|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:14:57
|
|
|
|
Viky
|
mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te...
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:17:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Viky mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te... reci mi ti iskreno jel mozda umisljam i preterujem? ja mislim da nisam
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:18:13
|
|
|
|
mamice
|
reci nam viky o cemu je rijec
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:22:14
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Viky mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te... reci mi ti iskreno jel mozda umisljam i preterujem? ja mislim da nisam mislim da imaš pravo biti ljuta...ja baš nisam upučena u sve,ali mislim da nije bilo ni vrijeme ni mjesto za takve izjave...(ja sam gledala samo novu)
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:24:03
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o kakvoj je izjavi riječ ..uopće nisam danas gledala informativne emisije?!?
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:42:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Viky IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Viky mislim da znam o čemu pišeš i razumijem te... reci mi ti iskreno jel mozda umisljam i preterujem? ja mislim da nisam mislim da imaš pravo biti ljuta...ja baš nisam upučena u sve,ali mislim da nije bilo ni vrijeme ni mjesto za takve izjave...(ja sam gledala samo novu) da su takve gluposti i lazi napricali bilo kad, pa bi ih nekako i progutala, ali danas...nemaju ni stida ni srama...
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 20:44:08
|
|
|
|
mama mery
|
a o cemu je bila rijec ni ja nisam bila kod kuce
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 22:29:29
|
|
|
|
Viky
|
Nellyca,zaista nije bilo umjesno od njih...ali to su novinari.Pa znaš i sama što su u stanju sve napričati i napraviti...njima je to hrana i novac.Ti znaš pravu istinu,znaju je i ostali i to je najbitnije.
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.11.2009 22:31:39
|
|
|
|
MaTana
|
sad ste i mene zainteresirale... O cemu je rijec, ni ja nisam stigla gledati informativne emisije danas....
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.11.2009 8:07:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 10:33:28
|
|
|
|
Puli
|
nisam stigla jučer se potužiti ali ću sad napraviti ljuta sam na dišicu kako u ovoj eri svinjske gripe može reći da temperatura 39 C nije ništa za malo dijete i još me bezobrazno pitati zar moj muž ne može koji puta na bolovanje rekla sam joj da je moj muž već bezbroj puta bio na bolovanju s djetetom doma dok sam ja radila i da sad ne može uostalom to se nje ne tiče to je zadiranje u privatni život
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 11:57:31
|
|
|
|
dominik
|
meni kad je domi imao proljev je kolegica u firmi komentirala -dobro koliko to njeno djete misli kenjat...nakon toga sam oguglala na sve...do onda sam ga znala slat kod bake na cuvanje ako je bilo nesto sitino i nisam dobila ni hvala u firmi a sada bogami idem na bolovanje kad ce god dazmrkati...ne zanima me...to je moje pravo i djetetu najvise treba mama kad je bolesno...djete je ono koje nas treba i uvijek ce biti nase djete dok firma moze "otici i doci"...zato ne nerviraj se...sada su ti rekle a prije su razmisljale i sutile
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.11.2009 11:59:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 12:05:18
|
|
|
|
Duve
|
Šta su rekli na dnevniku??
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 12:05:52
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: dominik meni kad je domi imao proljev je kolegica u firmi komentirala -dobro koliko to njeno djete misli kenjat...nakon toga sam oguglala na sve...do onda sam ga znala slat kod bake na cuvanje ako je bilo nesto sitino i nisam dobila ni hvala u firmi a sada bogami idem na bolovanje kad ce god dazmrkati...ne zanima me...to je moje pravo i djetetu najvise treba mama kad je bolesno...djete je ono koje nas treba i uvijek ce biti nase djete dok firma moze "otici i doci"...zato ne nerviraj se...sada su ti rekle a prije su razmisljale i sutile Prepisujem od A do Ž. i ja.... i boli me brinula sam se da nedobijem otkaz radi bolovanja kad je miu ugrizao pas i bas me sad briga naravno opet sam 2 tjedna na bolovanju radi kozica. i necu se uopce brinuti zbog toga moje je pravo ici na bolovanja radi djeteta
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 12:06:59
|
|
|
|
tiha
|
da sto je to bilo na dnevniku ja nisam gledala
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 13:48:57
|
|
|
|
lee
|
sad sam poludila.bio majstor i kaže da je voda iz našeg stana puštala dole u šupu i da smo mi krivi za štetu nastalu....onda je rekao da je kriv i keramičar jer navodno nije stavio neki zaštitni silikon na cjevi i pločice i sve to zaštitio..ja sam majstoru rekla a zašto je onda voda iz mašine iz gornjeg stana puštala na naš zid u hodniku kad smo mi krivi... e da stavr bude komplicirana menbe zove mm i viče kao da sam ja kriva za sve ...i da me majstor prevario...ja mu objašnjavam da nisam ništa platila...a on urla kao da sam ja kriva za sve... i sad je zvao majstora pa upravitelja i sad čekam da čujem tko je kriv poludila sam ....on se čudi što nisam uzrujana a šta da radim da urlam...nemam snage za ništa a još da urlam....luda sam od svega i stana , mašine , tko če platiti....dobro da sam ja sve osigurala....a to se ne pita....
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 19:34:37
|
|
|
|
mama mery
|
cijeli dan se osjecam bljakavo boli me glava, doljnji dio leđa osjecam umor i NIST MI SE NEDA
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 17.11.2009 20:06:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam na izmaku snaga, ona je toliko danas nervozna i zahtevna da je to za ne poverovati a mm-u nije dobro, pa je legao da spava cim je dosao sa posla, a tako mi trebaaaa pooomoooocccc, a znam da bi on pomogao da mu nije lose jedva cekam da ovaj dan zavrsi !!!
< Poruku je uredio Nellyca -- 17.11.2009 20:07:00 >
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.11.2009 8:47:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:49:42
|
|
|
|
ZVRK
|
cvrči nije neka utjeha ali bolje da pije puno nego da je moraš slilti da pije pusa
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.11.2009 8:51:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:51:42
|
|
|
|
Zvonki
|
A ja baš jutros presvlačim malenu i skužim da nije ni popiškila pelenu preko noći. A i jučer popodne je imala jako malo popiškenu. Poludila sam! Očito treba malo više piti
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:54:09
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Popije dnevno sigurno 4-5 l tekućine. Trbuh joj je kao u trudnice. Ona ima malo više od 12 kg,pa si ti misli.. To sigurno nije dobro za organizam. Fakin. lubenica nema u sebi toliko tekućine kao ona!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! mislim da preveliki unos tekućine isto tak opterećuje nepotrebno bubrege malo ju ograniči, ili daj vodu nek pije, sigurno ne bude pila toliko
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.11.2009 8:54:57
|
|
|
|
ZVRK
|
probajk joj sok malo razrijediti sa vodom(da bude blaži) možda joj neće biti po volji pa smanji
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!