|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
3.8.2008 21:49:00   
Ruža
Bokić Božita!user posted image  Kako si nam ti danas?

Koka daj vamo tu gibanicu, nikad ju nisam probala još. Kakav je to kolačić?

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1376
3.8.2008 21:49:09   
božica
IZVORNA PORUKA: koka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Sad bi mogla na jedno nočno kupanje. Kao mladi smo znali puno puta na noćno kupanje , koja uživancija.

e da sad si me sjetila kokita-bome su bili dani kada sam bila na moru
pa nakon noćnog cuganja i kupanja i svega ujutro se probudim a u nozi od ježa iglice-pa muž vadio van iglice tj onda dečkouser posted image
Noćno kupanje je super -mladost je stvrano tj bezbrižnost je ZAKON

a troubled gdje dolaziš u Zagreb-user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1377
3.8.2008 21:50:59   
Ruža
IZVORNA PORUKA: božica

e da sad si me sjetila kokita-bome su bili dani kada sam bila na moru
pa nakon noćnog cuganja i kupanja i svega ujutro se probudim a u nozi od ježa iglice-pa muž vadio van iglice tj onda dečkouser posted image

Božita, Božita jel to od cugice ili od ljubavi nisi skužila?user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1378
3.8.2008 21:51:15   
troubled
i ja bih gibanice, ni ja je nikad nisam probala...slatko ili slano? zvuči kao da ima sira... user posted image
božice, na britanac user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1379
3.8.2008 21:51:52   
piggy
ja bi ga preuzela ali ja dugo volim ujutro spavat,pa vas necu moci buditi i kuhati jutarnju kavicu.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1380
3.8.2008 21:53:26   
Wukovarka
Piggy ne uspijem ni ja! I bas sad ova dva tjedna radimo na kuci, pa ne stignem na jaju

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1381
3.8.2008 21:53:54   
troubled
ja bih mogla preuzeti neki jutarnji-izvanzorski birc....ali tada i tako nema nikoga pa ne bi baš bilo profitabilno user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1382
3.8.2008 21:54:33   
božica
Bok cure user posted image user posted image user posted image

E Ružo i prek dana sam na ježa stala tako da za noć nije ćudnouser posted image

Već ste me dva puta većeras bacile u prošlost nije loše sjetiti se nekih trenutaka jar vrijeme brzo letiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A Wukovarka moraš si nabaviti  dobru konobaricu user posted image šta nitko neće raditi ehehe

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1383
3.8.2008 21:57:55   
božica
E a kada dolaziš u zg troubled-pitam radi jesenskog sastanka sa forumašicamauser posted image

Dobro cure bum ja preuzela pola radnog vremena na jaji -al kada ću moći onda bum kuhala kavice okuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1384
3.8.2008 21:59:23   
Ruža
Troubled tko kaže, pa bar sam ti ja non-stop tu. user posted image  Nabavi slađu i nećeš propasti sigurno.user posted image

Božita lijepo si to rekla, da nije se loše ponekad prisjetiti onoga što je prošlo.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1385
3.8.2008 22:00:20   
piggy
i ja mogu uskakati kad god bum mogla samo se dogovorite za jutro,jer ja volim pavati.user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1386
3.8.2008 22:01:09   
mirna
šta ima novoga cure? ne mogu sve za natrag pročitati...

mi smo umorni kao pravi seljaki... MM je kosio oko kuće , a ja čupala travu na vrtu... mali se je natrčao vani, pa spava kao top...user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1387
3.8.2008 22:02:41   
koka
Pa ja neznam točno šta je sve u gibanici, sir je. Meni je  dobra. E Božita mi smo znali isto nakon brijanja i cuge, na nočno kupanje i onda direktiva na posaouser posted image .Sad bi umrla da to napravim user posted image .

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1388
3.8.2008 22:03:16   
troubled
božica, na jesenski bi trebala stići user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1389
3.8.2008 22:06:53   
Wukovarka
Ooo...jedan dobrovoljac! Moze moze!! user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1390
3.8.2008 22:09:54   
troubled
čim je sir, ja sam za....može komad, koka user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1391
3.8.2008 22:10:31   
piggy
ako ces imati problema sa upoznavanjem Zagreba slobodno se javi,pa cu te prosetati po glavnim djelovima.bas lijepo sto dolazis u Zagreb,nadam se da ce ti ovdje biti lijepo.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1392
3.8.2008 22:15:11   
troubled
hvala piggy, već dobro poznam dosta toga....a svakako se nadam da ću upoznati i zagrebačke ringerajice user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1393
3.8.2008 22:15:47   
tiha
cure evo nas sa sela umorna sam ko pes...dosla sam vas malo pozz...
elena slikice su prekrasne...user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1394
3.8.2008 22:16:15   
božica
IZVORNA PORUKA: koka
mi smo znali isto nakon brijanja i cuge, na nočno kupanje i onda direktiva na posaouser posted image .Sad bi umrla da to napravim user posted image .

Slažem se s tobom i ja sam danas jutros bila strganka strganić(a nije bio veliki izlazak noć prije)-ćak sam prijepodne odspavala sa malom Leonicom
Ne znam kad će biti veliki VAN izlazak onda bum se oproavljala tjedan dana ziher

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1395
3.8.2008 22:21:51   
božica
Bok tihica kaj si danas po selu trčkarala malouser posted image ajde ajde odi se odmoriti il ostani malo sa nama mi smo lijek za sve tegobeuser posted image user posted image   na mene jaja pozitivno djeluje uvijek

Al bum ja malu još pa u krpenzi jer viki mi ostaje doma ovaj tjedan pa moram biti pripravna za ranojutarnji trening user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1396
3.8.2008 22:23:31   
Ruža
Tiha Bok! I ti bila na selu? Jel te sveki sekirala?user posted image

Božita godine su to. I meni sad treba par dana da nađođem nakon što noć izgubim.user posted image  
A kad se sjetim onih feštanja par dana za redom, pa nikada dosta i nikada umorni....user posted image  Kao da je bilo prije 100 godina...

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1397
3.8.2008 22:24:51   
troubled
i ja bi na noćno kupanje user posted image
večer tiha user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1398
3.8.2008 22:28:24   
Wukovarka
Ja dok pohvatam poruke...uhhh...
Nisam u toku...pa cu samo pratiti ovak svakih par minuta...posla se nakupilo..a opet me vuce vamo user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1399
3.8.2008 22:29:31   
tiha
nije me sekirala sada jedino dobrica od svekra malo mi tlak digo radi mie al dobro nema veze!!!

budala sam sto joj dam da se dize trebala bi ju izgleda vezat da drugima bude srce na mjestu...."djete ce se ubit"user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!