njanja
|
I'm back Kao prvo Piggy-to bi bile super vijesti, čekamo onda kraj tj i držimo palčeve i nadamo se zajedno!!!! Mirna, što se ose tiče-ja se sijećam da je mene baka jednom namazala octom kada me ubola osa, smrdila sam cijeli dan, ali sijećam se da je prošlo-ne košta te pokušati..... Ružo.....izvrišti se ti na majstore-oni to zaslućuju, a šuma nije kriva.... Troubled i Anne-pa i tražila sam 2. mišljenje- prvo mi je ginić rekoa 10 tj pa mi se činilo pretjerano, a onda sma pitala sestričnu, ona je docentica i radi baš na ginekologiji i vjerujem joj, naravno-kaže da se žene ne smiju kupati 40 dana poslije poroda, a ako doje još i duže....Što bi značilo-ove godine za mene ništa-a svaku večer šečemo uz more-muka ježeva.... Šta da vam još kažem?Jančić je danas bio na rođendanu! Sin od najbolje prijateljice iz djetinjstva je slavio 8. rođendan....Nas 4 cure smo skupa odrasle i zanimljivo-sve 4 imamo dečke-samo moj Jan kaska za svima trima 8 godina :)