|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:54:42
|
|
|
|
Kika83
|
joj moj gleda samo žene sa velikim cicama, druge mu nepašu čim mi se malo smanje odmah kuka da šta sam na dijeti uživat če kad budem trudna i sa velikim cikama
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:55:36
|
|
|
|
mariola
|
Moje su mu naravno taman
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:56:10
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Moj voli velike i socne a moj prepisuje od tvog
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:56:20
|
|
|
|
ninolina
|
Joj moj jako voli moje cike meni su prevelike i rado bi ih smanjila al on ni čuti. I da moram paziti kad sam s njim kakvu majcu imam na sebi
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:57:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja moram paziti kakvu majicu idem kad idem van, jer to je "samo njegovo"
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:58:24
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja moram paziti kakvu majicu idem kad idem van, jer to je "samo njegovo" Svi su oni takvi, sve mi se čini...
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 13:59:06
|
|
|
|
ZVRK
|
moj obavezno gleda velike cice ali se vrati u stvarnost na manje u trudnoći sa danijelom su mu bile taman a i meni.tek onda je grudnjak bio onako lijepo popunjen kako treba
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:00:21
|
|
|
|
ninolina
|
Ja moram paziti kakvu majicu idem kad idem van, jer to je "samo njegovo" user posted image moj kontra kad sam s njim njegovo je a kad sam sama MOJE
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:00:33
|
|
|
|
Kika83
|
moj obožava kad imam dekolte ali nikako previše da nebi drugi gledali ono šta je samo njegovo
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:01:36
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 moj obožava kad imam dekolte ali nikako previše da nebi drugi gledali ono šta je samo njegovo Da..tu je negdje i moj...voli da ga zavadjam na taj nacin
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:02:24
|
|
|
|
lelo
|
i moj voli velike grudi,sve je dobro dok ne počne buljit
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:05:30
|
|
|
|
Lady3
|
mojemu su moje taman..
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:07:05
|
|
|
|
djurdjaj
|
mom se najviše sviđaju pred moju mengu, kad malo budu bujnije...
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:10:42
|
|
|
|
ejmama
|
Moj su veće, ne buni se valjda mu paše. čak mu ne smeta što su i viseće.
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:12:14
|
|
|
|
ZVRK
|
ma oni mašta ju o svakakvim cicama ali najbolje su im one koje ''mijese''
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 14:46:59
|
|
|
|
ivanaa
|
kazu da je idealna dojka ona koja stane u musku ruku
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:17:28
|
|
|
|
sanjarica
|
moj mene zeza da sam ugradila silikone,kaze auu masalah.hahah.a ja ne volim one visece,duge sto tandaraju i s kojima ne mozes nekako trcat.stvarno sam zadovoljna svojima,nekako mi fino stoje.
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:18:48
|
|
|
|
Dajana
|
Ne znam šta muškarci vole, čini mi se da im se pogled prije zaustavlja na većim grudima koje su bujne i velike nego na manjima jer nisu upadljive. MM ne voli ravne daske ali ne voli niti velike grudi, najbolje su mu moje, srednje. U trudnoći i godinu nakon poroda su mi grudi bile veće gotovo za jedan broj, govorio je kako su mi se prsa povećala misleći da će tako i ostati a sad kad su se napokon vtratile u normalu, vidim da mu je to drago, zadovoljan je.
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:18:49
|
|
|
|
ivanaa
|
takve ce moje bit nakomn dojenja IZVORNA PORUKA: sanjarica moj mene zeza da sam ugradila silikone,kaze auu masalah.hahah.a ja ne volim one visece,duge sto tandaraju i s kojima ne mozes nekako trcat.stvarno sam zadovoljna svojima,nekako mi fino stoje.
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 15:22:08
|
|
|
|
sanjarica
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa takve ce moje bit nakomn dojenja IZVORNA PORUKA: sanjarica moj mene zeza da sam ugradila silikone,kaze auu masalah.hahah.a ja ne volim one visece,duge sto tandaraju i s kojima ne mozes nekako trcat.stvarno sam zadovoljna svojima,nekako mi fino stoje. ma nece ,duso i ja sam dojila i drugo cu,samo malo vise paznje posvetis,redovno ih mazes i eto.bitno je i kakav grudnjak nosis.
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 16:12:13
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Moj voli velike i socne a moj prepisuje od tvog a moj od vasih Pogotovo sada ih se ne moze nagledati...dok su u punom cvatu
|
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 17:04:04
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa kazu da je idealna dojka ona koja stane u musku ruku Srećom da moj ima šape ko međed
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 17:15:24
|
|
|
|
Ruža
|
Evo moj kaže glavno da je sisa.
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 19:37:55
|
|
|
|
m600
|
mom su moje taman-znači voli male
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!