|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:39:03
|
|
|
|
lelo
|
Ovisi kaj imaš u frižideru.Svašta se da skuhat.Viči kaj imaš,bumo ti pomogle.
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:39:07
|
|
|
|
Puli
|
Tamo je sve puno kineza. da tam trče po nasipu u čipkastim boksericama
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:40:55
|
|
|
|
lelo
|
Vidjela si ih i ti Puli?
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:41:17
|
|
|
|
FIONA
|
Bože ja sam nepismena...kak brzo tipkam ni ne gledam kaj sam napisala!!!! spor mi je komp pa pokušavam ostati u toku i eto ti sranja...materijal da mi Piggy napravi vlastiti riječnik stranih pojmova!!! Pamik znači Pamuk!!! Muća znači Muža jel još kaj nije jasno... ne nisam na kajzerici već u Sesvetama pa se zaletim do Dubrave kod Kineza!!!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:41:36
|
|
|
|
Puli
|
aha
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:44:10
|
|
|
|
lelo
|
Sad tu umirem od smjeha.Pred očima su mi mali kinezi u čipkastim gačama i trčkaraju okolo.
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:44:50
|
|
|
|
Puli
|
curke moram vas pozz u tatinom kutku kod kompa ponestalo je stvari za rušenje pa se cura nakanila cd-ove rušiti nema šanse
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:45:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli Tamo je sve puno kineza. da tam trče po nasipu u čipkastim boksericama gle živjela sam na Laništu pa sam znala do nasipa na šetnjicu i mogu vam reći da se slabo tam ima kaj za vidjeti...sa druge strane Save DA ali sa ove strane same babe!!! Kad smo kod nasipa..,trči moja suseda sa Huskyem ujutro u pet sati i ususret ide baba koja trčkara...pas ko Husky je zaigran i bio bez laine potrči prema dotičnoj gospođi a ova ni pet ni šest izvadi suzavac i poprska psa po očima...moja suseda ju je htela zatuć!!! Vikala je da su se svi razbudili preko ceste... koji te vrag J...be u pet ujutro da trčiš po nasipu!!!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:45:59
|
|
|
|
lelo
|
Pozz Puli,pozdravi Cvijetu.
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:47:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: lelo Sad tu umirem od smjeha.Pred očima su mi mali kinezi u čipkastim gačama i trčkaraju okolo. zaboravila si važan detalj da imaju plastićne tenisice na nogama i pramenove u kosi!!!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:48:25
|
|
|
|
lelo
|
Kak je to hasky preživio? Znači niš od akcije na kajzerici.
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:49:28
|
|
|
|
piggy
|
pozdrav svima! fionice zaboravila si riječ čuno-čudno ja pečem meseko i krumpir pa moram paziti da mi ne zagori
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:50:09
|
|
|
|
FIONA
|
cucak je završil kod veterinara...a kaj se akcije na kajzerici tiče sve se bumo dogovorile...trebaju ti samo čipkaste bokserice i tene nan noge...ja te pokupim i idemo se uklopiti!!!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:51:41
|
|
|
|
FIONA
|
Piggy pa kaj se nisam sama dosta osramotila jel moraš još i ti!!! Samo ti pazi na meseko i krumpirić možda ti se prikrpam na ručkić!!! nadam se da ima dosta krumpira!!!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:52:33
|
|
|
|
lelo
|
Bok Piggy. kako si nam ti danas?
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:53:50
|
|
|
|
lelo
|
Dogovoreno,samo moram nabaviti kineske tenisice.
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:57:32
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA cucak je završil kod veterinara...a kaj se akcije na kajzerici tiče sve se bumo dogovorile...trebaju ti samo čipkaste bokserice i tene nan noge...ja te pokupim i idemo se uklopiti!!! još jedna nepoznanica sam ti dođi,ima krumpira za kineze nahraniti lelo evo dobro sam,malo trćkaram do kuhinje pa nazad za komp
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:57:37
|
|
|
|
FIONA
|
supač ja te pokupim kod name na Kvatriću 15.00 prepoznala me buš po lakiranim tenisicama crvene boje i lagana vintijakna od skaja u tonu!!!... svezala bum rep da mi moja bujna kosa ne pata u oči!!! Kak bum ja tebe skužila??
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:59:00
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: FIONA supač ja te pokupim kod name na Kvatriću 15.00 prepoznala me buš po lakiranim tenisicama crvene boje i lagana vintijakna od skaja u tonu!!!... svezala bum rep da mi moja bujna kosa ne pata u oči!!! Kak bum ja tebe skužila?? da da Piggy vidim i ja!!!!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:02:33
|
|
|
|
piggy
|
ti bi stvarno trebala uzeti bilježnicu i upisivati riječi uuuuuuuu koliko bi se toga skupilo
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:04:09
|
|
|
|
mirna
|
Kam idete cure i čiji pas je bolestan? Nemam vrijemena sve pročitati... čekam na liječnicu koja će svaki tren posjetiti djeda...
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:04:21
|
|
|
|
božica
|
hellou cure na min dve sam navrnula vidim ludilo ovdje dok sam ja u šetnji bila i cure nahranila ajme Fiona danas ti slova lete hvala na komplimentiam za moje curke purke idem mužu kavicu skuhati
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:09:30
|
|
|
|
FIONA
|
od moje susede cucak je dobil suzavcem na nasipu Save... idemo trčat po nasipu u kineskim čipkastim boksericama i jeftinim kineskim tenisicama meni svašta draga moja leti ne samo slova!!! recimo razne misli po glavi!!! kaj si Piggy nore gljive jela kad bi još i to stigla pisati....vidiš da sam ja jedna od onih koja sporo piše jer ne zna brzo čitati!!!
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:10:04
|
|
|
|
lelo
|
čuj kad već imaš sudar kod name na kvatriću navrati na kavu.prepoznat ću te vrlo lako po a ne po izboru robe.
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:10:44
|
|
|
|
mirna
|
idemo trčat po nasipu u kineskim čipkastim boksericama i jeftinim kineskim tenisicama kaj je to neki novi Sport?
|
|
|
|
Anketa
Kako se riješiti dude?AdminMoja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?Dudu smo postupno skraćivali škarama dok se dijetetu nije zgadila. (
0%)

Samo smo jednog dan rekli da je netko uzeo dudu. (
0%)

Nešto treće - napišite u komentarima. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!