|
zvijezda -> Ponovno želim bebu sa 44 (11.7.2008 14:13:16)
|
Ovo mi je prvi put da pišem na bilo kakvom forumu, pa oprostite ako što zabrljam. Rodila sam prije tri godine i sada bih ponovno željela imati bebu. Napominjem da imam 44 godine. Na bebi smo radili nekoliko mjeseci neobavezno, a ovo je prvi mjesec da smo radili na temelju mjerenja bazalne temperature. I sa sinom sam ostala trudna na isti način mjerenjem bazalne temperature iz drugog pokušaja. Znam da već imam puno godina. Prošla dva mjeseca imala sam sve simptome trudnoće, ali se pokazalo da su bili umišljeni. Zato ovaj mjesec nemam nikakve simtome, osim povećanih grudi, koje su mi ionako povećane u drugom dijelu ciklusa. Danas mi je 24. dan ciklusa, pa treba pričekati još od 1 - 7 dana, pošto su mi ciklusi od 25 - 31 dan, s tim da mi je 31 dan bilo samo zadnji mjesec, inače mi je najduži 29 dana. Nekako sam ovaj mjesec mirna. Glavno mi je da sam sada sigurna da želim bebu, jer sam se do sada nećkala pošto me je strah, jer zaista imam puno godina. Željela bih na ovom forumu pratiti ovu trudnoću od samog početka i ako bude kao prošla da moram odležati cijelu trudnoću dijeliti iskustva s drugim trudnicama. Ima li netko sličan meni? Javite se.
|
|
|
|