|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.11.2009 16:57:53
|
|
|
|
lueman
|
ovo je i za mene preteško
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.11.2009 17:00:30
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Mene je ovo jako dirnulo
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.11.2009 17:42:31
|
|
|
|
pepeljubica
|
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.11.2009 18:42:13
|
|
|
|
Kika83
|
Nemogu ovo niti gledati više, odmah se rasplačem i nikako to neželim
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.11.2009 19:03:45
|
|
|
|
katy mama
|
ovo je bas prepretuzno
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 3.11.2009 0:06:01
|
|
|
|
barby
|
veceras sam opet dozivila jos jedno bodenje nosa u tudje stvari... setam sa psom i onako nesto zamisljena hodam,kad jedan stari(inace moja bivsa musterija gdje sam radila kao trgovac) i susjed iz ulice kaze mi,joj ocu ja tebe ikad vidjet da prodjes po ovoj ulici sa djetetom za ruku a ne sa tim psom...? meni je tlak skocio na petsto ja mislim,ja ne znam sta sam ja promrmljala,od nervoze i bjesa nisam mogla izgovorit nista, i sad sam tako bjesna ko ris, sta ga nisam oprala.inace uviejk voli onako polako spustat i bosta nos... pa do kad cu ja to morat trpit... mislim si ako jednog dana ipak dozivim da budem hodala sa trbuhom po ulici onda ce me pak pitat pa sta si do sad cekala??? čjudi su tako pokvareni i zli da je to strasno
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 3.11.2009 0:24:35
|
|
|
|
tikica_69
|
Sto mu nisi rekla da cekas da odapne da ga se dijete ne preplasi
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 3.11.2009 13:50:40
|
|
|
|
barby
|
ma joj ,znas sta bila bi ga najradje puknula preko gubice,kade tako moram reci...gnjus stari bezobrazni,uvijek podj..... a bas mi to sad tako treba...
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 20:44:13
|
|
|
|
barby
|
cure,moram se malo pojadat opet.... bas sam nekako tuzna...danas ja i mm gledamo neku dokumentarnu emisiju na tv,i prikazuju neku staricu koja je pala,nema nigdje nikoga,nema djece,ziva sirota..i sad vrati se ona kuci iz bolnice nema se tko brinut o njoj,dat joj casu vode...i mene neka tuga ulovi(jos sam i stvari dobila pa sam mozda zato razdrazljiva),kazem ja mm tko ce nama tako casu vode dati kad obolimo i ostarimo? mozda cemo ostat sami,bez igdje ikog,bespomocni...i pogledamo se i ja pocnem plakat a i on nije bio daleko... sta sam ja tako bogu zgrjesila d anemam svoje dijete da jednog dana bude uz mene kad ostarim?
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 20:48:21
|
|
|
|
tikica_69
|
barby, ti ces imati svoje dijete duso....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 21:01:59
|
|
|
|
ninolina
|
ooo barby draga, ja vam od srca želim bebu, bit će draga, bit
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 21:07:54
|
|
|
|
zaba
|
barby ,mi imamo kombi,pa uskoči i ti
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 21:10:35
|
|
|
|
tikica_69
|
Ovo je kombi od zabe, candy i mene, ali ima mjesta za jos puno onih koje idu po svoje bebe
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 21:13:24
|
|
|
|
zaba
|
yes yes,onda,jesi za jednu vožnju barby? vidiš,mi smo tete u odmaklim godinama i zabrijale smo da bi opet bebice,a one štrajkaju i prave se da nas ne čuju.Kupile smo si kombi i na našem duuugooom putu primamo sve žene s istim ciljem. ( al ga mogu pisat,majke ti mile )
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 21:48:21
|
|
|
|
barby
|
cure i ja se onda pridruzujem voznji...
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 22:05:28
|
|
|
|
mala pcelica
|
za sve vas koje se trudite do zadnjeg atoma i držim vam fige da sto prije držite svoje bebbice u naručju
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.11.2009 22:17:39
|
|
|
|
mama mery
|
o cure moja drage ja vam mogu samo dati jedan veliki od vi ste zbilja jedne hrabre zene kojim sa divim
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 4.1.2010 8:46:13
|
|
|
|
Leptir5
|
ah i mene neka tuga uhvatila i ja se pitam šta sam Bogu skrivila da me muči ovako
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.1.2010 8:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 4.1.2010 9:17:07
|
|
|
|
Kika83
|
Leptirčice moja, svašta bi mogla pisati na ovu temu ali ju izbjegavam jer bi cure mislile da sam luda i opsjednuta. Žao mi je I ja ču ti se za koji dan pridružit, u to sam sto posto sigurna i uvjerena, samo čekam. Mrzim ju iz dna duše
< Poruku je uredio Kika83 -- 4.1.2010 9:18:23 >
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 4.1.2010 11:56:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Mene pere ono stanje - BAS ME BRIGA! Nadam se da ce potrajati
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 4.1.2010 12:18:25
|
|
|
|
Milana
|
Meni su sad bili plodni dani tako da se mogu nadati nečemu,samo mi danas još mm ide na brod i neče ga biti 4-6mj sreča da če dolaziti u Italiju pa ako dobijem valjda če se namistit koji misec da bude tu kad ja budem plodna. Nadajmo se zajedno
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 4.1.2010 12:28:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Joj Milana, tebi je stvarno koma
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 4.1.2010 13:46:26
|
|
|
|
Leptir5
|
a baš,ali ne znam šta je gore seks skoro svaki dan pa ništa ili tako rijetko jer je muž pomorac. Čini mi se da ovo prvo više ubije u pojam. Nemam pojma,kako kika kaže najbolje izbjegavati ovakve teme,sutra je novi dan! Šta bude bit će!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 4.1.2010 13:49:23
|
|
|
|
Kika83
|
Neke imaju više sreće, neke manje i jbg moramo dalje koliko god to teško bilo. Ja sam još danas skulirana ali kad u nedjelju dobijem opet če biti kaos par dana. Živim za 3mj a do onda šta bude, iako čisto sumnjam da če išta bit.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!