Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 22.4.2009 18:08:54
|
|
|
|
apika
|
To sam i ja čitala,kod mene su ti simptomi bile bolne i natečene cice i bila sam nonstop umorna
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 22.4.2009 18:12:52
|
|
|
|
mariola
|
Jedno vrijeme sam mjerila bazalnu temperaturu al sam kasnije odustala i temp ostaje blago povišena do mjesečnice....A meni isti dan kad mi je test pokazao sam i dobila gripu pa je temp bila 38. Ali od gripe pa ti ne znam. Nadam se da bude
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 22.4.2009 18:30:51
|
|
|
|
m600
|
hm...i ja sam to čitala ali ja nisam imala takve simptome kod mene je bila samo mučnina i kašnjenje mjesečnice najbolje da pričekaš još koji dan da vidiš hoće li doći pa ponovi test
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 22.4.2009 19:48:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja imam stalno povisenu temperaturu pa to kod mene ne moze biti mjerilo.....
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 22.4.2009 20:41:35
|
|
|
|
pula25
|
i ja sam u pokušavanju mjerila bazalnu temp. i isto mi je svaki put pred menstruaciju bila lagano povišena temperatura a zadnji mj. sam skužila da je nešto drugačije jer sam bila stalno pospana i umorna a kada mi je susjeda došla na vrata sa majstorom da joj curi voda i da će mi kopati kupatilo počela sam plakati kao luda... toliko da nisam mogla govoriti. Odmah sam znala da nešto "ne štima" i test je bio + nakon par dana
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 23.4.2009 20:51:04
|
|
|
|
Ellenora
|
Ne bih te htijela prepadati ali meni je tolika temperatura prosli mjesec znacila upalu bubrega, voljela bih da je kod tebe trudnoca ali razmisli i o toj opciji.
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:12:09
|
|
|
|
Guapamelie
|
Drage, dobar dan! Nova sam ovdje, prvi put se prijavljujem na bilo što vezano uz trudnoću. Htjela bih Vas pitati za mišljenje. Mojim bližnjima ne bih željela pričati o tome jer nisam sigurna da bi dobro prihvatili činjenicu da sam trudna, ako to bude istina. Čitala sam na ovom forumu jako puno postova i sviđa mi se Vaša međusobna podrša koja je meni sad potrebna. Moj slučaj započinje u 10 mjesecu 2009. kad sam saznala da imam ogromnu cistu na jajniku. Dobila sam terapiju Dabrostonom koja se pokazala ispravnom jer je cista pukla i smanjila se, a u međuvremenu je narasla i na drugom jajniku. Na pregledu u 11 mjesecu mi je ginekologica rekla da pazim da ne ostanem trudna, ali nekoliko puta dečko i ja se nismo štitili, iako nijednom nije završio unutra. Zadnja menstruacija koju sam dobila 19.1.2010. bila mi je malo drugačija nego inače: najprije je počela sa smeđim iscjetkom, a poslije je bila gotovo jednaka kao i obično osim što je krvarenje bilo količinski manje i trajalo dva dana manje nego inače. Ono što sam primjetila i zbog čega sam posumnjala da sam možda trudna je temperatura. Od početka ove zadnje menstruacije moja temperatua se kretala oko 37.2 i nastavila se nakon završetka menge (baš sam maloprije mjerila i pisalo je37.1), zanima me što mislite o tome? Također moram spomenuti da sam jutros bila kod ginekologa zbog kontrole cisti koje su se smanjile, trudnoću nije spomenula (je li to rano da se vidi išta ili sam jednostavno umislila?) i preporučila mi je da pijem kontracepcijske pilule kao terapiju za ciste. Imam 23 godine i priznajem da nemam pojma imam li osnove za sumnju ili ona nema smisla? Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:15:52
|
|
|
|
ninolina
|
gle draga mogučnost postoji da si trudna, što se tiče ultrazvuka još je rano da bi išta vidla. A krvarenje tj menstruacija koju si imala možda je drukčija zbog te ciste, koja je puknula pa se i čistiš. Iako je meni sa trećim djetetom bilo tako, krvarenje kraće, drukčije i ja trudna. Nemoj još početi piti tablete dok ne budeš sigurna, bar ti je to moj savjet. Svakako sretno
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:17:08
|
|
|
|
MILLA
|
ne znam da li ti uopće može gin. potvrditi trudnoću prije 5tj...osim putem krvi. možeš izvaditi krv pa ti po tome vidi odma...moj je mene tako poslao. sa temp. ne znam,nisam pratila....svejedno,sad če ti cure objasniti ,a ja ti želim dobrodošlicu! i sretno
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:18:39
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina A krvarenje tj menstruacija koju si imala možda je drukčija zbog te ciste, koja je puknula pa se i čistiš. istina...tako je meni bilo....naravno,bez trudnoče.
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:21:02
|
|
|
|
lidac0605
|
To su ti sve nesigurni i nepouzdani znaci moguće trudnoće...Ja osobno na početku ijedne trudnoće nisan imala nikakvih simptoma,ni pmsa ni ničeg,a temperaturu tipa 36,2 ... Tak da ti je sve to li-la...jedino testić te može uvjerit...A meni je svaki put bio pozitivan i prije nego kaj sam trebala dobit. Možda ti je to prije od tih cista...
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:23:39
|
|
|
|
Guapamelie
|
Hvala svima na brzim odgovorima. Još ću malo pričekati s pilulama kako ste mi i savjetovale. Javim ako bude novosti :)
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:28:19
|
|
|
|
Guapamelie
|
Zapravo mi je najviše nejasna ta temperatura jer nisam ni prehlađena niti me išta boli i zaboravila sam spomenuti da gotovo svakodnevno imam kratkotrajne glavobolje. Doktorica me poslala na vađenje krvne slike prije dva dana da se vidi postoji li nekakav upalni proces međutim krv i urin su mi super.
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:32:22
|
|
|
|
ninolina
|
Zapravo mi je najviše nejasna ta temperatura jer nisam ni prehlađena niti me išta boli i zaboravila sam spomenuti da gotovo svakodnevno imam kratkotrajne glavobolje. Doktorica me poslala na vađenje krvne slike prije dva dana da se vidi postoji li nekakav upalni proces međutim krv i urin su mi super. stvarno neznam svakako pričekaj par dana pa otiđi ponovno vaditi krv ali napomeni da te zanima dali si trudna, sretno
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:34:15
|
|
|
|
Guapamelie
|
Okej, hvala još jednom :) veliki poz pa se čujemo :)
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 11:36:51
|
|
|
|
ninolina
|
Okej, hvala još jednom :) veliki poz pa se čujemo :) naravno draga tu smo, drži se
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 12:08:03
|
|
|
|
Leptir5
|
znak trudnoće što se tiče bazalne temperature je da ti ostane visoka a stvari ti nisu došle,kasne ti npr. 3 dana i temp. ti je visoka to je potencijalni znak trudnoće,e sada ako tebi još ne kasne a temp. ti visoka to je normalno.
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 12:22:06
|
|
|
|
Guapamelie
|
Menga mi je došla s 5 dana kašnjenja i bila je malo drugačija nego inače kako sam i napisala, a temperatura mi je ostala tako malo povišena i nakon što je menga završila - negdje sam pročitala da to može biti znak - jesam li u krivu?
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 12:23:46
|
|
|
|
ninolina
|
Menga mi je došla s 5 dana kašnjenja i bila je malo drugačija nego inače kako sam i napisala, a temperatura mi je ostala tako malo povišena i nakon što je menga završila - negdje sam pročitala da to može biti znak - jesam li u krivu? može biti draga ali mogučnost da ti je to možda zbog ciste... Ali nekad gin znaju reči ako ostaneš trudna sa cistom da će puknut kroz trudnoću. Želite li vi bebu?
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 12:27:22
|
|
|
|
tikica_69
|
Dobrodosla nam! Mislim da nije trudnoca jer i meni cesto bude bas tako kako si opisala. Znam imati laganu temperaturu sve do prestanka krvarenja i cesto sam se bas kao i ti znala ponadati da je to to, a zene koje su krvarile na pocetku trudnoce to opisuju kao dosta oskudno krvarenje u odnosu na menstruaciju Ako zelis otkloniti sve sumnje, testic ili vaditi krv i mirna si - sretno
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 12:29:08
|
|
|
|
Guapamelie
|
Kao što sam već rekla, još ću malo pričekati, iako sam jako nestrpljiva, vjerujem da znate kako je to :) Nismo planirali bebicu, ali ako se dogodi, dečko i ja bi bili presretni. Hvala svima na podršci
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 12:30:09
|
|
|
|
ninolina
|
ja se nadam da će onda biti kako si želite a ako ne iduči mjesec u akciju
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 18:31:35
|
|
|
|
lavica81
|
guapamelie dobrodošla želim ti da što prije vidiš na testu
|
|
|
|
|
RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudn... 28.1.2010 22:24:38
|
|
|
|
Guapamelie
|
Joj hvala cure, super ste
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!