|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Curenje plodne vode???
2.10.2009 14:55:26   
m600
jesi sigurna da je plodna voda? možda je samo vodenasti iscjedak kakvog sam i ja imala...najbolje odi u ljekarnu i imaš trakice koje reagiraju na plodnu vodu,tako ćeš biti mirnija...želim ti svu srećuuser posted image

_____________________________

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac


(Odgovor članu dija2)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Curenje plodne vode???
2.10.2009 14:58:22   
mrkvač
Poslušaj m600 i provjeri to. Bolje nego da se brineš i dok nije kasno!
Sretno

_____________________________

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Curenje plodne vode???
2.10.2009 15:00:16   
natalijax
meni je bilo svaki dan po malo mokro na gacicama,ali bolje poslusaj m600,sretno draga,nadam se da ne curi

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Curenje plodne vode???
2.10.2009 15:19:35   
dija2
mene je najviše strah što ču možda morati ležat 4 mj u bolnici,ništa za bebu ni sebe nisam kupila

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Curenje plodne vode???
5.9.2011 14:05:23   
Joanna
Opet ja podižem temu. Sad sam  trudna 16 tjedana i nešto mi curi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Stalno imam žuti iscjedak al sad je to postalo prozirno i svako malo izađe. Joj nadam se da nije plodna voda.user posted image user posted image user posted image

Nigdje ne mogu nabaviti uloške AL SENSE KIT jer ih izgleda više u cijeloj Hrvatskoj nema, bar nema u Zg a zvala sam dosta ljekarna.

Dal mogu kak znati jel plodna voda ili je samo iscjedak?????? HELP!!!!!

_____________________________

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu dija2)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Curenje plodne vode???
5.9.2011 14:18:10   
ELISABETH
Najsigurnije ti je da odeš do ginekologa na kontrolu...
Nadam se da je sve ok

_____________________________

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Curenje plodne vode???
5.9.2011 14:43:15   
semperdrito
ja od početka 2. tromjesečja imam stalno žućkasti iscjedak. sad sam u 32. tjednu i ništa ne posustaje. brisevi su mi svi negativni, a gaćice i dalje mokre sa iscjetkom. mislim da je lako moguće da se radi o urinu, naročito ako beba pritišće na mjehur stalno (meni je eto tako). ginekologica mi svaki put kaže da je rodnica suha i da je sve 5 tako da se ne zabrinjavam oko toga. plus što se zaista puno znojim, naročito u predjelu "tamo dolje"... user posted image

koliko ja znam, plodna voda se obnavlja, pa ako i malo curi, nekako mislim da nema razloga za paniku. naravno, jedini tko te može zaista umiriti je tvoj gin tako da je moj savjet: pregled i razgovor kod ginekologa.

sretno i čestitam na trudnoći! ponovnoj! user posted image

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Curenje plodne vode???
5.9.2011 16:14:07   
BUMBI
Najbolje da odeš kod doktora na pregled

_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu semperdrito)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Curenje plodne vode???
14.10.2011 19:14:31   
galebica
Kazu da je svaki iscjedak koji nije obilan, krvav, ili smrdljiv, normalna pojava...e sad, je li ili nije, nemam ojma. Ja je nekad imam, nekad ne, vecinom da, po malo.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Curenje plodne vode???
17.10.2011 12:06:09   
Marnie13
Ja ne znam kako ti moze reci- MOZDA je plodna voda?? Pa radi se o uzasno ozbiljnoj stvari- ili jest ili nije?? Ja sam sad u 30. tjednu, a vec 2 mjeseca imam skracen, ali (srecom) zatvoren cerviks. Prate me i socijalna i bolnicka gin. Prva je rekla- mirovanje, jer kad krene plodna voda, onda je tesko natrag. Druga je rekla to isto, uz opasku da ce me u slucaju otvorenog usca, odmah zadrzati u bolnici jer je beba jedva spojiva sa izvanmaternicnim zivotom. Da ne pricam o mogucnosti sirenja infekcije prema gore. Ovo tvoje, Joanna, meni nije zvucalo kao plodna voda, jer i ja imam taj vodeni iscjedak svakog dana, a negdje sam citala da ima veze sa sazrijevanjem usca maternice. Sad mi je lakse kad citam da to imate skoro sve. Vidjela sam u bolnici kako izgleda kad curi plodna voda i te zelene komprese i opcu paniku koja je zavladala kad se jednoj trudnici to desilo. Zato me cudi tvoj ginekolog i ja bih si potrazila drugo misljenje (kao sto sam i ja ucinila pa sam sad puno mirnija). Osim toga, rekla mi je moja bolnicka dr. - radije otici vise puta u bolnicu s laznom uzbunom, nego ne otici onda kad zaista trebas! Drago mi je da ti je sve ispalo dobro!
E, da, sto se tice mirovanja. Usporedi sto je teze, dija, lezati par mjeseci ili ... ma necu ni napisati jer mi je to grozno i pomisliti! Na pocetku si u soku i kao invalid, a onda se naviknes.

_____________________________

"It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities."

(Odgovor članu dija2)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Curenje plodne vode???
20.10.2011 12:30:04   
hehehe
samnom u sobi u rodilištu je bila cura koja je u 38. tjednu mislila da joj je procurila plodna voda, bila je 2 dana na promatranju al joj nisu niš otkrili, a s bebom je bilo sve ok.

(Odgovor članu dija2)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Curenje plodne vode???
20.10.2011 16:25:23   
galebica
Marnie, a kako zapravo izgleda to na zelenoj kompresi? kod mene su jutros bile mokre gacice, onako 2 kapi bistre, ciste, bez ikakvog mirisa. Stavila sam obicnu, bijelu kompresu, i nisam primijetila da se pojacavalo, tek tu i tamo po koja kap...tak sinoc pred spavanje, otisla u toalet i obavila sve, potom osjetila kapljicu i vratila se da se presvucem iako je bila sasvim mala.Nije sluzavo, nije bijelo, nije nalik na nesto sto sam imala ikad ranije...jednostavno cista kapljica.

(Odgovor članu hehehe)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Curenje plodne vode???
2.11.2011 23:14:29   
lanays
cure malo sam zbunjena...bila sam na pregledu u trudničkoj ambulanti i na uputnici je pisalo da se traži ASC pregled (pored ostalog) al nisu ga napravili...prije dva dana sam imala osječaj ko da mi je iscurilo nešto plodne vode al od silne zbunjenosti nisam pitala danas. Inaće nisam primječivala nikakvo curenje nakon toga. A valjda bi se na CTG-u primjetilo da nešto nevalja ili?

(Odgovor članu galebica)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Curenje plodne vode???
3.11.2011 9:02:38   
mišica 666
na ctg-u bi se vidilo da li imaš trudove i kako je tada beba da li se pati ili je sve ok. na amnioskopiji se provjerava plodna voda da li je zamućena ili bistra. ako nisi prešla termin a ctg je uredan ne sekiraj se a ako si prešla termin vjerovatno si opet sutra na pregledu pa im skreni pozornost na to da ti nisu radili amnioskopiju. sve će biti ok bitno da osjetiš normalno svoju bebicu. sretnouser posted image .

_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lanays)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Curenje plodne vode???
3.11.2011 9:44:44   
ELENA35
Prije 15 godina,u 32.tjednu trudnoće,procurila mi je plodna voda...odmah sam bila hospitalizirana,i curkalo mi je onako za staviti uložak,svakodnevno,danonoćno...morala sam strogo mirovati i svako jutro su me slali na dopler uzv da vide kolika je količina plodne vode ostala...Nakon 15 dana,dobila sam trudove i rodila curicu 2100 g i 43 cm...na svu sreću sve je prošlo super,u inkubatoru nije bila i nakon žutice smo išle kući...
Iako mislim da su se malo više brinuli za nas,da sam mogla trudnoću izgurati još malo...A to curenje plodne vode je dr.Podobnik,koji me vodio i porodio,u Merkuru,nazvao "visoko prsnuće vodenjaka".....
Zato ako išta sumnjate,odmah dignite frku..jer imam osjećaj da je ovim našim ginekolozima premalo stalo..čast izuzecima...
Zato sam u blizanačkoj trudnoći bila kod dr.Kraljevića iz Vinogradske,i vodio me i privatno,porodio,obilazio,i sve je bilo pod kontrolom,trudnoća i porod (carski) za poželjetuser posted image


_____________________________

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Curenje plodne vode???
3.11.2011 17:46:25   
lanays
puno hvala na odgovoru! nisam još prešla termin sad smo u 38 +5! Zasad mi se čini da normalno divlja ok malo je mirniji nego prije al pretpostavljam da je to normalno s obzirom na mjesto kojeg nema. doktor je reko da se javim odmah ako se smiri al mi nije baš jasno kolko je to mirno onda, skroz ili? ok ovo je vjerojatno za neku drugu temu

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 41
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!