postove i totalno su mi nejasni, zbunjujući....
Jaka je tvoja želja za bebom šta je normalo ali iskreno mislim da si sve umislila. Daj Bože da griješim i da si trudna. Razmisli malo o svemu šta pišeš. Mengu nemaš još 10-ak dana za dobit a ti već tjedan dana pišeš da si sto posto trudnauser posted image user posted image user posted image , test nisi radila, ginić ti nije potvrdio.... Nekužim.
Ako stvarno jesi trudna već sada onda ti mogu samo čestitat!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 85
2.2.2010 14:11:16   
Leptir5
anastasija koji ti je DC jesi testić radila?

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 86
2.2.2010 16:45:41   
anastasija0702
treba mi doć otprilike 8.2. ne, nisam radila.

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 87
2.2.2010 17:06:41   
Domy
ja svaki put kad sam ostala trudna primjetila sam to na cicama..strašno su me bolile i kao da su mi kako da se uzrazim nabujale..

A čitam vaše neke komentare da su vas jajnici bolili..mene to nije nikad osim jedino kad se nahladim..

Neposredna veza do poruke: 88
4.2.2010 15:05:06   
anastasija0702
pa mene su bolili u doba ovulacije par dana užasno, što inače nikad ne bole. nakon toga cice su mi počele rasti ali sad kao da su iste samo što su utežale jako i bole na dodir. drugačije nego li pred m. povremeno mi hrana stoji u grlu i bolila su me leđa jutros u krevetu negdi po sredini oko kičme cila leđa. nikad me tako ne boli. i sad mi sav ručak stoji u grlu. neki dan mi je bilo loše od ručka , frigano meso. počela mi se voda stvarati u ustima ali nisam povratila. neznam, inače ponekad me uhvati gastritis pa mi i od tog može biti da mi sve stoji u grlu. vidit ćemo u pon ili uto. mogu li već u pon praviti ili da pričekam još koji dan?

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 89
4.2.2010 15:07:58   
anuska08
Ja bih probala već u ponedjeljak, niš te košta (samo par desetaka kn koliko dođe testuser posted image ). Pa uvijek možeš ponoviti za par dana.
SRETNO!user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 90
8.2.2010 12:28:44   
anastasija0702
pozdrav svima
htjela sam vam javiti da ništa od bebe. došao mi je jučer i nisam mogla doći sebi. znam što sam osijećala i kako su me grudi bolile usred ciklusa, nikadko mi nije jasno od čega je to moglo biti. ne vjerujem da grudi bole od ovulacije. neznam kako da sad nastavim ovaj mj opet. sva sam u šoku i neznam sama više u što i čemu da vjerujem, bila sam sigurna da je nešto drugačije, da se nešto dogodilo i tijelo mi je to govorilo. možda i je pa se nije uspjelo uhvatiti. neznam. imate li vi kakav savijet?

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 91
8.2.2010 12:29:57   
BUMBIKA
Baš mi je žaouser posted image user posted image
Drži seuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 92
8.2.2010 12:32:31   
mirna
Meni je bilo prosli mjesec isto, kao da se nesto dogadjalo ali nakon 7 dana kasnjenja dosla je user posted image .

Ne znam sto da ti kažem, ja znam da sada necu nista ocekivati.. kada se dogodi, dogodi se.. 

Neposredna veza do poruke: 93
8.2.2010 12:34:42   
anastasija0702
lako je to reći. ali kada radiš na tome i poduzimaš neku terapiju i ležiš 7 dana i samo na tom radiš po dva put dnevno onda nemožeš da se ne pitaš što je. i imala sam osjećaj i cice su me bolile i jajnici. neznam, ali nije moguće da sam umislila bol.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 94
8.2.2010 12:37:43   
mirna
Mene isto i mislila sam da prepoznajem simptome iz prve user posted image , ali ocito nije tako.. Psiha je jaka, pa možeš svašta osjetiti samo zbog silne želje za user posted image .. A možda se i dogadjalo nešto ali se nije uhvatilo... tko bi znao...

< Poruku je uredio mirna -- 8.2.2010 12:38:19 >

Neposredna veza do poruke: 95
8.2.2010 12:44:08   
ninolina
Mene isto i mislila sam da prepoznajem simptome iz prve user posted image , ali ocito nije tako.. Psiha je jaka, pa možeš svašta osjetiti samo zbog silne želje za user posted image .. A možda se i dogadjalo nešto ali se nije uhvatilo... tko bi znao...

da slažem se s Mirnom, ali nemoj se bedirati, opustite se.... Primit će se kad se budeš najmanje nadala user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 96
8.2.2010 13:59:01   
lidac0605
Bebač uvijek dođe kad se najmanje nadaš i očekuješ...od mojih 4 samo je jedno rađeno "po planu" user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 97
8.2.2010 14:09:37   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: mirna

Mene isto i mislila sam da prepoznajem simptome iz prve user posted image , ali ocito nije tako.. Psiha je jaka, pa možeš svašta osjetiti samo zbog silne želje za user posted image .. A možda se i dogadjalo nešto ali se nije uhvatilo... tko bi znao...

potpisujem

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 98
8.2.2010 23:02:55   
Leptir5
naravno da nisi umislila bol,i ja sam imala drugačije simptome tokom ciklusa i najmanje 8 puta do sada sam mislila 100% trudna sam i ništa...user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 99
8.2.2010 23:09:08   
mariola
IZVORNA PORUKA: ninolina

Mene isto i mislila sam da prepoznajem simptome iz prve user posted image , ali ocito nije tako.. Psiha je jaka, pa možeš svašta osjetiti samo zbog silne želje za user posted image .. A možda se i dogadjalo nešto ali se nije uhvatilo... tko bi znao...

da slažem se s Mirnom, ali nemoj se bedirati, opustite se.... Primit će se kad se budeš najmanje nadala user posted image user posted image

slažem se

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

zajednički životni prostor
marleat13

Da li dijelite životni prostor s roditeljima (svojim ili suprugovim)?

da (27%)

ne (73%)

Broj svih glasova: 152

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!