pikachu
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo mene cure...presretni smo. Vracena su nam dva kvalitetna zametka. Jedan od 8 stanica, do kojih kod nas u ovih 12 postupaka nikada nismo dosli i jedan od 4 stanice, nesto je sporiji, ali je kvalitetan. Treca nam se stanica oplodila ali se prasica nije htjela dijeliti. Smrzlica nemamo, ali nam ni ne treba jer sam cvrsto odlucila biti trudna svih 9 mjeseci Osoblje bolnice je preljubazno, atmosfera je odlicna. Sprijateljila sam se sa jednom Sarajkom i Beogradjankom, razmjenile smo brojeve i obecale jedna drugoj da cemo se sigurno cuti i vidjeti. Dok smo se mi patile, nasi muzevi su se naravno skompali u birtiji uz pivo i jeger pa su pali dogovori za cevape na Bascarsiji i vesalice u Beogradu Eto odmah i anegdote.... Prvo smo isli embriologu koji nam je rekao koliko imamo zametaka i oje su kvalitete. Onda je mene sestra uputila u sobu za boravak gdje se presvuces i sa ostalim zenama cekas transfer, a muzeve dole da plate postupak i onda su slobodni sat i pol. I tako ja se presvucem, prodje jedno 10-ak minuta i saljem mm poruku - "Koliki je racun?" da vidim jesmo li dobro izracunali sve. A on meni odgovara: "Dvije pive, kava i jeger - 14,20 eura!" Beta se vadi 05.03. do tada laganini i sa smijeskom na licu Hvala vam za tolkike molitve, vibrice i bubamare, do sada su pomogle....vratiti cu vam to nekad nekako Tako mi je drago!!!!! Napokon!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Pozdrav tm... Zakon je...