|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ovo je priča o nama...
1.3.2010 20:48:01   
daniela 31
Noge su mi se odsjekle......užasno mi je zao, nadala sam se da je priči došao sretan kraj.
Tuzna sam zbog Vas.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu mrva_moll)
Neposredna veza do poruke: 126
1.3.2010 21:05:27   
pepeljuga
Zao mi je jako.....bas sam nekako vjerovala da ce ovaj put biti to to.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 127
1.3.2010 21:05:31   
Florijan Jakov
user posted image  žao mi je ... drž'te se Tiki i Kiki user posted image

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 128
1.3.2010 21:29:31   
lema
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 129
1.3.2010 21:35:44   
Dajica
čuj, sve na ovom svijetu kaj se događa ima svoj razlog, pa tako i to što se događa vama.
zato ne tugujte već živite sretno s onim kaj imate.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 130
1.3.2010 21:55:16   
L.P.
Zaista mi je žao,mislila sam da je konačno uspjelo...No neću te još više bedirati,znam da od "žao mi je" nemaš ništa....Znam da ti moje riječi ne znače puno jer nismo bliske ali ...drži se,pogledaj svoje krasne sinove,krasan dar ti je Bog dao....ne budi tužna,digni glavu i uživaj u životu sa njima i sa svojim divnim mužem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Dajica)
Neposredna veza do poruke: 131
1.3.2010 22:04:46   
gljiva
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 132
1.3.2010 22:10:23   
anuska08
Iskreno, jako, jako mi je žao!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Svi smo se nadali!!!!user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 133
1.3.2010 23:25:35   
Kika83
Ništa pametno nemogu napisat jer me boli, srce me boli jer točno znam kako ti je. Nema riječi utjehe koja bi te sad utješila jer mene nikad ništa neutješi pa vjerujem niti tebe.
Užasno mi je žaouser posted image Znaš da sam uvijek uz tebe i šta god da ti treba tu sam. To je užasna bol ali za par dana češ nam ti opet planirat postupak, u to sam sigurna.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 134
2.3.2010 5:30:50   
mijana
Tikica,žao mi je user posted image user posted image

<3 MM 02.09.2010.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 135
2.3.2010 6:57:33   
Puli
Nemam riječi kojima bih ti rekla kako mi je žao...

I dala bih sve na svijetu da te mogu utješiti..
Mogu samo biti tu ako me zatrebaš..

A što se tiče budućnosti-bit će onako kao ti i tm odlučite.

Ovaj drugi dio o novcima bačenim u vjetar...nemoj vrijeđati ni sebe ni nas-iza toga je nešto puno vrijednije i vječnije od nekakvog iznosa u kunama i ti to znaš

potpisujem cvrčka i šaljemo ti milion zagrljaja i pusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 136
2.3.2010 8:44:12   
Leva
Tužna sam beskrajno... Dio mene odbija prihvatiti da niste uspjeli user posted image user posted image
Drži se mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 137
2.3.2010 9:05:46   
xxl
KAD bOG ZATVORI VRATA,gOSPA OTVORI PROZORuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 138
2.3.2010 9:38:53   
ZVRK
user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 139
2.3.2010 9:43:34   
lidac0605
Tiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 140
2.3.2010 9:48:56   
Bebys
prosla me jeza...dok sam citala ovo od jucer...
pala sam u sok....
ne mogu vijerovati....
toliko sam CVRSTO vjerovala da je toto...
sjeti se tiks da si rekla da si upoznala masu zena na putu i da si stekla fina iskustva...neka je bar nesta pozitivno..
pogledaj u svoja dva DIVNA SINA...imas mnogo za ziviti...
pusa VELIKA I DEBELA...
volim te..  ako ti sta to sada znaci...pusa jos jednom...ima mnogo divnih ljudi...jedna od njih si ti...

Neposredna veza do poruke: 141
2.3.2010 9:49:44   
ket
IZVORNA PORUKA: daniela 31

Noge su mi se odsjekle......užasno mi je zao, nadala sam se da je priči došao sretan kraj.
Tuzna sam zbog Vas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

Neposredna veza do poruke: 142
2.3.2010 9:51:13   
Bebys
user posted image

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 143
2.3.2010 9:57:04   
amelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nema rijeci koje mogu opisati ovu bol....Samo cu ti reci da je i nebo tuzno zbog toga...kisa pada... a ja...mi...uvijek cemo biti tu uz teebe..

Sabur-strpljenje ti je kad gutaš kiselo, gorko i ljuto, a da ti se na licu ništa, sem osmjeha ne vidi..." Meša S.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 144
2.3.2010 10:01:56   
mariola
Jako mi žaouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu amelaa)
Neposredna veza do poruke: 145
2.3.2010 10:28:27   
Tamara!
Jako mi je žaouser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 146
2.3.2010 13:29:11   
Tsmee
Žao mi je Tikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali kako si i sama rekla nemali broj puta, ti se ne daš. Možda ovo nije uspjelo, ali ima još mnogo stvari u životu kojima se možeš posvetiti. I sama si rekla da ti je ovo iskustvo obogatilo život i da si upoznala mnogo divnih žena, ali ne zaboravi da si i ti na svom putu mnogima pomogla i mnogima obogatila život. Nije to bilo uzalud.

Drži se u ovom teškom razdoblju. A nakon kiše dolazi sunce koje će i tebi zasjati svom svojom ljepotom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Tamara!)
Neposredna veza do poruke: 147
2.3.2010 14:29:38   
Krky
Tiki, vjerujem da ti je teško i ja mogu samo zamisliti kako je prolaziti godinama kroz ono što ti prolaziš. Ne smijem lagati i reći da znam i da osjećam što i ti, jer na sreću nikad nisam morala prolaziti kroz ovo što i ti. Mogu zamisliti kako bi bilo meni, a to mi je posve dovoljno da te razumijem. Velika je hrabrost toliko se puta upustiti u nešto u čiji ishod nisi siguran i velika je snaga svaki put se dići nakon što si toliko snažno i bolno pao. Ali ti si draga, samo čovjek i tvoja snaga nije bezgranična. Nikad neće biti sve ok i tako nije ni onima koji nemaju problem kao ti, nikad se nisam osudila ni napisati ti tako nešto sa sigurnošću jer je to nije niti u našoj moći, a niti u našim "vibricama", već u rukama nekog većeg. Zato molim za tebe draga, da ti On da svoju snagu i da mu se s pouzdanjem možeš prepustiti u daljnjem životu. 

MAMA SA 6 ******

Neposredna veza do poruke: 148
2.3.2010 15:25:41   
saraXY
Tako mi je žao.
I ni u kojem slučaju nisi patetična, odavno pratim ovaj forum koji mi daje snagu i utjehu da se nosim sa svojim problemom. Hvala tebi na svim savjetima, odgovorima i toj ogromnoj divnoj energiji koju šalješ preko svojih postova.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 149
2.3.2010 15:38:59   
Wukovarka
Sad sam se stvarno ali stvarno  rasplakala da me Lucija gleda sa očima punim ogromnog čuđenja

Bila sam puna nade da je to to...
Neću ti govoriti da će biti sve u redu i da će biti prilika...jer ti ćeš sama odlučiti kada će sve doći na svoje mjesto.

Puno, puno zagrljaja imaš od Lulu i mene user posted image

(Odgovor članu saraXY)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!