|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ponovno želim bebu sa 44
25.1.2009 22:18:56   
derulja
imam uskoro 42. radimo na 3. već 1,5 god. godinu dana baš ništa, a onda se zaredala 2 spontanauser posted image .
poslije spontanog 1.1. pitam se da li odustati. gin rekao da ne. iako želja je prevelika.
koji/e pdf/ove mi sugerirate za časkanje i razmjenu iskustavauser posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 26
25.1.2009 22:27:52   
sina
zvijezdo i derulja samo hrabro naprijed i ne razmišljajate o godinama, a kad dođu bebice one će vas još i pomladiti. mm ima 39g. i još smo u borbi za prvuuser posted image . jedan spontani je bio,idemo dalje.btw,dobro nam došle!

(Odgovor članu derulja)
Neposredna veza do poruke: 27
25.1.2009 22:40:32   
derulja
hvala ti sina, ne daj se i dobit ćeš sina - prvijenca.
zezam se, spol je apsolutno nebitan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 28
25.1.2009 22:46:37   
sina
hej,drago mi je da si se baš ti javila,zanimaju me ovi tvoji spontani.sa koliko tj. si ih imala? ja imam bakterije,pa sam ga imala zbog njih i ne mogu si zamisliti da imam još jedan,mada vidim da toga ima sve više,nažalost

(Odgovor članu derulja)
Neposredna veza do poruke: 29
25.1.2009 22:54:48   
derulja
oba sa 6 tj. prvi put bile su to 2 velike gastacijske vrečice sp. 1.10., a sad je sa 6 tj. bilo nešto - GV od 2 mm tako da je i spontani bio lakši. oba bez kiretaže.
gin veli da je prirodna selekcija, da treba samo što više vitamina, folne i sl.
neobično je što sam nakon 1 god pokušavanja ostala trudna nakon što je MM mjesec dana pio bioastin, samo što me nije slušao i pio ih po 4 dnevno, nego samo 2. za drugi put se švercao i sa te 2 što mi je priznao nakon 2. sp
a možda je i do mojih jajnih stanica
sad me gin poslao da izvadim razne hormone,proteine i OGTT pa ćemo vidjeti. iako on smatra da to nije potrebno.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 30
25.1.2009 23:12:36   
sina
blago tebi kaj si prošla bez kiretaže,ja san išla i ne mogu si zamisliti opet. i ja sam ostala tr. nakon što je i mm sa mnom pio sumamed.još nisam dobila user posted image  poslije kiretaže,čekam da dođe da se sredi ciklus,pa da idem dalje. vidim da si se učlanila na moj rođendan,možda ćemo zajedno i slavitiuser posted image user posted image .SRETNO i javljaj se!

(Odgovor članu derulja)
Neposredna veza do poruke: 31
25.1.2009 23:19:43   
derulja
koja slučajnost. i za ročas i spontani. ni ja još nisam dobila prvu user posted image nakon sp.
sretno i tebi i da što prije dođe user posted image
sorry što ne stavljam user posted image jer u mom slučaju to je još uvijek nesigurno, a ne želim da i tebi to postane. što neće ako si se riješila beštija.
odoh sad na spavanje sutra treba i raditi i još štošta...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 32
26.1.2009 10:18:39   
tikica_69
derulja, dobro dosla, pdf zatrudnjivanje je mislim ono sto ce ti pomoci jer nas ovdje ima vise takvih. evo i ja pokusavam trece i mucim se dvije i pol godine s time da ja uopce ne mogu zatrudniti user posted image
Zao mi je zbog tvojih spontanih user posted image
Jesi isla na kakve preglede u svezi toga? Sa istim suprugom pokusavas trece?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu derulja)
Neposredna veza do poruke: 33
26.1.2009 21:46:24   
derulja
tikica draga hvala ti, o tebi već puno saznah samo prisluškujući, prije prijave.
ti si moj uzor. da pokušavam s istim mužem. imam sina od 14 i kčer od 8 god.
silno želimo 3., a posebno naša mezimica. sina to ne zanima, on je bolestan, epi i vuče na autizam, naš anđeo, ali to nije priča za ovaj pdf.
pretrage ću obaviti ovaj tj, OGTT, TSH, T3, T4, proteini i još kojekakve lab pretrage 

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 34
16.5.2009 21:48:46   
ornela.nely
ja ću uskoro 38 i nakon ove trudnoće planiram još djece.u današnje vrime normalno je sa se obitelj osniva u 40-ima i ima puno prvorotkinja u tim godinama.i drago mi je da su se te dobne granice pomakle.

(Odgovor članu derulja)
Neposredna veza do poruke: 35
17.5.2009 11:09:53   
tikica_69
Da su se bar pomakle i u nasem zakonu pa da imamo i neke koristi od toga user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 36
17.5.2009 17:15:28   
ornela.nely
user posted image što se tiče naših zakona...tu ćemo još dugo tapkat u mistu.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!