|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Stupanje u spolne odnose
9.6.2009 8:15:20   
anne
Sad sam na Dobro jutro čula da djeca već od 12-13god stupaju u spolne odnose.
Ne mogu vjerovati!
Nije čudo da se spolne bolesti toliko šire, a tek utjecaj na psihu djeteta.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Stupanje u spolne odnose
9.6.2009 8:22:35   
Nika 24052006
Pa da,sada dkeca sve ranije ulaze u pubertet,a samim time i u spolne odnose. Ja imam jedni susjedu,djete ide 4 razred osnovne skole,znaci,10,11 godina,toliko je razvijena,kao da joj je barem 15,ne pretjerujem,grudi,bokovi,visina.... Sto je najgore,ona svakome koga upozna laze o godinama,sto bi prije ili kasnije moglo zavrsiti lose za nju. Ona je jako svjesna svog izgleda,i tako se i ponasa.Zalosno je jos sto apsolutno nema roditeljskog nadzora.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
9.6.2009 8:30:58   
Zvonki
Pola toga ide od kućnog odgoja. Imam tri kćeri i nadam se da ću imati mudrosti s njima o svemu razgovarati.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
9.6.2009 8:44:48   
m600
uvijek je to tako bilo...samo se o tome nije razgovaralo...sad postoje mediji,internet i čujemo takve stvari pa se zgrožavamo

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
9.6.2009 10:30:49   
tikica_69
Uh, moji su onda mile dusice (jos) po tom pitanju 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 5
9.6.2009 10:41:04   
anaxx
IZVORNA PORUKA: m600

uvijek je to tako bilo...samo se o tome nije razgovaralo...sad postoje mediji,internet i čujemo takve stvari pa se zgrožavamo

ma i je i nije, ja bi rekla, ipak je znanstveno dokazano da se granica ulaska u pubertet pomakla za 3-4 godine, pa tako više curice ne dobivaju mengu s 13-14 nego s 8-9-10 godina
(frendica mi je teta u vrtiću i zna malu koja je s 5 godina dobila stvari!!!)
samim time i želja dolazi ranije, pa eto i stupanje u odnose....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
9.6.2009 11:32:21   
Pollly
Ma grozno je to s 5 godina! To mora biti neki hormonalni poremećaj ili tako nešto. Ipak je to samo dijete. Ja sam dobila s 11 i to mi se čini prerano.

A slažem se da ovo za spolne odnose dolazi od kuće i roditelja jer djeca nemaju zanimaciju, sve im je dostupno, časopisi, internet, roditelji za to ni ne znaju. Moj brat i sestra idu 5. osnovne, dakle 12 godina će sad i kad gledam njihov razred sve si mislim da to ništa više nije normalno. Nema više onog simpatičnog dječjeg zaljubljivanja, čupanja za kosu, sjedenja zajedno u klupi... Mi smo se tako ponašali i čini mi se da sam jedna od zadnjih generacija koja je bila pravo dijete, a ne odmah sa 14 skakala prvom dečku u krevet. Pa šta sve čujem po tramvajima, curice pričaju da ih taj dečko jaaako voli i slično, ma užas.

Jednog dana će se okrenut iza sebe i šta će imati, uništeno djetinjstvo, moguću neželjenu i maloljetničku trudnoću i nimalo stabilnosti u životu. Ja ću dat sve od sebe da svoju djecu odgojim drugačije, ne zadrto, ali ni ne preslobodno. Trebaju znati da kad nekoga voliš i dugo ste zajedno i stariji, onda je to prihvatljivo. Tako je meni mama rekla i bila je u pravu.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 7
9.6.2009 11:35:19   
Pollly
A što se tiče ovog pomicanja puberteta, to nam je zbog prehrane, jedemo piliće i kravice koje dobivaju kojekakve smjese za jest i narastu duplo brže nego prije, dok su se pasle na travnjacima i jele travu, a ne riblji prah. Nažalost, i mali seljaci koji se ne bave uzgojem profesionalno, stavljaju hormone u hranu tako da se više ne zna što je pravo. I kad to uđe u ljudski organizam, dogodi se isto. Zato i brže starimo, sjedimo (mislim na sivu boju kose user posted image ) i dobivamo bore i celulit.

(Odgovor članu Pollly)
Neposredna veza do poruke: 8
9.6.2009 12:21:24   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image sad se prase ko lude a koda se nase babe nisu prcale,garant u sjeniku,s klipom u ruciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pollly)
Neposredna veza do poruke: 9
10.6.2009 9:01:23   
Viky
imam kčer i moram priznati da sam jako zabrinuta zbog togauser posted image
pokušat ću razgovorima pridobiti njeno povjerenje i na taj način postići da mi se povjerava...
moja mama mi je bila i prijateljica i ja tako želim biti s a svojom...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 10
20.6.2009 19:15:47   
anne
IZVORNA PORUKA: Viky

imam kčer i moram priznati da sam jako zabrinuta zbog togauser posted image
pokušat ću razgovorima pridobiti njeno povjerenje i na taj način postići da mi se povjerava...
moja mama mi je bila i prijateljica i ja tako želim biti s a svojom...

Tako i ja.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!