| 
		Korisnici na ovoj temi: nitko
	 | 

| 

Korisnik             |                   |     
	 | 

| 
			 RE: neću nikad položit......   19.1.2010 20:09:17 
				    |   
			   | 

| 

| 

kitty

| 

IZVORNA PORUKA:  Vjeverica ST      IZVORNA PORUKA: kitty      draga i ja imam takav osjecaj,jos mi je 8 sati do kraja obuke,imam osjecaj da svaki sat sve gore i gore vozim,isto dolazim neispavana,poligon mi je totalna nepoznanica,sumljam da cu iz prve polozit.              hvala cure....Znam Kitty, i meni je tako, poligon mi je - ono ko najveća tudumka se ponašam, ja mislim da instruktor (ne zna čovik da ću uskoro diplomirati....) misli da sam blago retardirana i nenormalna.....on mi priča a ja niiiiišta ne upijam...imam osjećaj ka da će me zveknit       ....on kaže livo ja desno itd....A sad mi se počelo događat da i žmigavce zamijenim!      a znam, jednom ću i ja položit...samo fala Bogu , ne bi tila past više od jednog puta          a tek prestrojavanje.... Kitty jesi išla na poligon na Poljud ili?          da na poljudu sam na poligonu,a i meni se dogadja sve sta i tebi,on livo ja desno,prestrojavanje koma,zmigavce sam savladala,retrovizore isto(napokon)   ma polozit cemo mi to    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: neću nikad položit......   27.1.2010 10:44:02 
				    |   
			   | 

| 

| 

Vjeverica ST

| 

he he, ajde Kitty, položit ćemo mi to, samo da ne bude tamo negdi iz 10-og puta!   moram ti reć da sam se popravila na poligonu! ali još moram sve to usavršavat...pomalo svaladavam provjere, prednosti, žmigavce...jedino mi se događa da umjesto u 3. ubacim u 1., a to niiiije dobr, pogotovo na ispitu, a i pogibeljno je!!   Zapravo najveći mi je problem, kako je moj instruktor rekao- LOŠA MOTOIRIKA!    Sporo reagiram! Znam, inače sam takva, flegmasta-niskotlakašica        (a u meni kipi, grizzem se, a ne bi se reklo..)      Kako popraviti motoriku? Brže reagirati? ???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!                 (osim da popijem litru kave i dobro se odmorim i naspavam.- a to je s malenim nemoguće   )   To je neophodno u vožnji!!!!!!!!!!!!!!! 

| 

| 

| 

| 

Anketa

PapicabicbicVaše bebe najradije papaju????banana (
78%)

mrkva (
2%)

breskva (
9%)

mesako (
11%)
Broj svih glasova: 46Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti 
svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!