|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se!
4.1.2010 18:36:49   
lavica81
milana i leptiruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držite se cure, znam kako vam je, ali i nama mora jednomzasjati sunce zar ne?

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 76
13.1.2010 17:27:40   
anuska08
Danas sam saznala da meni vrlo draga poznanica je trudna! Nakon nekih 8 godina iščekivanja. I to bio je problem s mužem, no ostala je trudna prirodnim putem, da ni sama ne zna! Presretna sam zbog toga!!!user posted image user posted image

Držim fige da se i vama to desi, da vas iznenadi jedno jutro mučnina i veliki user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 77
15.1.2010 11:21:40   
tikica_69
jutros sam sanjala da sam trudna i da sam dobila trudove i bez obzira na to, takvu sam srecu dozivjela u snu....probudila sam se i shvatila da me ledja kod trtice bole za poluditi i da odatle vjerojatno moj san....tako sam tuzna user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 78
15.1.2010 11:26:24   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 79
15.1.2010 11:28:20   
pepeljuga
Ajme tikice mozda je to neki dobar znak za Mariboruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 80
15.1.2010 11:36:14   
ejmama
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ajme tikice mozda je to neki dobar znak za Mariboruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 81
   [Obrisani korisnik]
15.1.2010 11:38:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 82
15.1.2010 11:39:17   
tikica_69
Ajoj....onda bi vec trebala odavno biti trudna....bas me stepel taj san. TNX cure....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 83
15.1.2010 13:18:31   
Leptir5
nemoj biti tužna doći će i tvoj dan!user posted image
obično se kaže da kada sanjaš trudnoću svoju netko iz tvoje blizine će ti saopćiti vjest o trudnoći,ja sanjala prije dva tjedna da sam trudna i dijete kako držim svoje,i jedna prijateljica prije par dana mi kaže da je trudna...

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

Neposredna veza do poruke: 84
15.1.2010 13:20:31   
tikica_69
Da, znam....vec sam tako predvidjela susjedi, jednoj kumi, drugoj kumi, sestricni i sestri.....valjda ce neka od njih sanjati i mene nekad user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 85
15.1.2010 13:47:02   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da, znam....vec sam tako predvidjela susjedi, jednoj kumi, drugoj kumi, sestricni i sestri.....valjda ce neka od njih sanjati i mene nekad user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 86
15.1.2010 13:50:37   
mariola
IZVORNA PORUKA: Leptir5

nemoj biti tužna doći će i tvoj dan!user posted image
obično se kaže da kada sanjaš trudnoću svoju netko iz tvoje blizine će ti saopćiti vjest o trudnoći,ja sanjala prije dva tjedna da sam trudna i dijete kako držim svoje,i jedna prijateljica prije par dana mi kaže da je trudna...

ja sam jednu prijateljicu sanjala da je trudna i nakon par mjeseci je i zatrudnilauser posted image
tako ćeš i ti Tiki, sanjala si sebe pa će se uskoro to i ostvarituser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 87
15.1.2010 16:09:45   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 88
30.1.2010 12:11:40   
Leptir5
Opet postajem depresivna,razdražljiva,plačem po 15min bez prestanka,a zašto? Nemam pojma! Preglupo je plakati,nikakve koristi od toga,to znam i sama,ali ne mogu se zaustaviti. Znam da mi je to od tableta,opet počeo novi ciklus. Nisam razdražljiva na način da mi netko kaže nešto uvredljivo i ja se rasplačem,nego može biti najnormalnija opuštena situacija,meni počme tutnjit u glavi-nikada nećeš imati dijete,nikada nečeš čuti dječji plač u svojoj sobi...i ja počmem plakat,isplačem se i nastavim dalje...Sinoć sam zaspala plačuči,ma koliko to smješno zvučalo,jutros kapci natečeni samo tako,ranice po njima,pekle su me i suze...Postajem luda. Nikada nisam bila depresivna ovoliko. Ovo je igranje sa živcima,ovo mi je treći ciklus sa klomifenom i inekcijom i tempirani odnos,ako ne uspije još mogu 2 puta i onda druge metode. Žao mi je šta se trujem tabletama a nema uspjeha. I stvarno nije više do opuštanja,sada sam depresivna na drugačiji način nego kada je PMS ili onaj dan kada dobijem stvari pa sam tužna,i odavno sam prestala lupati glavom od zid zašto,zašto neće?! Mislim da ću početi pisati dnevnik,bit će to najdepresivniji dnevnik...počet ću i bilježit u malu bilježnicu šta sve radim i pokušavam da  zatrudnim,nastale promjene,ovaj put sam imala dva puta stvari u ovom mjesecu,skratio mi se ciklus od tableta i tako brzo mi dođe nova šansa i prođe...opet ništa,ubija me to u pojam.

4xAIH
1.IVF.... beta 0

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 89
30.1.2010 12:21:59   
Anoniman
Leptirice, žao mi je od srca... ne znam kako bih ti pomogla...
ja sam prošle godine bila u depresiji i pomoglo mi je pisanje bloga... jednostavno da to pretočiš u riječi i izbaciš van...
šaljem ti veliki hug user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
  Neposredna veza do poruke: 90
30.1.2010 12:24:49   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 91
30.1.2010 12:58:00   
tikica_69
Leptir, ja sam ti od Klomifena isto takva.....samo me neka depra i nervoza pere....sasvim te razumijem i znam da nikakve rijeci ne pomazu pa ti saljem samo jedan veliki prijateljski zagrljaj

user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 92
30.1.2010 13:17:50   
ninolina
žao mi je što se tako osječaš....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 93
30.1.2010 13:25:31   
JUdy
Ima dane da nas obuhvati sreca i dane tuge. Samo mi same znamo kako se osjecamo kad ne mozemo ostvarit jaku zelju koja ce nam napuniti zivot. I zato cure vjerujte da ce se san ostvarit i kada je to nekada tesko.Svima zelim srecu i samo naprijed.user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 94
30.1.2010 21:24:51   
Leptir5
ajme cure divne ste!
oraspoložile ste me user posted image
nego razmišljam o normabelima,oni su na biljnoj bazi i mislim da će mi dobro doć...
u 2. mj. imamo 3 dječja rođendana,jutros bila u gradu s mužem i htjela po dućanima gledat robicu za poklone i skoro se rasplakala u dućanu,nisam ništa ni kupila.
Bit će bolje!

4xAIH
1.IVF.... beta 0

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 95
30.1.2010 21:31:54   
ninolina
ajme cure divne ste!
oraspoložile ste me user posted image
nego razmišljam o normabelima,oni su na biljnoj bazi i mislim da će mi dobro doć...
u 2. mj. imamo 3 dječja rođendana,jutros bila u gradu s mužem i htjela po dućanima gledat robicu za poklone i skoro se rasplakala u dućanu,nisam ništa ni kupila.
Bit će bolje!

a micek, znam da ti je teško imaj vjere u sebe. Ako se tako osječaš popi normabel nemoj se patiti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 96
30.1.2010 21:36:07   
doktorica
Curke ne posustajte trudnoća dođe kada se najmanje nadaš, a onda druge trudničke brige. Mi smo pokušavali 3 godine i na kraju spontano uspjelo, a već smo se spremali za radikalnije poteze.

Mamina maza najzločestije, ali najslađe biće na svijetu!

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 97
30.1.2010 21:38:12   
doktorica
Sto se tiče Normabela ja bih osobno prije popila Persen ili nešto drugo miorelaksirajuće ali na biljnoj bazi.To nikome nije naštetilo.

Mamina maza najzločestije, ali najslađe biće na svijetu!

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 98
30.1.2010 21:40:20   
lee
leptirice nedaj se, ja nisam to  prolazila ali znam da vam je svim jako teško i da se dugoooo godina bortie da bi dobile svoje malene andjele.spusti če jednom bog i vama.šaljem vam jedan zagrljaj i punooo sreče svima!user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 99
30.1.2010 23:20:38   
lavica81
potpisujem JUdy

Leptir drži se draga, bit će bolje. Poslije kiše uvijek dolazi sunce i sve ove patnje će se jedan dan zvati Jučler user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: JUdy

Ima dane da nas obuhvati sreca i dane tuge. Samo mi same znamo kako se osjecamo kad ne mozemo ostvarit jaku zelju koja ce nam napuniti zivot. I zato cure vjerujte da ce se san ostvarit i kada je to nekada tesko.Svima zelim srecu i samo naprijed.user posted image

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!