|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MPO u Mariboru
11.2.2010 8:23:43   
martina87
user posted image tiki...mislimo na tebe.i od mog bratica zena je neki dan bila na mpo...i stavili su joj tri mrvice..i sad cekamo....malo vibrica i za nju....user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 351
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 8:26:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu martina87)
  Neposredna veza do poruke: 352
11.2.2010 8:27:40   
ZVRK
sretno svima koji su na ''isčekivanju''za user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 353
11.2.2010 9:11:43   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: ZVRK

sretno svima koji su na ''isčekivanju''za user posted image user posted image user posted image

potpisujem user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 354
11.2.2010 9:16:51   
sina
ajmi tiki,to je sigurno to!!  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibrice za tikicu i martininu šogicu

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 355
11.2.2010 9:18:45   
curice
šaljem vibrice svima vama koji željno iščekujete svoje mrvice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 356
11.2.2010 9:24:56   
gljiva
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 357
11.2.2010 9:49:38   
tikica_69
3 vodeca folikula, 15, 14 i 11 mm, endo 9 mm (dr. kaze odlican i da je svime zadovoljan)..... a ja, katastrofa....u petak jos jedna kontrola, u nedjelju se planira punkcija....katastrofa....katastrofa kako sam lose reagirala...
Opet necu doci do blastica...nikad necu saznati da li mogu doci do blastice....u totalnoj sam komi.....katastrofa...
U MB ako nema vise od 5 JS nejde se na blastociste, vec se zameci vracaju 3. dan kakvi god da jesu.
Cure na Rodi me tjese da doktor gleda samo te vodece a da ih mogu imati jos 5 manjih i nekim curama su rekli da ih imaju manje ali su im punktirali duplo vise JS ali ja nisam te srece i samo mi polako san tone u ocaj...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 358
11.2.2010 9:58:59   
bomboncic02
Pokušaj ne gubit nadu, ne u ovim trenucima..znam da ti nije lako nimalo i moje riječi možda uopće ne dođu do tebe, ali ne gubi nadu, pokušaj se držat koliko god možeš..ja sam uz tebe, cure su uz tebe, ma svi smo uz tebe user posted image user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 359
11.2.2010 10:02:54   
lee
tikice da nisi očajavala biče sve uredu.ja vjerujem u tebe ,sve če biti super.sad če doči bebice.inače ču ja bogu održati predavanje.nedaj mi se, nemoj biti tužna.evo zagrljaj stiže.

user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 360
11.2.2010 10:03:58   
Leptir5
joj tikice nemoj tako razmišljati,znam da je teško ali pozitivno razmišljanje čini čuda na svim poljima života,glavu gore i šta bude! baš mi je rekao doktor koji mi je savjetovao vantjelesnu oplodnju, da mogu oni činiti čuda oko mene ali ako ja neću biti smirena i ne nervozna ništa od svega...user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

Neposredna veza do poruke: 361
11.2.2010 10:04:40   
ninolina
ma draga sve bude u redu, mora biti, vjerujem u tebeuser posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 362
11.2.2010 12:15:33   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 363
11.2.2010 12:30:34   
Tsmee
Tikice, mora postojati neka ravnoteža u svemiru. Mora se jednom dogoditi, a to će nadam se biti ovaj put. Nemoj brinuti, često nam se stvari čine gorima nego što jesu baš zbog našeg straha od ponovnog razočaranja. Razumijem da si trenutno luuda od svega, no drži se, pokušaj malo misli skrenuti od toga i pusti prirodi da radi svoje. Okreću se zvijezde sigurno na tvoju stranu. A i Valentinovo ima valjda neki znak i simboliku.

Drži se, uz tebe smo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 364
11.2.2010 12:32:54   
ejmama
Tikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image i vibrice ~~~~~~~~~

H 07 E 09

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 365
11.2.2010 12:48:53   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 366
11.2.2010 12:50:27   
Marta j
user posted image user posted image user posted image

Ne gubi nadu ovaj put ces uhvatiti svoju mrvicu

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 367
11.2.2010 13:10:15   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 368
11.2.2010 13:12:14   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Marta j

Ne gubi nadu ovaj put ces uhvatiti svoju mrvicu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 369
11.2.2010 14:43:43   
dominik
ajmo tiks, nema predaje, to nisi ti...samo pozitivno jer druge nema

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 370
11.2.2010 14:47:46   
osobno
Tiks, drži se, nisi odustala toliko puno puta do sad, i nije te slomilo ništa, pa nemoj dopustit da sad potoneš u očaj, znaš da psiha igra ogromnu ulogu u svemu u našim životima...vjerujem da si umorna od svega i da poželiš odustat, ali sjeti se samo onog osjećaja kad osjetiš bebu pa svega šta te čeka i vidit ćeš da imaš snage....

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 371
11.2.2010 14:48:50   
leilany
IZVORNA PORUKA: osobno

Tiks, drži se, nisi odustala toliko puno puta do sad, i nije te slomilo ništa, pa nemoj dopustit da sad potoneš u očaj, znaš da psiha igra ogromnu ulogu u svemu u našim životima...vjerujem da si umorna od svega i da poželiš odustat, ali sjeti se samo onog osjećaja kad osjetiš bebu pa svega šta te čeka i vidit ćeš da imaš snage....

lijepo napisano....potpisujem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 372
11.2.2010 14:50:55   
Domy

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Pokušaj ne gubit nadu, ne u ovim trenucima..znam da ti nije lako nimalo i moje riječi možda uopće ne dođu do tebe, ali ne gubi nadu, pokušaj se držat koliko god možeš..ja sam uz tebe, cure su uz tebe, ma svi smo uz tebe user posted image user posted image

potpisujem

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 373
11.2.2010 14:57:56   
pako
Tikice drži se svi smo uz tebe!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 374
11.2.2010 15:02:39   
Anoniman
Tikice glavu gore, pa pored ovoliko vibrica ne moze da bude drugacije nego dobro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!