|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MPO u Mariboru
11.2.2010 15:04:50   
Zvonki
Ne gubi nadu...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 376
11.2.2010 15:05:03   
curice
idemo tiks,nema predajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 377
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 16:37:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 378
11.2.2010 16:40:47   
mariola
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: tikica_69

3 vodeca folikula, 15, 14 i 11 mm, endo 9 mm (dr. kaze odlican i da je svime zadovoljan)..... a ja, katastrofa....u petak jos jedna kontrola, u nedjelju se planira punkcija....katastrofa....katastrofa kako sam lose reagirala...
Opet necu doci do blastica...nikad necu saznati da li mogu doci do blastice....u totalnoj sam komi.....katastrofa...
U MB ako nema vise od 5 JS nejde se na blastociste, vec se zameci vracaju 3. dan kakvi god da jesu.
Cure na Rodi me tjese da doktor gleda samo te vodece a da ih mogu imati jos 5 manjih i nekim curama su rekli da ih imaju manje ali su im punktirali duplo vise JS ali ja nisam te srece i samo mi polako san tone u ocaj...

Tiki pola ovoga ne kužim,ako su folikuli super šta onda nije dobro???
Na šta si loše reagirala? Misliš,psihički ili fizički? Sorry što davim..
nemoj klonuti duhom,nemoj klonuti duhom..Jako je važno da budeš jaka(znam da je lako reći i nemoj me mrziti zbog toga),svi smo s tobom,teško je,ali možete.
BIT ĆE,BIT ĆE..

Mislim i molim se za tebeuser posted image user posted image

slažem se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 379
11.2.2010 16:42:34   
Anoniman
Tiks, ne daj se! user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 380
11.2.2010 16:46:23   
Ninaa
Ja se isto slažem sa Cvrčak, nemoj misliti na loše, molimo se za tebe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 381
11.2.2010 16:50:44   
MaTana
Tiki mislim na tebe i vjerujem da će ti se snovi ostvariti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ovu malodušnost i prolazno neraspoloženje ćemo pripisati hormonima, zaboraviti na to i krenuti dalje prema cilju koji je jaaako blizu... Jel taaako???

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 382
11.2.2010 17:03:30   
tikica_69
Nadala sam se da ce biti vise folikula jer to znaci vise jajnih stanica, bolji izbor za  koja ce se vratiti u stadiju blastociste i eventualno koji smrzlic u slucaju da ovo ne uspije. Lakse bi podnijela negativnu betu kad znam da imam smrznuti zametak po koji mogu otici kad pozelim bez stimulacija, punkcija i ostalih tortuta.
Ovako imam samo 3 folikula, da i sva tri oplode, doktor ce zbog mojih godina i kvalitete vjerojatno preporuciti vracanje sva tri (i to odmah 3. dan jer kad ima tako malo stanica uopce ne ide na kulturu blastociste, vec vracaju 6-ostanicene zametke) jer je veca sansa da se koji primi a minimalna za viseplodnu trudnocu u mojim godinama.
Nije kraj svijeta, ali nije ni minimum onoga sto sam ocekivala. Ocekivala sam 5 jajnih stanica, no ocito je to kod mene nemoguca misija.
A o psiholoskoj strani da ne pricam.....vec jesam, na drugoj temi....
Ovako mi sad samo ostaje nada u visoku kvalitetu labosa i u to da ce mi vratiti izuzetno dobar zametak, da ce bar jedan od ta tri (ako uopce u folikulima ista ima) biti visoke kvalitete.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 383
11.2.2010 17:04:41   
Ninaa
Bit će Tikice!Pusa

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 384
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 17:07:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 385
11.2.2010 17:07:51   
leilany

Ne mogu ti pomoći user posted image  osim riječima podrške, ali se nadam da će biti mala drečavica ili dvije.
user posted image user posted image

potpisujem...user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 386
11.2.2010 17:11:38   
miha

IZVORNA PORUKA: leilany

Ne mogu ti pomoći user posted image  osim riječima podrške, ali se nadam da će biti mala drečavica ili dvije.
user posted image user posted image

potpisujem...user posted image user posted image

i ja ću potpisatiuser posted image user posted image

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 387
11.2.2010 17:30:54   
Duve
Tikice ajd samo kratko reci kada ćeš znati dal je uspjelo ili ne, mislim dal si ostala trudna? neću više davit, evo jedan user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 388
11.2.2010 17:32:50   
Bebys
tiks...sretno

Neposredna veza do poruke: 389
11.2.2010 17:36:20   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Duve

Tikice ajd samo kratko reci kada ćeš znati dal je uspjelo ili ne, mislim dal si ostala trudna? neću više davit, evo jedan user posted image

Pocetkom ozujka...ne znam tocno datum jer jos ne znam ni kada cu imati transfer. Ali sigurno izmedju 03. i 06.03.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 390
11.2.2010 17:38:39   
mariola

Pocetkom ozujka...ne znam tocno datum jer jos ne znam ni kada cu imati transfer. Ali sigurno izmedju 03. i 06.03.

mislit ću na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 391
11.2.2010 17:38:40   
Domy

tikice puno ti sreče želim...da uskoro ostaneš trudna...

Neposredna veza do poruke: 392
12.2.2010 10:34:58   
Tsmee
Tikice, ne predaj se, ti si borac! Još samo malo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 393
12.2.2010 10:37:55   
pikachu
IZVORNA PORUKA: mariola

mislit ću na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Još malo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 394
12.2.2010 12:54:10   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 395
12.2.2010 13:05:02   
mišica 666
tikice ma dobit ćeš ti svoju user posted image .

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 396
12.2.2010 13:33:33   
lavica81
potpisujem, drži se draga, bit će sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Tikice, ne predaj se, ti si borac! Još samo malo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 397
12.2.2010 14:06:51   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 398
12.2.2010 14:11:29   
Kika83
Cure na Rodi su ti sve rekle. I ja sam ti isto rekla šta mislim.
Čekam tvoj sms danas draga user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 399
12.2.2010 17:51:24   
tikica_69
Danas su 17, 16, 14 i osvanuo je neki od 8mm. Sutra moramo u 8 ujutro vec biti gore na folikulimetriji. Valjda ce sutra stoperica jer smo vise preumorni od tolikog putovanja. Vec smo presli 660km u ovih par dana.
A i organizam mi je koma. 27 Decapeptyla, 36 Gonala i 12 Menopura....od svega toga izgledam kao prava trudnica...stvarno se vec jedva krecem a kako to lupa na psihu, ne mogu vam opisati.Ja nisam ja.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!