Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 20.2.2010 12:39:31
|
|
|
|
mrva_moll
|
stvarno predivno _____________________________
< Poruku je uredio tikica_69 -- 20.2.2010 12:43:14 >
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 20.2.2010 14:13:42
|
|
|
|
lema
|
Čitam sve ovo ispoćetka i ko što je neko napisao ti si jeko velika žena smatram da ovu dirljivu životnu priću trebaš prebacit na stranice papira i napisat knjigu koja bi za puno žena znaćilo veliku podršku, prepuno savjeta i najviše ŽELJE!!!! Tikice stvarno si jaka i velika žena podjeli to sa drugim ženama koje prolaze isto što i ti budi im primjer!!!! Tikice ženo
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 20.2.2010 19:06:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
zasto mene niko nije obavijestio o ovome? ovakve vijesti i ja saznajem nakon koliko??? TIkice cestitamo i neizmjerno mi je drago zbog tvoje srece!!!Lijepo je znati da ipak ima gore neko ko slusa nase molitve i uslisi ih Jos jednom zelim ti svu srecu tiki
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:08:47
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo da zgtovim ovu pricu o nama... Kao prvo ispricala bih se ako sam nekoga zamarala svojim tuznim pricama, cendravim filmicima i slicno. No ja tako izarazavam svoju bol i zaista nikada ne optuzujem nikoga za to kako se ja osjecam. Nitko meni nije kriv sto se moram boriti sa svojim vjetrenjacama, to je moj kriz. Davno sam napisla na temi "Izlazna strategija" da ce nam MB biti zadnji pokusaj da mm i ja ostvarimo zajednicko roditeljstvo i znam da vecina koja je procitala nije shvatila ozbiljno, druga vecina nije mozda ni procitala, a ostatak koji je procitao je to vjerojatno vec i zaboravio. No, ne osjecam se zapostavljeno a ni povrijedjeno zbog toga jer i ja masu toga previdim na forumu ili zaboravim. Eto, jutros sam pocela krvariti, popodne sam izvadila betu da se ne kljukam progesteronom bezveze i beta iznosi 0.43. Nas zadnji pokusaj je eto prohujao sa vihorom i bez zeljenog rezultata. No, psihicni smo bili spremni na to (doduse to smo mislili). Kako se osjecamo mm i ja necu pisati jer ce ispasti onako pateticno u mom stilu pa cu vas ovaj puta postediti toga. Zahvaljujem svima na svakoj lijepoj rijeci, na svim onim vibricama i bubamarama, utjesi kad sam padala, pljesku kad sam se dizala. Hvala na prekrasnoj akciji koju ste organizirale za moj MB. Zalosna sam sto je taj novac koji sam vam oduzela od usta bacen bezveze. Ne zelim se pojedinacno zahvaljivati ovako javno da se oni koji nisu sudjelovali ne osjecaju lose. Ispricavam se jos jednom ako sve ovo zvuci pateticno, ali nakon svih ovih zajednickih sati koje smo provele zajedno, zasluzujete bar tih par rijeci zahvale. I na kraju vas nesto molim.....Molim vas da mi ne pisete kako ce sve biti u redu, kako se cuda dogadjaju i sl. Znam da je namjera najbolja i od srca, ali te rijeci me jako bole jer u njih ne vjerujem. Hvala curke moje i bez obzira na sve voli vas vasa T
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:12:03
|
|
|
|
boba125
|
o,boze zao mi je,tak jako
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:14:26
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga ne znam kaj da ti kažem vjerujem da je svaka riječ suvišna. Meni tvoji filmić nije bio cendrav niti mi je tvoja priča bila patetična. Iskreno sam se veselila i nadala s tobom i bila tužna kad nije uspjelo. Neoopisivo mi je žao i iskreno neznam kaj bi ti rekla. Ti si duša ovog foruma i uvijek si mi pomogla kad je trebalo (pa makar to bile sitnice) i ako ti ikako mogu pomoći znaj da možeš računati na mene.
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.3.2010 19:14:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:14:53
|
|
|
|
leilany
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:15:46
|
|
|
|
Thea
|
Žao mi je!!!!!!!
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:16:39
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Draga ne znam kaj da ti kažem vjerujem da je svaka riječ suvišna. Meni tvoji filmić nije bio cendrav niti mi je tvoja priča bila patetična. Iskreno sam se veselila i nadala s tobom i bila tužna kad nije uspjelo. Neoopisivo mi je žao i iskreno neznam kaj bi ti rekla. Ti si duša ovog foruma i uvijek si mi pomogla kad je trebalo (pa makar to bile sitnice) i ako ti ikako mogu pomoći znaj da možeš računati na mene. potpisujem!
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:25:20
|
|
|
|
Marta j
|
Zao mi je to je jedino sto ti mogu reci jer sve drugo je suvisno. Drzi se...
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:25:29
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Nemam riječi kojima bih ti rekla kako mi je žao... I dala bih sve na svijetu da te mogu utješiti.. Mogu samo biti tu ako me zatrebaš.. A što se tiče budućnosti-bit će onako kao ti i tm odlučite. Ovaj drugi dio o novcima bačenim u vjetar...nemoj vrijeđati ni sebe ni nas-iza toga je nešto puno vrijednije i vječnije od nekakvog iznosa u kunama i ti to znaš Iskreno me je potreslo danas kada si mi rekla, pogotovo što te ja zamaram sa nekim pizd..., a ti proživljavaš dramu... Ma baš sam ljuta na sebe...
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 19:56:51
|
|
|
|
novamama
|
shit....baš sam bila uvjerena da je uspjelo.... žao mi je beskrajno... Tears in heaven - Eric C. Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven I must be strong, and carry on Cause I know I don't belong Here in heaven Would you hold my hand If I saw you in heaven Would you help me stand If I saw you in heaven I'll find my way, through night and day Cause I know I just can't stay Here in heaven Time can bring you down Time can bend your knee Time can break your heart Have you begging please Begging please Beyond the door There's peace I'm sure. And I know there'll be no more... Tears in heaven Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven I must be strong, and carry on Cause I know I don't belong Here in heaven Cause I know I don't belong Here in heaven drž'te se tiki&kiki
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:07:54
|
|
|
|
BUMBIKA
|
jao,nemogu vjerovati.. Čitam i nemogu doći sebi,sve mislim da ne vidim dobro..jako mi je žao
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:07:57
|
|
|
|
bomboncic02
|
Žao mi je...to ću samo napisati..i poslati veliki veliki zagrljaj
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:08:07
|
|
|
|
elle1
|
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:11:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
zao mi je iskreno, od duse mi je zao tiki zaista sam nekako mislila da ste ovaj put upjeli, zao mi je!
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:12:34
|
|
|
|
dominik
|
zao mi je tiks
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:16:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskreno mi je zao.......
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:17:32
|
|
|
|
FIONA
|
tužna sam kao da mi je vlastitoj sestri sve ovo na duši i srcu...oboje drž te se!
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:17:51
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Hvala curke moje i bez obzira na sve voli vas vasa T I mi tebe volimo! Volim i tvog muža. Ono malo što sam vas uspjela upoznati "uživo" mogu vam samo poručiti da ste divne osobe i da krenete dalje. Imate obitelj. To ste vi, dečki i one molećive oči koje traže čips. I držite se skupa. Laura će doći...Kroz koju gdinu, kada se mulci ožene. Bit ćeš najponosnija kada je primiš. I vjerujem - najboja baka na svijetu. (ako sada shvatiš ovo kao da sam ti indirektno rekla da si starkelja, ok
< Poruku je uredio Zvonki -- 1.3.2010 20:18:16 >
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:20:36
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:21:50
|
|
|
|
ninolina
|
zao mi je iskreno, od duse mi je zao tiki user posted image zaista sam nekako mislila da ste ovaj put upjeli, zao mi je!
|
|
|
RE: Ovo je priča o nama... 1.3.2010 20:21:54
|
|
|
|
Anoniman
|
o,ne... baš sam se nadala... žao mi je...
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!