Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Cure, jedna kuma mi je rodila u 7. mjesecu, frendica cijoj cu curici biti krsna kuma treba roditi za tri tjedna, susjeda za 2 mjeseca, kolegica s posla je 8 tjedana trudna, sestricna ima sina 1,5 godinu i vec ceka bliznace, u cetvrtom je mjesecu, sestra mi sutra radi test jer joj kasni 3 dana......i sve njihove trudnoce i radjanja su se dogodila paralelno sa mojom borbom..... No, ja mogu ovaj tren izaci s frendicom na kavu, one ne mogu. Ja se mogu spakirati i otici preko vikenda u inozemstvo, one ne mogu. Ja mogu leci i spavati kad pozelim, one ne mogu. Mogu popiti pivo, pojesti luk, skakati na necijoj svadbi, zarondati s frendicama do jutra, kupiti si nesto umjesto nekoliko paketa pelena mjesecno.... I jos masu toga. Nije da im ne zavidim, ali znam da i one poprilicno zavide meni i pokusavam u toj svojoj boli uzivati u ovome sto sada imam, jer mozda cu iduce godine i ja biti budna cijelu noc i nekoga imati na grudima, brisati smrkavi nosic i skidati temperaturu sva u strahu, moliti boga da je samo prehladica, trpiti gurkanja nozicama cijelu noc, dizati se ugrijati caj.....a dok se to ne dogodi....evo pijem pivo, jedem cips i tipkam se sa vama bez da me netko poteze za rukav i cendra i znam da sam ucinila sve sto je u mojoj moci i ne zamjeram si......cekam.... Tikice, zbog ovoga si tako posebna