|
Guapamelie -> RE: Blago povišena temperatura-rani znak rudnoće? (28.1.2010 11:12:09)
|
Drage, dobar dan! Nova sam ovdje, prvi put se prijavljujem na bilo što vezano uz trudnoću. Htjela bih Vas pitati za mišljenje. Mojim bližnjima ne bih željela pričati o tome jer nisam sigurna da bi dobro prihvatili činjenicu da sam trudna, ako to bude istina. Čitala sam na ovom forumu jako puno postova i sviđa mi se Vaša međusobna podrša koja je meni sad potrebna. Moj slučaj [image]http://www.trudnoca.net/forum/images/smilies/Smiley1.GIF[/image] započinje u 10 mjesecu 2009. kad sam saznala da imam ogromnu cistu na jajniku. Dobila sam terapiju Dabrostonom koja se pokazala ispravnom jer je cista pukla i smanjila se, a u međuvremenu je narasla i na drugom jajniku. Na pregledu u 11 mjesecu mi je ginekologica rekla da pazim da ne ostanem trudna, ali nekoliko puta dečko i ja se nismo štitili, iako nijednom nije završio unutra. Zadnja menstruacija koju sam dobila 19.1.2010. bila mi je malo drugačija nego inače: najprije je počela sa smeđim iscjetkom, a poslije je bila gotovo jednaka kao i obično osim što je krvarenje bilo količinski manje i trajalo dva dana manje nego inače. Ono što sam primjetila i zbog čega sam posumnjala da sam možda trudna je temperatura. Od početka ove zadnje menstruacije moja temperatua se kretala oko 37.2 i nastavila se nakon završetka menge (baš sam maloprije mjerila i pisalo je37.1), zanima me što mislite o tome? Također moram spomenuti da sam jutros bila kod ginekologa zbog kontrole cisti koje su se smanjile, trudnoću nije spomenula (je li to rano da se vidi išta ili sam jednostavno umislila?) i preporučila mi je da pijem kontracepcijske pilule kao terapiju za ciste. Imam 23 godine i priznajem da nemam pojma imam li osnove za sumnju ili ona nema smisla? Hvala unaprijed
|
|
|
|