Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.3.2010 18:44:06
|
|
|
|
Mishek
|
tužim se na samu sebu jer sam svojoj srećici prerano skinula pelenu dok je kakala. mislila sam da je gotova. Uglavnom, veselo, veselo.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.3.2010 21:17:50
|
|
|
|
Gogule
|
ja ljuta na dragog...molim ga već tjedan dana da mi kupi zemlju za cvijeće. Jučer napokon kupio a danas sam poludila... kupio neko sra..., supstrat više je kao paučina nego zemlja.... uhhhhh sad bi ga poslala da mi kupi nešto drugo no kasno je...... a moje cvijeće čeka čeka čeka..... ROKO 20.10.2005. KLARA 20.08.2009.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 12:14:55
|
|
|
|
xxl
|
Dosta mi je rintanja...sam ja u kući nekaj čistijm i još me se proziva da stalno drndam???Kaj bi trebali svi poumirat od gladi i zmazanoće...mrtva sam umorna,sutra rintam cijeli dan a kad dođem doma opet sve ispoćetka..dok njh trojca rade kaj im se radi
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 12:25:14
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: xxl Dosta mi je rintanja...sam ja u kući nekaj čistijm i još me se proziva da stalno drndam???Kaj bi trebali svi poumirat od gladi i zmazanoće...mrtva sam umorna,sutra rintam cijeli dan a kad dođem doma opet sve ispoćetka..dok njh trojca rade kaj im se radi Uvijek nađu razlog da nas rastuže.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 12:30:05
|
|
|
|
danery
|
meni je moj kokošar jučer rekao da se ništa ne trudim...jer sam bacila kartonsku kutijicu u koš umjesto u peć... htjela sam ga zgromit,njuškalo jedno nosato... a to što nam je kuća puna kojekakvih vojnih drndi i kaciga,to nema veze... bezobrazna muška...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 12:33:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: danery njuškalo jedno nosato... na ovo sam otkinula od ne dajte se cure, nego ih fino zaposlite ih da vidis sto moj kada vidi da sam ljuta sve pospremi kao curica kakva. Mada on meni i inace pomaze kada je tu Ma ja imam najboljeg muza na svijetu Dobro ovo nisam vam trebala reci, jos ce ispasti da vam mast vadim
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 16:48:43
|
|
|
|
osobno
|
JA već danima kupim u prsi, kako bi se reklo... sam ka pas na sveki jer je MALOUMNA!!!! Boga joj njena, dođe po deset puta na par minuti, i svaki put izvali neku glupost i uzima Mateja pa makar on mirno leža... O svemu ona ima mišljenje, a sve je crno, i nem nade za čovječanstvo bez njena mudrog vodstva! Kad smo joj rekli da ćemo malog krstit u obližnjoj manjoj crkvici"joj pa vi niste normalni, pa zašto, pa šta ću JA reć ljudima kad me pitaju zašto niste u mistu krstili.." Btw, ona se krstila u 40-oj, njen muž u pedesetoj, mm su krstili u bolnici jer je kao beba bio jako bolestan... Nedavno počea plakat kao, "pa jadni di ćete vi za godinu dana?"... mi živimo u 38 kvadrata a kod njih stan od 72 prazan + dvi garsonijere... I da ne nabrajam jer mi se diže kosa na glavi... I za ne falit, prikjučer došla i govori meni kako će mali sad počet svašta papit pa će se zdebljat?!!!! HALOOOOO!!! Mali ima dva miseca, samo na prsima, i dobio 2, 5 kila u dva miseca, čak ni ne zna da ima dva. nego misli da ima tri miseca... PA ja ću poludittttt... Sva srića pa mog ljubljenog Luku ignorira...Nema pojma koliko bi triba bit sritan zbog toga...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 17:04:24
|
|
|
|
danery
|
ajme osobno nije ti lako... mene moja glupostima naživcira svaki dan....evo sad je došla s posla i lomi po kući,lupa,udara,tv pojačala do daske...pita gdje joj je sin,kažem ja SPAVA...a ona još glasnije udri... a oko 10 navečer će uključit veš mašinu i ostavit otvorena vrata,a o pranju suđa da ne pričam...točno podj ... al neka,čekaj babo kad stigne,čut ćeš svake večeri cike i vriske... zasad nek gušta dok može...il dok ju ja ne dohvatim
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 17:07:28
|
|
|
|
danery
|
e da,a za krštenje ne brini...kad tako kažeš za babu i svekra,šta se ona ima petljat... mm nije ni pričešćen ni krizman,samo kršten...i to ne znam ni sama kako je to dopustila njegova mila majčica... a za savtove dobro da nismo imali frke i problema,jer je ona sinu u 9.godini rekla nek sam odluči hoće li ići na pričest... a meni neki dan soli pamet o našem djetetu... babe...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.4.2010 17:37:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 17:41:29
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ajme,cvrči,ne bi ti voljela biti u koži,zaista ti je veselo...Drži se,i polako,briga te,koliko napraviš,napraviš,neće posao pobjeći...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 17:41:51
|
|
|
|
danery
|
joooooooooooj cvrčak,sori,znam kako ti je... čitam post i smijuljim se jer ne znam što da ti kažem...takav je i mm... ma gdje ih samo nađemo??? sretno sa pospremanjem,ajde ti sad u birc na jednu za smirenje...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 17:42:14
|
|
|
|
maja
|
joj cvrči draga, pa šta da sad čovjek kaže, il da se smijem il da plačem
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 17:47:06
|
|
|
|
osobno
|
DAA;a skoro sam zaboravila šlag na kraju. odlazi raditi i dođe do mene i sav vražji me zagrli i pita:hoćeš večeras imati vremena i snage za mene? [/quote] I, onda, oćeš imat vrimena za njega? Sorry, draga, na ovo sam se skoro upiškila od smija u gaće... Darling, tu tu tu nema nam pomoći..... Isti su, ka da ih čovik klonira...Zato i volim napravit sama, pa nek budem satrana...i uredno me navečer pita: oćeš večeras imati vremena i snage za mene?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.4.2010 17:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 17:54:45
|
|
|
|
danery
|
[/quote] Ma ja imam najboljeg muza na svijetu Dobro ovo nisam vam trebala reci, jos ce ispasti da vam mast vadim [/quote] ma nije to što nam mast vadiš,nego pazi da te muž ne čuje...mogao bi se umislit
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 18:02:08
|
|
|
|
lueman
|
ja ću se požalit na nepismene babe u dućanu. konkretno konzum...ok, ljude uhvatilo predblagdansko ludilo a ja ko za inat trebam samo čokoladne bananke. to su oni mali koji stoje kraj blagajne. dođem u dućan i uzmem 10 komada, vole svi u kući (čak i oni kji ne smiju) i stanem u red na brzu blagajnu..a na brzoj blagajni reeeeed do kraja dućana . i pitam ljubazno gđu koja bi mogla baka biti :oprostite mogu ja samo s bananicama ??? ne, veli ona , svi čekamo....dobro, gospođo ali ovo je brza blagajna ako niste pročitali. i ništa ja se iznervirala, a stari ostal mirno s punim kolicima ispred mene, toliko o dobrom odgoju starih generacija, a i blagajnici sam očitala bukvicu , i tak mislim da sam ispunila svađalačku kvotu za ovaj tjedan
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 18:19:45
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: danery Ma ja imam najboljeg muza na svijetu Dobro ovo nisam vam trebala reci, jos ce ispasti da vam mast vadim ma nije to što nam mast vadiš,nego pazi da te muž ne čuje...mogao bi se umislit Ma to samo ona tako prića kad ga se poželi, čim je malo duže tu nađe se materijala za tužionicu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 18:33:39
|
|
|
|
danery
|
ajme sreća njena da nije kao moj,svaki dan kući s posla...bila bi cijela rr tužionica
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.4.2010 18:46:13
|
|
|
|
danery
|
sad pročitah mm cvrčkov post,kaže ajme jadna žena...DOĐI OVAMO I POLJUBI ME (KAKO SAM DOBAR...) e samo da zna...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.4.2010 11:29:47
|
|
|
|
Točkica28
|
mene sustavno zivciraju retardirani idioti iz tele 2 nepismeni, neljubazni, kontradiktorni... ugl. idiotiiiiiiiiiiiiii i ja zbog njim nisam mogla zadnjih par dana biti svama mrrrrrrrrrzimmmmmm ihhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.4.2010 11:37:15
|
|
|
|
adryosijek
|
mene s t coma izivciraju pogotoo kad igram belu pa mi pred pobjedu partije prekine poludim uhhhh oni i njihov internet svaki dan mora prekinut
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 2.4.2010 12:54:07
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj Cvrle gadno
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 3.4.2010 17:17:57
|
|
|
|
buduća mamica
|
mm otopio crijevo od novog usisavača, jedva ga kupili i sad opet nemam....pa tko proizvodi te muškarce
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!